daredevil написа:emo_75 написа:DmG написа:Разбира се съм за Манчестър Юнайтед , силно се надявам САФ да е измислил някоя дяволияТой може !
Надявам се след мача да се говори САМО за футбол , не за симулации и съдии . Ако загубиме , здраве да е ...
И по -силни сме били и от по- слаби сме падали
харесвам БАРСА,но голямата ми любов е МАН.ЮН. ,сърцето ми казва ЮНАЙТЕД,но разума БАРСА-незнам какво ще стане.
все си мисля,че сър АЛЕКС ще измисли нещо супер нестандартно за тоя мач.всички включително и щаба на БАРСА очакват ЮНАЙТЕД да играят прибранко,хитро и да си чакат шанса,даже се пускат слухове,че САФ искал съвет от МАУРИНЬО как да бие БАРСА.точно за това хода който си мисля,че САФ им е приготвил е да излезе супер агресивно и атакуващо и изненадващо за всички да излезе едновременно със РУНИ,ЧИЧАРИТО И БЕРБАТОВ.
Напротив и разума и сърцето трябва да ти казват Юнайтед.
В момента се коментира сред анализаторите че от месец Барца не играе нищо и само Меси ги измъква (в ШЛ) , а Юнайтед е в страхотна форма като единствените загубени мачове са заради супер тежката програма която за 6 седмици или общо 12 срещи в тях трябваше да играе 3 пъти с Челси, 1 път с Арсенал Евертън и Сити и да гостува на Нюкасъл като имаше и полуфинал, за който се мислеще междувременно най-много, а коефицента е 2 загуби и 1 хикс като и в тях имаше голяма липса на късмет (3 гола на празна врата срещу Касъл, 2 срещу Сити а срещу Арсенал едвам се движеше отбора по терена) просто почти нямаме реално слаб мач от 2 месеца, като дори с Арсенал по-скоро трябваше да завърши хикс предвид положенията в края, въпросния късмет липсващ до сега ще се върне на Уембли естествено.
принципно е така,но знаеш каква е мотивацията в такъв мач,а и каквото и да си говорим,колкото и да се опитваме да изтъкваме съдийските подаръци към БАРСА,те играят невероятен футбол не може да не им го признаем и няма как да не съм притеснен.все пак се надявам САФ да ги излъже.дано не тръгне да ги бие по начина на МАУРИНЬО,според мен ще е грешка и почти съм убеден в ръсажденията си,че ще ги изненада с агресивна и атакуваща игра.
дано и късмета е с нас.
GLORY,GLORI MAN.UTD.