boabbb написа:MCMXIII написа:boabbb написа:germibobi написа:Според италианските журналисти само ние сме единствения кандидат за Бенатиа, но на този етап предлагаме 25 милиона, а Рома искат 35. Трябва да ги дадем според мен, имаме пари за харчене, а Бенатиа е в топ 3 на централните защитниците към този момент.
Топ 3, ама в отбора на Рома![]()
Всеки мангал - 35 милиона В никакъв случай
Ако ще взимаме чернилка за 35 милиона за ЗАМЕСТНИК на Мартинез ( значи опорен халф, а не защитник ) - нека да е Матюиди, ПСЖ са прости и ще го дадат за 35-40 милиона
Байерн има нужда от защитници бре, к'ви опорни халфове те гонят
Данте, Батката и Боатенг малко ли са тиАлаба, Бернат, Рафиня и Лам са 4-ма за 2 поста, а Лам е толкова интелигентен, че спокойно може да запълни евентуална дупка в центъра на защитата
Играта му като опорен е най-голямата тъпотия на Плешо
Точно там ни е дупката, след предателството на Тони и контузията на Мартинез, там не остана играч за 2-ка с Швайни
С извинение ... но пишеш глупости . За какво предателство говориш , след като и клуб и треньор демонстративно показаха на Кроос , че не държат на него . Нямало пари за увеличение на заплатата му ... но пък има пари за заплата на абсолютно излишен играч като Рейна . Мога да се хвана на бас ,че заплатата му е доста повече от 2 млн на година ( които били проблема за нвия договор на Кроос ) . Или факта че Гуардиола не можел да гарантира достатъчно количество игрови минути на Кроос . Защото в новата му схема Бернат , Лам и Алкантара щели да са титуляри ... а Швайнщайгер , Кроос , Алаба да се конкурират за последното място в халфовата линия .
Колкото до Бенатия ... не съм го гледал много , но според мен е медийна звезда . Освен това Рома иска някакви суми от порядъка на 45-50 млн евро . Докато в най-лошия случай Диего Годин ще излезе 36 млн евро ( колкото е клаузата му ) . Което пак е много ... Защото в сегашната ситуация ... за около 40 млн. евро Байерн може да вземе Варан и Кедира в пакет . Така или иначе до края на седмицата сигурно ще има развитие , защото Михаил Решке ( човека който движи трансферите в Байерн ) е в Мадрид на преговори .