[center]
[/center]Както добре се вижда, благодарение на последните години Байерн задмина отбори като Real Мадрид, Ювентус, Барселона и Манчестър Юнайтед. Надявам се скоро отборът да покори и първото място.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
[/center]
[/center]
[/center]MCMXIII написа:^^^^
Всичко това може да стане с работа, работа и за разнообразие повече работа![]()
Хер Робери, я ми преведи това нещо, че аз си го превеждам буквално и нещо не ми се получава![]()
[center]Einen wunsch haben wir noch frei...[/center]
[/center]shotgun blues написа:Байерн Мюнхен е класи над всички отбори в ЕВРОПА.Тази година е ясно ,че печелят Бундеслигата и купата на ГЕРМАНИЯ,като в Шампионската Лига не виждам кой може да ги спре ,ако отбора няма контузии на основни футболисти.

[/center]daniel875 написа:Ако Берлускони развърже кесията, ще има кой да се протипостави на "Байерн". Естествено, че парите не трябва да са в основата на всичко и е добре първо "Милан" да си развие талантите.
Колко пожелателно говоря, че направо не е за вярване. "Россонерите" отдавна загинаха като отбор в Европа и всеки, който се падне с тях, трябва да се чувства привилегирован. Честно казано, се радвам, че този "Байерн" не се случи с този "Милан", защото разликата е повече от пет гола плюс за германския колос.
Приказна година за "Байерн"! Може би скоро няма да се повтори чак до такава степен, но пък кой знае
Не харесвам националния отбор на Германия, но от него от едно време може да се научат повече положителни неща в живота, отколкото отрицателни.
После Доктора тръгнал да ми обяснява, че тези или онези били конкуренти... "Байерн" сам може да си попречи по пътя към нови големи постижения.
Хайнкес е много голям.
doktora25 написа:daniel875 написа:Ако Берлускони развърже кесията, ще има кой да се протипостави на "Байерн". Естествено, че парите не трябва да са в основата на всичко и е добре първо "Милан" да си развие талантите.
Колко пожелателно говоря, че направо не е за вярване. "Россонерите" отдавна загинаха като отбор в Европа и всеки, който се падне с тях, трябва да се чувства привилегирован. Честно казано, се радвам, че този "Байерн" не се случи с този "Милан", защото разликата е повече от пет гола плюс за германския колос.
Приказна година за "Байерн"! Може би скоро няма да се повтори чак до такава степен, но пък кой знае
Не харесвам националния отбор на Германия, но от него от едно време може да се научат повече положителни неща в живота, отколкото отрицателни.
После Доктора тръгнал да ми обяснява, че тези или онези били конкуренти... "Байерн" сам може да си попречи по пътя към нови големи постижения.
Хайнкес е много голям.
Съгласен съм. Байерн има само един конкурент и той се нарича Хосеп Гуардьола. Ако тази битка бъде спечелена няма кой да ни спре. На мен ми е чудно защо епизодично го защитаваш, при положение че той е архитектът на съвременния отбор на Барселона, опитва се да вкара в играта ни елементи от техния стил и тактическа постройка, а аз съм съгласен с абсолютно всяка дума, която ти си казвал по техен адрес. Просто не може отбор, когото сме били с 9-0 за 3 мача, когото отбори от Англия, Италия, Русия и Шотландия с малко по-дефанзивна схема го правят за смях да ни бъде какъвто и да е пример.
Иначе хубаво би било Берлускони да развърже кесията, защото европейският футбол има нужда от силен Милан.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост