БАРСЕЛОНА - БАЙЕРН МЮНХЕН - 0:3 FT (0:7 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: БАРСЕЛОНА - БАЙЕРН МЮНХЕН 01.05.2013 /21:45/

Мнениеот megan fox » 01 май 2013 16:39

Тия ги бием, без абсолютно никакви проблеми и то с резултат! Последният път когато баварците гостуваха на Камп Ноу ги смазахме с 4:0 и на полувремето ръководните кадри на баварците са се молили на... Гуардиола да спре нашите, за да ни ги съсипем! Всички ни бяха отписали след мача с Милан е видяхме какво последва :arrow: 4:0! Днес това е резултат, който не е достатъчен! Знам, сигурен съм, че баварците ще ни вкарат поне 1, така че трябва да направим нещо наистина грандиозно! Предвид, че говорим за Барселона - най-добрият отбор на всички времена, невъзможно неща за нас няма! Нека само УЕФА и рефера да ни оставят поне в тоя мач да играем, а не да ни режат, да НЕ зачитат поредните нередовни голове във вратата ни и като цяло да НЕ правят всичко по силите си да отпаднем! Миналата седмица не бяхме победени от Байерн, а от рефера! Но това не е нищо ново! За изминалите 5 мача в елиминационната фаза срещу Барселона са зачетени "САМО" 4 нередовни гола (1 на Милан, 1 на ПСЖ и 2 на Байерн) и това не са всичките реферски тесли срещу нас, това са най-важните! Та повече от видно е, че УЕФА не иска отново да сме на финал и отново да спечелим ШЛ, но въпреки нея можем да го направим!

Прогнозата ми е един резултат, който е много любим на всички левскари :arrow: 7:2 :!: :!: :!:

П.П. Докторе, не съм забравил баса ни и въпреки нечестната ви победа от първият ни мач няма да се отметна и ако случайно някак си ни отстраните ще си изпълня баса. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 01 май 2013 16:54

Барса тази вечер ще покаже че е извънземна!Очаквам да вкарат 5!И Пике да помаха пак ръчичка! :)
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 май 2013 16:58

megan fox написа:Тия ги бием, без абсолютно никакви проблеми и то с резултат! Последният път когато баварците гостуваха на Камп Ноу ги смазахме с 4:0 и на полувремето ръководните кадри на баварците са се молили на... Гуардиола да спре нашите, за да ни ги съсипем! Всички ни бяха отписали след мача с Милан е видяхме какво последва :arrow: 4:0! Днес това е резултат, който не е достатъчен! Знам, сигурен съм, че баварците ще ни вкарат поне 1, така че трябва да направим нещо наистина грандиозно! Предвид, че говорим за Барселона - най-добрият отбор на всички времена, невъзможно неща за нас няма! Нека само УЕФА и рефера да ни оставят поне в тоя мач да играем, а не да ни режат, да НЕ зачитат поредните нередовни голове във вратата ни и като цяло да НЕ правят всичко по силите си да отпаднем! Миналата седмица не бяхме победени от Байерн, а от рефера! Но това не е нищо ново! За изминалите 5 мача в елиминационната фаза срещу Барселона са зачетени "САМО" 4 нередовни гола (1 на Милан, 1 на ПСЖ и 2 на Байерн) и това не са всичките реферски тесли срещу нас, това са най-важните! Та повече от видно е, че УЕФА не иска отново да сме на финал и отново да спечелим ШЛ, но въпреки нея можем да го направим!

Прогнозата ми е един резултат, който е много любим на всички левскари :arrow: 7:2 :!: :!: :!:

П.П. Докторе, не съм забравил баса ни и въпреки нечестната ви победа от първият ни мач няма да се отметна и ако случайно някак си ни отстраните ще си изпълня баса. :)

