Santiago Munezz написа:Еми честито,одавна не бях виждал такава разлика в класите между двата финалиста в ШЛ.Честито още веднъж!
Благодаря!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот tibidabo » 29 май 2011 01:43
Santiago Munezz написа:Еми честито,одавна не бях виждал такава разлика в класите между двата финалиста в ШЛ.Честито още веднъж!
Мнениеот fearbless » 29 май 2011 01:47
Мнениеот L_Messi » 29 май 2011 01:49
Мнениеот 0007 » 29 май 2011 02:23
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Мнениеот kingofpop » 29 май 2011 02:29
0007 написа:Айде Честито и от мен...Може да ненавиждам отбора заради онзи полуфинал от 2009-та..може да казвам,че ви бутат съдиите в ШЛ,но днес ги убихте направо...И ми хареса играта ви..за разлика от някои предишни ваши мачове,на които откровено заспивах....Меси-Великан...Манчо-Жалки...Отново честита 4-та купа и догодина искам финал Челси-Барселона...Да имаме поне шанса да си върнем за 2009-та,пък дали ще стане...Ако Барса играят така,както днес...надали
ЧЕСТИТО !!!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Мнениеот 0007 » 29 май 2011 02:31
kingofpop написа:0007 написа:Айде Честито и от мен...Може да ненавиждам отбора заради онзи полуфинал от 2009-та..може да казвам,че ви бутат съдиите в ШЛ,но днес ги убихте направо...И ми хареса играта ви..за разлика от някои предишни ваши мачове,на които откровено заспивах....Меси-Великан...Манчо-Жалки...Отново честита 4-та купа и догодина искам финал Челси-Барселона...Да имаме поне шанса да си върнем за 2009-та,пък дали ще стане...Ако Барса играят така,както днес...надали
ЧЕСТИТО !!!
Еми аз винаги съм мислил, че Челси е най-неприятният съперник на Барса, затова и бях за МЮ на 1/4 финала.....догодина ще е още по интересно
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Мнениеот barca4ever » 29 май 2011 02:50
Мнениеот Boogeyman » 29 май 2011 02:51
Now, we get the chance to see how Manchester United, a poor Manchester United side, fare on the biggest stage of all.
Мнениеот Frankie Lampard » 29 май 2011 03:26
Мнениеот kingofpop » 29 май 2011 03:31
Frankie Lampard написа:Да видим дали Барселона ще разбие традицията, че никой не е успял да защити трофея си ... Имат много по-добър отбор от всички останали ... Ще е интересно ...
П.П Не се надувайте, не падайте на нивото на феновете на Юнайтед.
Честито и от мен ! Най-добрите сте и напълно заслужено триумфирате. Радвайте се на успеха, но и уважавайте противниците.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост