JackPackage написа:Честита победа, пичове! Завързахте битката за титлата
Заслужено за мен си бихте, макар и двата отбора да изпуснаха положения, вие можеше да водите 3:0 до 20 минута
И на теб честито. Атлетико- водач.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот tibidabo » 24 мар 2014 00:07
JackPackage написа:Честита победа, пичове! Завързахте битката за титлата
Заслужено за мен си бихте, макар и двата отбора да изпуснаха положения, вие можеше да водите 3:0 до 20 минута
Мнениеот ICAKOV_FCB » 24 мар 2014 00:08
daniel875 написа:paro24 написа:Ако не бяха издънките срещу Валенсия и Валядолид, сега можеше да празнуват титлата. Все пак след тази победа програмата им е най-удобна посрещат Атлетико и имат една дерби с Еспаньол до новата титла. Заслужават го. Относно феновете на Реал, с какви очи освиркваш Шави и Иниеста и подкрепяш Ревалдо и онази откачалка Пепе, а лятото ще очакваш същите тези дето си освирквал и псувал да ти носят купи срещу същите португалски рндета дето днес си подкрепял.
Съдията ви подари двете дузпи. Не знам каква е била на домакините, но и двете на гостите са пълен смях. Бутат ви на всички нива. Нищо ново под слънцето. Титлата вече е ясна къде ще отиде, макар че "Атлетико" я заслужава най - много от трите отбора.
Мнениеот paro24 » 24 мар 2014 00:09
daniel875 написа:paro24 написа:Ако не бяха издънките срещу Валенсия и Валядолид, сега можеше да празнуват титлата. Все пак след тази победа програмата им е най-удобна посрещат Атлетико и имат една дерби с Еспаньол до новата титла. Заслужават го. Относно феновете на Реал, с какви очи освиркваш Шави и Иниеста и подкрепяш Ревалдо и онази откачалка Пепе, а лятото ще очакваш същите тези дето си освирквал и псувал да ти носят купи срещу същите португалски рндета дето днес си подкрепял.
Съдията ви подари двете дузпи. Не знам каква е била на домакините, но и двете на гостите са пълен смях. Бутат ви на всички нива. Нищо ново под слънцето. Титлата вече е ясна къде ще отиде, макар че "Атлетико" я заслужава най - много от трите отбора.
Мнениеот asenkolev » 24 мар 2014 00:10
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Мнениеот ICAKOV_FCB » 24 мар 2014 00:10
Мнениеот tibidabo » 24 мар 2014 00:12
Мнениеот gikahadji » 24 мар 2014 00:25
Мнениеот asenkolev » 24 мар 2014 00:26
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Мнениеот kingofpop » 24 мар 2014 00:39
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Мнениеот gikahadji » 24 мар 2014 00:42
kingofpop написа:Честита победа момчета, казах ви, че ще бием и дори за миг не се съмнявах, Боро другия път по-оптимистично![]()
![]()
феновете на Реал не им обръщайте внимание, те 1/2 са абсолютно неадекватни, дузпата срещу Иниеста 100 %, Рамос ми се видя, че задържа Неймар с лявата ръка при първата дузпа, но не съм 100% сиг, а Роналдо е ясно, че трябваше да бъде изгонен поне 3 симулации направи Ревльото....
Тоя Бензема е голям дървар, и чеп за зеле не става от него, дано остане в Реал поне още 5 сезона, 4 100 % гола изпусна![]()
![]()
![]()
![]()
Неймар е БОГ, нереално много ме кефи
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост