ШЛ 1/8 финал: Ювентус Торино - БАЙЕРН МЮНХЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: ШЛ 1/8 финал: Ювентус Торино - БАЙЕРН МЮНХЕН

Мнениеот Der Führer » 24 фев 2016 00:40

MCMXIII написа:
Der Führer написа:
MCMXIII написа:
HoUs4oOL написа:На Кимих май още му е рано за такива мачове...

Кимих не е централен защитник. Това момче е герой.
Иначе, мачът бе едно голямо г0вно. Меко казано съм бесен... Само Байерн умее да подарява :(
Бих отличил Робен. Беше навсякъде, най- добре му се получи в защита. Пияндето, според журналистите, игра добре- браво.

Мача беше г0вно до 56-та минута ( откъм футболни достойнства ) ... После Алегри се сети , че все пак е треньор на отбор по футбол и наистина заприлича на двубой от ШЛ .
Видал наистина направи силен мач ... според мен като централен , а след влизането на Бенатия и като десен защитник . Макар да е много относително кой какво игра в дефенса на Байерн . Робен беше най-силния играч в червено ... всъщност като махнем фигуранта Алкантара , останалите направиха добър мач . Кой повече , кой по-малко .
Но няма как да не призная , че и Манджукич също много радваше окото .

Не отличавам Mанджата, защото е лош. Ама само той е игра, като голям от там. И Буфон, но той е const ;) За Алкантара съм съгласен на 1900 % в този мач.

Мората също се включи добре ( хубаво че Алегри го държа толкова дълго на пейката ) . Според мен останалите просто бяха спънати от указанията на треньора . Между другото - Дибала въобще не ме впечатли .
Между другото - ако Алонсо или Роде бяха на терена вместо Алкантара , едва ли щеше да има обрат .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 24 фев 2016 00:41

Нека торинци търсят, а Бавария да вкарва.
Бах мама му, още съм бесен!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 24 фев 2016 00:49

Мисля си, че тактиката на Ювентус през първите 60 минути имаше своята логика и замисъл и можеше да даде резултати, ако Кедира и Погба не бяха направили толкова слаб мач и ако вместо Дибала бе започнал Мората. Дибала аз не съм го гледал достатъчно, но мисля че твърде рано го направиха голямата звезда и го натовариха с много отговорности, което може би не е добре за него самия.
Съгласен съм за Алонсо и Роде.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 24 фев 2016 00:51

MCMXIII написа:Нека торинци търсят, а Бавария да вкарва.
Бах мама му, още съм бесен!

Абе честно казано ... аз очаквах да са по-зле нещата . Да е жив и здрав Алегри :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 24 фев 2016 00:59

doktora25 написа:Мисля си, че тактиката на Ювентус през първите 60 минути имаше своята логика и замисъл и можеше да даде резултати, ако Кедира и Погба не бяха направили толкова слаб мач и ако вместо Дибала бе започнал Мората. Дибала аз не съм го гледал достатъчно, но мисля че твърде рано го направиха голямата звезда и го натовариха с много отговорности, което може би не е добре за него самия.
Съгласен съм за Алонсо и Роде.

Затова казва - да е жив и здрав Алегри . Очаквах Юве да играят прибрано , но примерно да пресират Байерн около центъра или малко зад него . А те се наредиха две линии пред наказателното , оставиха Байерн да си подава спокойно и чакаха грешен пас . Дори не атакуваха при първа топка . Между агресивана и пасивна защита има огромна разлика . Алегри заложи на второто , а както знаем пасивните винаги получават гол(ове) . :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 24 фев 2016 01:07

Приказвате глупости в момента...
Незнам кой е очаквал Ювентус да напада в този мач ? Тактиката на Алегри беше абсолютно логична...Ако бяхме тръгнали да нападаме и да се надиграваме,щяхме да отнесем 4-5 парцала.Просто след 2-рия гол нашите решиха,че "няма какво да губят" и започнаха да нападат яко,а от другата страна започнаха пък да се бранят.
Нещо което нямаше как да стане от първата минута...Имаме си своите шансове за реванша ! ФОРЦА ЮВЕ !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 24 фев 2016 01:26

Drunken_Master написа:Приказвате глупости в момента...
Незнам кой е очаквал Ювентус да напада в този мач ? Тактиката на Алегри беше абсолютно логична...Ако бяхме тръгнали да нападаме и да се надиграваме,щяхме да отнесем 4-5 парцала.Просто след 2-рия гол нашите решиха,че "няма какво да губят" и започнаха да нападат яко,а от другата страна започнаха пък да се бранят.
Нещо което нямаше как да стане от първата минута...Имаме си своите шансове за реванша ! ФОРЦА ЮВЕ !

Нещо не си разбрал ... Никой не е очаквал Ювентус да тръгне да се надиграва . Но аз поне не очаквах да паркирате 2 автобуса . И определено очаквах повече агресия в първия час . Не просто да съзерцаване движението на топката отблизо . Но дори и в така избраната от Алегри тактика , поне Манджукич трябваше да остане изтеглен напред , за да посреща изчистените топки .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 24 фев 2016 08:35

ЮВЕ игра със схема на игра, с която почти не е играл през този сезон. През повече от 80% от мачовете, които спечелихме поред в първенството се залагаше на 3-5-2.
При 3-5-2 топката се задържа по-лесно и има по-голям шанс пресата на противника да не бъде толкова ефективна колкото вчера.
Основните ни играчи в центъра на терена направиха много слаб мач за своите стандарти, което рефлектира върху цялостното представяне на отбора (до заменянето на двама от тримата халфове). И при все това, ако не бяха някои наши груби грешки съчетани със съдийски отсъждания в наша вреда и с малко късмет ЮВЕ можеше да не допусне гол в края на първото и началото на второто полувреме (ужасни моменти да ти вкарат). Съдията не ни е виновен, че не можехме да направи 3 паса първото полувреме, но при по-различни отсъждания в някои "спорни" ситуации....първоначалната стратегия на Алегри можеше да сработи доста по-добре. Иначе, пореден мач в ШЛ, в който съдийските отсъждания са против нас (не го казвам като оправдание, а просто констатирам). И на финала в ШЛ миналата година можеше да се свири фаул срещу Погба, а вместо туй 2-1 след контра на Барса. Надявам се нещата да се обърнат занапред.
До 16 март има бая време. Мисля, че Манджата ще обиколи няколко пъти Алианц Арена, ако ви елиминираме. Браво, че се сдържа да не набие една глава на полската звезда.

ПП Макар да не харесвам Пеп Гуардиола...пускането на Видал беше най-доброто му решение. С Алонсо щяхте да берете много ядове. Видал и Робен бяха много силни вчера. Да не се повтаря! :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 24 фев 2016 08:47

Факт- съдията бе безобразн, но ти пръв почна. Можеше да даде дузпа/и за задържане срещу Лева в наказателното на домакините в самото начало. Ако си говорим за финали, през 2010 играч на Интернационале игра с ръка 0:0 пак в наказателното, но дузпа немаше. Та битият- бит, а другото не е смешно.
Аааа, за Манджу и Лева. Манджата да му беше ударил една глава, белким получи червен картон :)

За реванша си пожелавам, всички да са здрави!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 24 фев 2016 08:58

ааа не така :mrgreen: за вчерашния мач не съм казвал никакви конкретни ситуации. Просто ми направи впечатление, че медиите в Европа много сипват на г-н Съдията.
Аз си пожелавам реванша да се превърне в класика!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Байерн”