Край на сагата - Мануел Нойер е играч на Байерн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Край на сагата - Мануел Нойер е играч на Байерн

Мнениеот MCMXIII » 01 юни 2011 21:47

tatusindo написа:Той Лам ако някой знае като какъв точно бек е почнал някога :? Постоянно се мести,но по-важното е че го прави успешно!

Това го кажи на Мегъна, щото на мен не ми вярва :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 01 юни 2011 21:49

MCMXIII написа:
tatusindo написа:Той Лам ако някой знае като какъв точно бек е почнал някога :? Постоянно се мести,но по-важното е че го прави успешно!

С Мегъна не се спори! ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 юни 2011 21:51

tatusindo написа: [offtopic]
MCMXIII написа:

С Мегъна не се спори! ;)[/offtopic]

[offtopic]:) :) :) Пич е. Спирам със спамът тук. Все пак темата е за Нойер!![/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 01 юни 2011 22:07

Най-накрая!!! Евала! Най-важният трансфер е факт. Сега да видим за другите, за които се говори.

Колкото до Хьоведес - не вярвам Шалке 04 да го пуснат и него при нас. Не че сме някакви кръвни врагове с тях, но дадоха ни Нойер, ако пуснат и Хьоведес при нас, фенове им ще се качат на главата на ръководството. Пък и Рагник е треньор, който би напуснал отбора, ако бъдат продадени звездите им (последно това стана в Хофенхайм заради трансфера на Густаво в Байерн).
По-скоро Боатенг ще бъде привлечен за централен. Той самия иска да играе централен, а не бек, какъвто го гласят в Сити. За това и ще се маха, уж.

Стари играчи няма да бъдат връщани (за Мичо става дума).

Колкото до Лам - той попринцип си е десен бек, но в Щутгарт почна ляв, щото десен тогава беше Хинкел (ако не се лъжа), който дори май им беше капитан (ако пак не се лъжа) и беше непоклатим титуляр. Няма проблеми да играе в ляво, поне според мен. Лам е голям професионалист и еидн от най-добрите и постоянни бекове в Европа за последните 4-5 години. (Беше си име още на Световното през 06).
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
BAYERNBG
Контакти:

Мнениеот BAYERNBG » 01 юни 2011 22:32

Страхотна новина за всички фенове на Байерн.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 юни 2011 22:36

Не ставайте смешни с това "най-добър вратар в света". Леко надценен ми изглежда към днешна дата, почти не се е доказал с нещо сериозно и има доста дълъг път да върви, докато стигне някои други вратари.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 юни 2011 22:40

ehh написа:Не ставайте смешни с това "най-добър вратар в света". Леко надценен ми изглежда към днешна дата, почти не се е доказал с нещо сериозно и има доста дълъг път да върви, докато стигне някои други вратари.

Има да им стига купите и медалите. За другото ги е минал вече, да не му е уроки. Пу, пу :)

Потребителски аватар
Chicharito
Контакти:

Мнениеот Chicharito » 01 юни 2011 22:41

Не съм сигурен, но доколкото си спомянм Лам едно време играеша ляв бек в Байерн и после го преквалифицираха.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 01 юни 2011 22:44

ehh написа:Не ставайте смешни с това "най-добър вратар в света". Леко надценен ми изглежда към днешна дата, почти не се е доказал с нещо сериозно и има доста дълъг път да върви, докато стигне някои други вратари.

Да не превръщаме темата в поредния спор, този път за това кой е най-добрият вратар.

Нойер още няма опита на Касияс, Буфон и Жулио Сезар - факт. От друга страна израстна много - помня го още, когато в отбора на Шалке 04 бяха Марсело Бордон, Младен Крастайч, Кевин Курани, Рафиня, Кристиян Пандер, Джермейн Джоунс... Бил е на 21 някъде. Още тогава се виждаше, че има голям потенциал.
Пък и мисля за всеки е видно, че показва добри игри и постоянство. Не е като да е изиграл един добър мач срещу Порто (където едва ли не сам класира отбора на 1/4 финалите в ЛЕ) или само срещу Ман.Ю.

Аз лично като опит и качества го слагам над Юго Лорис и Давид Де Хеа.

@Chicharito - играеше ляв, да. Това стана след като Тобиас Рау (който трябваше да замести Бишенте Лизеразу като ляв защитник) се отказа от футбола заради много контузии. Тогава започна ляв, понеже отдясно беше Вили Саньол... И тъй като се представяше добре там, след отказването на Саньол, и след недоразумения като Кристиян Лел, Лам мина в дясно. :D
Последна промяна от dxl на 01 юни 2011 22:47, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
BAYERNBG
Контакти:

Мнениеот BAYERNBG » 01 юни 2011 22:46

Традицията е спазена. Най-добрият вратар е на вратата на Байерн.
Изображение

Върни се в “Байерн”