Атлетико Мадрид - Барселона - 2-0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CPuyol
Контакти:

Re: Атлетико Мадрид - Барселона |ШЛ| |13.04.2016| |2-0 FT|

Мнениеот CPuyol » 14 апр 2016 01:16

tibidabo написа:Тейо и Монтоя са толкова слаби, че новите отбори се чудят какво да ги правят. Точно те двамата толкова възможности за изява получиха, че надали Шави и иниеста са имали толкова. Бартра също, влиза и в защитата пълен хаос. Сандро Рамирес малко ли възможности имаше миналата година докато Суарес беше с наказание. Ако бяха такива таланти щеше да има опашка от желаещи. А за мен Мартин Монтоя е един от най-некадърните футболисти излизали някога от школата на Барселона. За Фонтас съм съгласен, но той си замина, а Бартра остана. Смяташ, че Нолито е по добър от Суарес или Неймар? Лека, аз наистина си лягам.

Монтоя го пратиха в отбор от друго първенство. Трябва да учи нов език, да се адаптира, отделно в Калчото се играе доста по-различен тип футбол от този в Примера, хеле пък в Интер, които са отбора, от който е тръгнало катеначото. Никой не му даде шанс/време за адаптация и след 4-5 мача в Интер Монтоя го закотвиха на пейката. Е как да се развива, как да се адаптира като не играе?! Как? И не, Нолито не е по-добър от Суарез, но все пак трябва и резерви в един отбор. Според теб Мунир по-добър ли е от Нолито?

Потребителски аватар
CPuyol
Контакти:

Мнениеот CPuyol » 14 апр 2016 01:20

tibidabo написа:
CPuyol написа:
0007 написа:И все пак,кажи име.Искаш оставка,но предложи и решение?

МАРСЕЛО БИЕЛСА! Те това е човека за Барса! Лудия (това му е прякора) изобщо няма да толерира глезльовци на терена! На него такива не му минават! Другият, който бих желал да видя начело на Барса е Юрген Клоп, но това няма как да стане вече, той отиде в Ливърпул.

Щото на Биелса баските не му скроиха шапка и го изритаха малко след финала за ЛЕ?

А защо му я скроиха тая шапка? Защото не им цепеше басма и ги караше да играят яко. - който се скатаваше и не се раздаваше на макс сядаше на пейката!!! А качествата на Биелса, вижданията му за футбола + желанието му да налага млади таланти от школата го прави перфектен избор за Барса. Отделно, че е тактически грамотен и супер хитър треньор. Доказано и добър мотиватор. Само си спомни със скромният състав (към онзи момент) на Атлетик Билбао какво причини на МанЮ... ;)
Последна промяна от CPuyol на 14 апр 2016 01:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 14 апр 2016 01:21

Извинявай, ама толкова глупости си написал, че даже не ми се коментира(освен за Пуйол, де). Ти си по-зле от шотгън-а на Реал, бе, човек.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
CPuyol
Контакти:

Мнениеот CPuyol » 14 апр 2016 01:22

gikahadji написа:Извинявай, ама толкова глупости си написал, че даже не ми се коментира(освен за Пуйол, де). Ти си по-зле от шотгън-а на Реал, бе, човек.

Тихо, тихо. Личи ти, че нямаш никаква идея с кого говориш...

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 апр 2016 01:30

Мунир е 2 класи поне под Нолито, ако такъв в спора.....

лягам :arrow: :oops: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
CPuyol
Контакти:

Мнениеот CPuyol » 14 апр 2016 01:31

tibidabo написа:Мегън ти сериозно ли го мислиш:"Под дулото на калашника!" Явно познаваш добре севернокорейското първенство и мислиш, че със сила стават нещата. Няма по-силно нещо от свободния дух. Иначе само борци и военни щяха да управляват света. А то само адвокати и банкери! Лека нощ, бях забравил, че споровете с теб са безмислено нещо.

