Барса - Реал, 1/2 финал реванш за КнК 1:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барса - Реал, 1/2 финал реванш за КнК 26.02.2013; 22:00
АЙДЕ ВЕДНАГА СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА СЪДИЯТА 

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Е съдията вече прекали!!!Не свири срещу Педро дузпа, после се пречи УМИШЛЕНО на Меси... Рефера вече заигра официално като защтник за РМ!!!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
AntrAcsA написа:kingofpop написа:AntrAcsA написа:Старата песен на нов глас. От началото на годината Меси и КО се опитват да играят футбол ходейки по терена и всеки тим който реши да побяга малко ни бележи гол след гол. Не очаквам нищо от този мач различно от отпадане, с тази игра дори това е много . Ако загубим само с 1 - 0 ще е страхотно .
Без треньор и мързеливи , играчи без хъс толкова .
Oтбора няма мотивация.....титлата е решена, личи се, че и за тази купа им е все едно и играят ей така....но с Милан ще изорат терена, там ще е големият мач...то и на мен не ми пука кой знае колко за този мач, няма какво да се лъжем...
Важно е да набием Милан
Повярвай ми , това ще е играта и с/у Милан , помни ми думата![]()
ТОТАЛНА глупост е че нямат мотивация.. след като играя с/и Реал на Кампа.. и при условие че ако бият Реал , това значи че Реал остава без купа в Испаня и от там следва тотален срив в отбора им този сезон . Срива обаче е в Барса, играчите просто в момента са безумно зле подговтвени , чисто физически и психически , играят като на забавен кадър и всеки , абсолютно всеки отбор който реши да играе малко по бързи ще ги победи . Пак казвам , срещу Милан, мача ще е абсолютно същия като този .
Aз съм сигурен, че ще бием Милан и може би ще е с 2 гола, дали ще е 2-0 или 3-1 не знам...дано не е 3-1

Това ще е последният мач за сезона ни ако паднем, така че всеки ще даде всичко от себе си....

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

megan fox написа:Е съдията вече прекали!!!Не свири срещу Педро дузпа, после се пречи УМИШЛЕНО на Меси... Рефера вече заигра официално като защтник за РМ!!!![]()
![]()
![]()
Да и срещу Меси не даде дузпа , нали ?
megan fox написа:Е съдията вече прекали!!!Не свири срещу Педро дузпа, после се пречи УМИШЛЕНО на Меси... Рефера вече заигра официално като защтник за РМ!!!![]()
![]()
![]()
Това за Меси е смешно да го казвате дори. Поддавате се на действията на футболистите, които е нормално при 0:1 да искат всяка ситуация. Съдията не искаше да пречи много ясно, просто беше на мястото.
Относно Педро. Този е доказан симулант и вие си го знаете. Игра тяло в тяло Алонсо. И въпреки всичко смятам, че можеше да се свири дузпа. Действието на Алонсо беше закъсняло от това, което видях.
kingofpop написа:AntrAcsA написа:kingofpop написа:AntrAcsA написа:Старата песен на нов глас. От началото на годината Меси и КО се опитват да играят футбол ходейки по терена и всеки тим който реши да побяга малко ни бележи гол след гол. Не очаквам нищо от този мач различно от отпадане, с тази игра дори това е много . Ако загубим само с 1 - 0 ще е страхотно .
Без треньор и мързеливи , играчи без хъс толкова .
Oтбора няма мотивация.....титлата е решена, личи се, че и за тази купа им е все едно и играят ей така....но с Милан ще изорат терена, там ще е големият мач...то и на мен не ми пука кой знае колко за този мач, няма какво да се лъжем...
Важно е да набием Милан
Повярвай ми , това ще е играта и с/у Милан , помни ми думата![]()
ТОТАЛНА глупост е че нямат мотивация.. след като играя с/и Реал на Кампа.. и при условие че ако бият Реал , това значи че Реал остава без купа в Испаня и от там следва тотален срив в отбора им този сезон . Срива обаче е в Барса, играчите просто в момента са безумно зле подговтвени , чисто физически и психически , играят като на забавен кадър и всеки , абсолютно всеки отбор който реши да играе малко по бързи ще ги победи . Пак казвам , срещу Милан, мача ще е абсолютно същия като този .
Aз съм сигурен, че ще бием Милан и може би ще е с 2 гола, дали ще е 2-0 или 3-1 не знам...дано не е 3-1![]()
Това ще е последният мач за сезона ни ако паднем, така че всеки ще даде всичко от себе си....
Радвам се за теб че си оптимист, но аз вече не съм

Сори, ама вашите прекаляват. То бива бива, ама това на Жорди Алба мина границите... 

Нагледахме се на симлуации 
П.С.Абе Антракс,ти беше едно време във форума на ПЕС,нали?

П.С.Абе Антракс,ти беше едно време във форума на ПЕС,нали?

Последна промяна от 0007 на 26 фев 2013 22:55, променено общо 1 път.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:Нагледахме се на симлуации
Точно фен на Челси за говори за симулации

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- bilyaletdinov
- Контакти:
Вия пак ще бърше г**а на Меси явно 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!