Добре, Само лека корекция относно честността на победата на Алианц арена. Нередовният гол бе само 1 (на Робен). Голът на Супер Марио не е от засада:
Изображение
А като се добави и една минимум неотсъдена дузпа (за същата ситуация същият съдия свири в наша вреда дузпа миналата година срещу Реал) мисля че резултатът е напълно справедлив. ;)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 май 2013 17:09

megan fox написа:Тия ги бием, без абсолютно никакви проблеми и то с резултат! Последният път когато баварците гостуваха на Камп Ноу ги смазахме с 4:0 и на полувремето ръководните кадри на баварците са се молили на... Гуардиола да спре нашите, за да ни ги съсипем! Всички ни бяха отписали след мача с Милан е видяхме какво последва :arrow: 4:0! Днес това е резултат, който не е достатъчен! Знам, сигурен съм, че баварците ще ни вкарат поне 1, така че трябва да направим нещо наистина грандиозно! Предвид, че говорим за Барселона - най-добрият отбор на всички времена, невъзможно неща за нас няма! Нека само УЕФА и рефера да ни оставят поне в тоя мач да играем, а не да ни режат, да НЕ зачитат поредните нередовни голове във вратата ни и като цяло да НЕ правят всичко по силите си да отпаднем! Миналата седмица не бяхме победени от Байерн, а от рефера! Но това не е нищо ново! За изминалите 5 мача в елиминационната фаза срещу Барселона са зачетени "САМО" 4 нередовни гола (1 на Милан, 1 на ПСЖ и 2 на Байерн) и това не са всичките реферски тесли срещу нас, това са най-важните! Та повече от видно е, че УЕФА не иска отново да сме на финал и отново да спечелим ШЛ, но въпреки нея можем да го направим!

Присъединявам се към пожеланието за читав рефер , който да свири дузпи и да показва картони когато ги има ... и да не зачита голове когато са нередовни . Миналата седмица Барса бяха размазани подобно на насекомо върху предно стъкло на спортен автомобил . Поне 2 неотсъдени дузпи , спестени картони на Пике и Алвеш ... срещу 1 гол след нарушение . Останалите голове на Байерн са редовни .

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 01 май 2013 17:25

doktora25 написа:

Добре, Само лека корекция относно честността на победата на Алианц арена. Нередовният гол бе само 1 (на Робен). Голът на Супер Марио не е от засада:
Изображение
А като се добави и една минимум неотсъдена дузпа (за същата ситуация същият съдия свири в наша вреда дузпа миналата година срещу Реал) мисля че резултатът е напълно справедлив. ;)

Е тая снимка е просто безспорна :lol:
А първия гол дето Данте скочи по-рано и ако не беше се качил на Алвеш на гърба тая топка щеше да я отиграе високо в небесата? А безбройните нарушения на Мартинез за които нямаше картон? И тоя гол целия свят го видя че е от засада, ти ми вадиш някаква измислена снимка, която абсолютно нищо не показва. Като сложиш очилата е лесно, айде да гледаме реално. Ако съдията си беше свършил работата перфектно, резултата щеше да е 2-0, и то при положение че вкарате дузпата, която сама по себе си не означава 100 процента гол.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 май 2013 17:43

gikahadji написа:Е тая снимка е просто безспорна :lol:
А първия гол дето Данте скочи по-рано и ако не беше се качил на Алвеш на гърба тая топка щеше да я отиграе високо в небесата? А безбройните нарушения на Мартинез за които нямаше картон? И тоя гол целия свят го видя че е от засада, ти ми вадиш някаква измислена снимка, която абсолютно нищо не показва. Като сложиш очилата е лесно, айде да гледаме реално. Ако съдията си беше свършил работата перфектно, резултата щеше да е 2-0, и то при положение че вкарате дузпата, която сама по себе си не означава 100 процента гол.

Измислена снимка? Ако целият свят е видял че има засада значи лесно ще можеш да дадеш стоп кадър от видео, в което ясно това се вижда.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 01 май 2013 17:54

Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 01 май 2013 18:04

Искам да попитам някой от по-запознатите колеги дали има възможност мача да стане над 2.5 гола или Байерн ще заложи на добре подредена защита отзад?
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 май 2013 18:11

И от тази снимка се вижда, макар и не много ясно. Засадата се покрива от далечния играч до Мюлер. Всъщност там трябва да са двама играчи на Барселона, което много не си личи, но на моята снимка ясно се виждат.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 01 май 2013 18:56

eelche написа:Искам да попитам някой от по-запознатите колеги дали има възможност мача да стане над 2.5 гола или Байерн ще заложи на добре подредена защита отзад?

Не вярвам да се затворят много. Байерн ще вкарат гол. Причината поради която смазаха Барса първия мач е атакуващият и агресивен стил на игра-просто Барселона от няколко години насам нямат игрова практика срещу отбори, които играят толкова атакуващо срещу тях-всички други отбори се затварят пред наказателното си поле, но Байерн стори точно обратното.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Барселона”