Май си забравил аз какъв съм... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Или по-точно бях. Вече съм съдия! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Атлетико Мадрид - Барселона |ШЛ| |13.04.2016| |21:45|

Мнениеот dreben23 » 14 апр 2016 01:34

dreben23 написа:
Middlesbrough написа:Мача на сезона във ШЛ , финал преди финала ! Нямам си и на идея как ше завърши ! :oops:

2:0 Ами като едното нищо и Барса може да остане на сухо, а дано. А уж най-силния отборчек по вестниците.. Наистина, бутането е във всеки мач и сигурно пак същото, значи и 0:0 може да послужи за нещо, за да изпукат тото. Определено много хора се хвърлят на знак 2, по принцип съдията насоли Атлетико с доста картони в първия мач и сигурно това ги е заблудило, ама играха и малко грубичко де, но целта оправдава средствата. Атлетико е по-добрият отборчек това е ясно, треньорчека и той е по-добър, ще бият със суха, но може и да е тройка, не двойка. Ще помисля още маличко. Силнички са де. :)

[offtopic]Барса определено има дефекти в отбрана, които може да са фатални. Ще пийнат по един Облак утре вечер. :)[/offtopic]

Пфуу, да му се не види! :) Ами в такъв случай ми остава да кажа само едно- радвам се, че продължавам да си го чаткам до съвършенство футболчето след 7-те прекрасни футболни години и 7-те след това изгубени години присъствие в този прокълнат и пропит от поквара форум, в който на почит продължават да се толерират грозните и недъгави прогнози във всички игри от страна на футболните лаици! Аз съм корав, а класата ми става и все по-голяма, щом разрошихме и ШЛ! Късметче. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 14 апр 2016 01:36

CPuyol написа:
gikahadji написа:Извинявай, ама толкова глупости си написал, че даже не ми се коментира(освен за Пуйол, де). Ти си по-зле от шотгън-а на Реал, бе, човек.

Тихо, тихо. Личи ти, че нямаш никаква идея с кого говориш...

.. ми въобще не ме интересува с кой говоря. Иначе да, явно не знам, че разговор с тебе е безсмислен. Това е за последно:
enguerino написа:Тези които искате ЛЕ и 1 дузина играчи вън, след 1-2 месеца като (ако) отбора направи дубъл да не ми се появите и да честитите. След като сега не можете да сте благодарни за всичко направено и да подкрепяте отбора, моля ви, не го правете и тогава :!:

Изображение
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
CPuyol
Контакти:

Re: Атлетико Мадрид - Барселона |ШЛ| |13.04.2016| |21:45|

Мнениеот CPuyol » 14 апр 2016 01:37

dreben23 написа:
dreben23 написа:
Middlesbrough написа:Мача на сезона във ШЛ , финал преди финала ! Нямам си и на идея как ше завърши ! :oops:

2:0 Ами като едното нищо и Барса може да остане на сухо, а дано. А уж най-силния отборчек по вестниците.. Наистина, бутането е във всеки мач и сигурно пак същото, значи и 0:0 може да послужи за нещо, за да изпукат тото. Определено много хора се хвърлят на знак 2, по принцип съдията насоли Атлетико с доста картони в първия мач и сигурно това ги е заблудило, ама играха и малко грубичко де, но целта оправдава средствата. Атлетико е по-добрият отборчек това е ясно, треньорчека и той е по-добър, ще бият със суха, но може и да е тройка, не двойка. Ще помисля още маличко. Силнички са де. :)

[offtopic]Барса определено има дефекти в отбрана, които може да са фатални. Ще пийнат по един Облак утре вечер. :)[/offtopic]

Пфуу, да му се не види! :) Ами в такъв случай ми остава да кажа само едно- радвам се, че продължавам да си го чаткам до съвършенство футболчето след 7-те прекрасни футболни години и 7-те след това изгубени години присъствие в този прокълнат и пропит от поквара форум, в който на почит продължават да се толерират грозните и недъгави прогнози във всички игри от страна на футболните лаици! Аз съм корав, а класата ми става и все по-голяма, щом разрошихме и ШЛ! Късметче. :)

Не си само ти. В събота вечер, след загубата от Сосиедад им казах на нашите, че Атлетико ще ни изхвърлят от ШЛ, ама нямаше кой да чуе...

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 14 апр 2016 01:38

Изображение

Върни се в “Барселона”