CSKA69 написа:Der Führer написа:Владо написа:Пиша си редовно в официалния форум на клуба,а с лунатици като онзи над теб,нямам работа наистина в този форум.Тук сте 3-4 които не сте наред с главата,не включвам теб,но с това оплакване просто прекаляваш.
П.П.До преди няколко месеца изобщо не знаех че тук има форум,как очакваш да пиша хаха?
И да ме включиш в групичката , няма да се обидя... А както се видя днес , оплакванията са били основателни . Аз забележки към Гуардиола за днешния мач нямам . Тактиката беше съобразена с противника , титулярите също ... За контрите на Борусия място нямаше . Значи какво излиза - Гуардиола може да нареди отбора дефанзивно и да спечели малко грубо казано с "паркиране на автобуса" когато от резултата в този мач зависеха доста неща относно позицията му в клуба . А в мачовете когато се налагаеш да го напарви , от чист инат не го стори . Това е нещото което дразни мен и останалите . Днес макар че оставяше инициативата на Борусия за дълги периоди , Байерн изглеждаше по-добре , по-приятно за окото ... и същевременно контролираше мача повече отколкото в Мадрид например .
И въпреки това позволете ми да направя следното наблюдение - непохватни бяха контраатаките на баварците, нещата се получиха чак в продълженията, когато омекнаха краката не само на играчите на Байерн, но и на тези от Дортмунд! Убеден съм, че подобна игра от Байерн няма повече да видим, поне докато Пеп Гуардиола е начело! Очаквам, за ужас на някои фенове тук, Байерн да играе двойно по-категорично тики-така през новия сезон, като разбира се не се губи ефективността, както много пъти през този сезон се случваше! Наистина ни очаква много любопитен нов сезон, в който или Гуардиола ще наложи докрай своята философия, или ще напусне клуба!
За контрите нямаше хора . Тройката централни защитници почти не минаваха центъра , а Мюлер и Робен нямаше с кой да комбинират за скоростни атаки , тъй като реално бекове нямаше , а Кроос за пореден път беше изтеглен много назад . Гьотце трябваше да е свръзката , но не успя да направи нищо сериозно . Все повече си личи , че не може да пасне на отбора . Дори и днес Манджучик или Писаро щяха да са по-полезни . Относно "тики-така"-та ... ако Гуардиола упорства с нея , като нищо от ръководството могат да решат че го прави нарочно за сметка на по-ефективен начин на игра и да се стигне до раздяла . Моето лично усещане е , че следващия сезон ще е по-слаб , ако Гардиола упорства със стила на игра и налагането на определени играчи