ШЛ 1/2 финал - първи мач, Байерн Мюнхен – Реал Мадрид - 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: ШЛ 1/2 финал - първи мач, Байерн Мюнхен – Реал Мадрид

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 апр 2012 22:35

dxl написа:Хайде стига, Хайнкес не е никак слаб треньор. Имах големи резерви миналата година, но честно казано когато Байерн влезе в кофти серия и има видими проблеми, Хайнкес винаги казва, че трябва да се работи над това и онова, и винаги отбора се е оправял. Така, че - явно наистина работи правилно.
Пък и разви това, което Ван Гаал започна в Байерн. Също така и значително подобри защитата, макар все още да има какво да се желание. Къде от към самите играчи, къде от към опит и сработване.

Конкретно за мача - Роналдо ще го пази Лам, това е повече от ясно. Байерн няма по-добър защитник от него. А и Лам, как писах, е от топ бековете в Европа. И преди се е срещал с него, но на национално ниво.
Голям проблем обаче ще е Бадщубер, който е страшно бавен и тромав. Ще има да шарят покрай него, та да видим.

Призовавам Ви да следите Давид Алаба. Това момче игра 5 мача като ляв бек, обаче страшно добре се разбира с Рибери. Вчера той и Нойер бяха най-добрите на терена за Байерн. Нямаше грешно отиграване.

Честно казано , аз пък не виждам какво е свършил от лятото насам . Отбора играе по схемата наложена от Ван Гаал , отбора е предвидим . Достатъчно е да се наложи преса в центъра на терена , да се дублират играчите срещу Робен и Рибери и става ходене по мъките . Дори и решението Алаба да бъде върнат като бек не е ново - още Ван Гаал го пускаше там . Хайнкес си знае , че е временен вариант и просто се носи по течението . Ван Гаал беше освободен , защото Байерн загуби шансове за титлата . Ако Байерн не стане шампион , или не спечели ШЛ , Хайнкес трябва да си тръгне сам ...ако има нещо мъжко в него . Според мен е крайно време да се привлече треньор от младото поколение . Клоп едва ли ще смени Дортмунд с Мюнхен - реално няма причини да го прави . Без да съм песимист - на финала за купата ще запише 5 поредна победа срещу Байерн . Според мен лятото трябва да бъде назначен един измежду Люсиен Фавр , Торстен Финк или хайко Фогел на мястото на стария Юп .

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 12 апр 2012 23:42

Няма отбор в света, който да е фаворит в Мюнхен срещу Байерн.
Дано баварците вземат добра преднина преди реванша. Бих бил доволен и на 0:0.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 13 апр 2012 00:27

Искам си Акаунта написа: Честно казано , аз пък не виждам какво е свършил от лятото насам . Отбора играе по схемата наложена от Ван Гаал , отбора е предвидим . Достатъчно е да се наложи преса в центъра на терена , да се дублират играчите срещу Робен и Рибери и става ходене по мъките . Дори и решението Алаба да бъде върнат като бек не е ново - още Ван Гаал го пускаше там . Хайнкес си знае , че е временен вариант и просто се носи по течението . Ван Гаал беше освободен , защото Байерн загуби шансове за титлата . Ако Байерн не стане шампион , или не спечели ШЛ , Хайнкес трябва да си тръгне сам ...ако има нещо мъжко в него . Според мен е крайно време да се привлече треньор от младото поколение . Клоп едва ли ще смени Дортмунд с Мюнхен - реално няма причини да го прави . Без да съм песимист - на финала за купата ще запише 5 поредна победа срещу Байерн . Според мен лятото трябва да бъде назначен един измежду Люсиен Фавр , Торстен Финк или хайко Фогел на мястото на стария Юп .

Ами да, Байерн са предвидими, осбено, както казваш, ако има преса в центъра. И Мюлер като няма ден или сме без Швайни, както беше вчера, играем само по крилата, а там се дублират с/у Робен и Рибери и съответно топки не стигат до Гомес, който пък от своя страна не може сам да си създава положения.
Единственото нещо, за да се подобри играта в тази насока е добър плеймейкър, обаче аз не съм много съгласен, при условие, че имаме и Швайни и Кроос. Хайнкес не взе играчи през зимата, защото са малко тези, които могат да играят в ШЛ, пък и малко отбори биха пуснали добрите си футболисти в средата на сезона. Или пък ще е за много пари.

Хайнкес значително подобри играта в защита. Още повече, след като Ван Гаал изгони най-добрите защитници на Байерн - Лусио и Демикелис. Това, което ми харесва също, че се оттървахме от манията на Ван Гаал за владеене на топката, макар още да се наблюдава, но далеч по-малко. Тоест - едно безцелно подаване по ширината на терена.
Ван Гаал постави основите на този отбор, обаче той достигна пика си и без уволнен, защото явно играчите бяха... да кажем психически изтормозени от него и видно не вървеше отбора.
Отделно, че Ван Гаал е инат и имаше пререкания с ръководството. В средата на сезона реши да сменя вратарите. И то в сезон, в който пак бяхме зад Дортмунд и се мъчехме да ги догоним. Вярно, Крафт не беше лош вратар, ако беше останал със сигурност щеше да се развие, макар че в момента не показва кой знае какво в Херта. А ако Ван Гаал беше останал нямаше да видим Нойер.

Колкото до договора на Хайнкес - аз мисля, че ще го изпълни. Дори този сезон да отпадем от Мадрид и да загубим финала срещу Дортмунд (и да станат 5 поредни загуби от тях), предполагам ще го оставят и за целия следващ сезон (стига той да не е катастрофален). Хьонес и Румениге ще искат от него да гради новото поколение на Байерн, което след 2-3 години ще трябва да замества Робен, Рибери, Швайни и Лам.
Може би 2013/2014 ще сложат нов треньор, който най-вероятно ще е Финк, който до тогава ще е натрупал опит в Бундеслигата. Пък и дано ХСВ влязат ЛЕ догодина (ако не изпаднат).
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 апр 2012 10:41

Съдията на маче е от фен клуба на Манчестър :| Дано не прави яки простотии!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 16 апр 2012 15:05

MCMXIII написа:Съдията на маче е от фен клуба на Манчестър :| Дано не прави яки простотии!

Кой ще е съдия да не е Уеб или Бусака?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 16 апр 2012 15:55

Neron написа:
MCMXIII написа:Съдията на маче е от фен клуба на Манчестър :| Дано не прави яки простотии!

Кой ще е съдия да не е Уеб или Бусака?

Некадърника Уеб! :|
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 16 апр 2012 19:43

Прави ми силно впечатление,че Реал нямат победа в Мюнхен срещу Байерн в мач за КЕШ/ШЛ :!: Дано тази традиция се запази и гледаме финал Байерн-Барса на 19.05 :) Прогнозата ми за мача е 1-0 за баварския колос.
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 апр 2012 23:05

Хауърд УебИзображение Има ли смисъл да гледаме мачаИзображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 апр 2012 23:22

niki87 написа:Хауърд УебИзображение Има ли смисъл да гледаме мачаИзображение

Въпреки всичко! ЩЕ!!!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 17 апр 2012 10:42

Денят дойде време е за битка.Очаквам момчетата да се раздадат максимално и ще дам смела прогноза 2:0 за Байерн с голове на Гомес и Робен.
АЙДЕ БАЙЕРН.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Байерн”