MCMXIII написа:Крал Рибери е избран за Футболист на годината във Французко. Одобрявам!
Играчът от Аавстрийско Д. Алаба споделил, че е фен на лондонски тим. Не одбрявам!
Закъсняха със спекулациите с една седмица.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MCMXIII написа:Крал Рибери е избран за Футболист на годината във Французко. Одобрявам!
Играчът от Аавстрийско Д. Алаба споделил, че е фен на лондонски тим. Не одбрявам!
MCMXIII написа:Този мач не мисля, че има кой знае какво да се коментира и по- скоро ще го определя с една дума- мърлявщина. Треньорът бе наппавил 11 грешки, всъщност Нойер и Гьотце играха добре. Приемаме, ме грешките бяха 9.
Оптимистичното е, че двубоят приличаше на миналогодишния в Беларус. Тогава се наппраниха правилните изводи, нещата се корегираха и се получи. Дано и сега се направи това!
Der Führer написа:MCMXIII написа:Този мач не мисля, че има кой знае какво да се коментира и по- скоро ще го определя с една дума- мърлявщина. Треньорът бе наппавил 11 грешки, всъщност Нойер и Гьотце играха добре. Приемаме, ме грешките бяха 9.
Оптимистичното е, че двубоят приличаше на миналогодишния в Беларус. Тогава се наппраниха правилните изводи, нещата се корегираха и се получи. Дано и сега се направи това!
На мен , освен Нойер ми хареха и Кроос и Мартинез . Всъщност си мисля , ще с Мартинез вместо Алкантара резултата щеше да е различен .
Neron написа:Някой измежду Галатасарай Олимпиакос Арсенал Милан или Зенит ще ни е съперник в следващата фаза на ШЛ.
Neron написа:Някой измежду Галатасарай Олимпиакос Арсенал Милан или Зенит ще ни е съперник в следващата фаза на ШЛ.
doktora25 написа:Neron написа:Някой измежду Галатасарай Олимпиакос Арсенал Милан или Зенит ще ни е съперник в следващата фаза на ШЛ.
Само Милан не искам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост