Барса - Валенсия реванш 2:0 FT, 3:1 общ резултат
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барса - Валенсия 1/2 финал реванш КнК, 08.02.2012 22:00
3:0 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- arsenvengerin
- Контакти:
Ако Барса без съдийте резила е 1:2
Обичам Левски
- Marcelo Bielsa
- Контакти:
Все ми е едно кой ще бием на финала
. Някой знае ли къде е финала в кой град ??

- ICAKOV_FCB
4-1(Меси-2,Тейо-1,Алвес-1)Мисля че вече е време да ги биеме тоя сезон тия!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]
- Los Che
- Контакти:
Първото коментарче в тази тема показва , че всяко нещо си има дъно само глупостта -не.
И така време е за печени прилепи на грил!
До къде е докарала кризата хората, щом дори и децата с приходи са хукнали да ядат мишки!
На долу нещата стават още по- трагични. Да оставим настрана гледката на непраните чорапи до фланелката на домакините. Все пак човек който яде мишки може да се възбужда и от чорапи. Знаеш ли ги интелигентите! Както казва Швейк на Юрайда :
- Те господата интелигенти обикновено са извратени...
Но да сбъркаш фланелката на VCF с някакъв стар модел и то Карра не говори добре за форумец който държи да е на всяко гърне-мерудия.
Все пак участниците във Форума не са виновни че откриващият темата е крайно неинформиран и ги въвежда в заблуждение , за това ето оригиналните екипи на гостите:
В текста под снимката на стадиона , бълнуванията продължават:
Първият мач доста щастливо за Валенсия завърши 1:1! Въпреки, че Барса не игра добре пак създаде куп голови положения пред вратата на летящите мишки.
Явно автора е решил днес да лъже и маже като на избори.
За всички които са подведени от злочестата писарушка , публикуваме статистиката от мача.
[center]
[/center]
И то след като съдията най-нагло остави гостите 11 на терена!
Както се вижда от предоставената статистика огромното превъзходство от притежаването на топката е 42:58 като голяма заслуга за това има и М.С.D.J.Pinto за което получи и ж.к. за бавене на времето. Още по-изобличаващо е бройката на ударите ВЪВ вратата 2:5 ( 1 от дузпа малкий ни frostbite пише се дузпа, чичовото! Като фен на Варса почти е задължително да научиш имената на нак.удари и други съдийски иширети ) Огромното превъзходство и продължителната игра пред вратата на Dani Alves е отразена и при съотношението при ъгловите удари 8:3. Кога Valencia са ги изпълнили тези 8 корнери при тоталния натиск на Варса ще остане загадка
Все пак добре че автора не се изхвърлил нещо от рода на след гредата на Алвеш Барса спря да натиска, иначе нямаше да издържите. и съвсем да стане за смях.
В следващите си изречения автора, явно непризнат поет-лирик, изпада в патетично настроение , може би продиктувано от гледане на много action филми и/или игри на РС :
да отприщим яростта на Ада и да я стоварим върху горката беззащитна Валенсия!
Според една стара книга ( с картинки ,frostbite ) яростта на Ада се отприщва не от ангелчета като Меси а от Архангелите Господни , падналите ангели , водени от Водача на Божите войни , войникът на Господ ( на испански се произнася Soldado ) като преди него идва Вестителят на Бога Miguel ( по десния бек )
А ето че достигаме и до "върха на сладоледа". Говорихме преди дни , че вече си имаме frostbite и трябва да сме по-сдържани и обрани в квалификациите ( както би казал проф.Вучков ) А по-надолу четем:
А да и по възможност онова хюмне Пинто да не пуска евтини голове, че ще му обръсна гадно направената коса!
Сега като нищо то ще отърчи до тате с въпросче:
- Тате, тате, какво е "хюмне" ? Ти хюмне ли си? А мама? А дядо? Аз като съм от Варса хюмне ли съм?
Все пак малко фенове по света наричат вратаря си "пасивен хомосексуалист". Но в Варса го правят. Иди после ставай фен на Варса!
В края на първия коментар в темата се сънуват требъли
Суперкупата се води край на изминал сезон 2010/2011 а Купата от рекламния турнир на Toyota няма значението на три, нали?
Не знам защо и какво, но нещо ме кара да си мисля,
Ами Пенчо бре , мисли! - е възкликнал чичо ти Петко Р. кръстен на пл."Славейков"
------
И така време е за печени прилепи на грил!

До къде е докарала кризата хората, щом дори и децата с приходи са хукнали да ядат мишки!
На долу нещата стават още по- трагични. Да оставим настрана гледката на непраните чорапи до фланелката на домакините. Все пак човек който яде мишки може да се възбужда и от чорапи. Знаеш ли ги интелигентите! Както казва Швейк на Юрайда :
Но да сбъркаш фланелката на VCF с някакъв стар модел и то Карра не говори добре за форумец който държи да е на всяко гърне-мерудия.
Все пак участниците във Форума не са виновни че откриващият темата е крайно неинформиран и ги въвежда в заблуждение , за това ето оригиналните екипи на гостите:

Първият мач доста щастливо за Валенсия завърши 1:1! Въпреки, че Барса не игра добре пак създаде куп голови положения пред вратата на летящите мишки.
За всички които са подведени от злочестата писарушка , публикуваме статистиката от мача.
[center]

Както се вижда от предоставената статистика огромното превъзходство от притежаването на топката е 42:58 като голяма заслуга за това има и М.С.D.J.Pinto за което получи и ж.к. за бавене на времето. Още по-изобличаващо е бройката на ударите ВЪВ вратата 2:5 ( 1 от дузпа малкий ни frostbite пише се дузпа, чичовото! Като фен на Варса почти е задължително да научиш имената на нак.удари и други съдийски иширети ) Огромното превъзходство и продължителната игра пред вратата на Dani Alves е отразена и при съотношението при ъгловите удари 8:3. Кога Valencia са ги изпълнили тези 8 корнери при тоталния натиск на Варса ще остане загадка

Все пак добре че автора не се изхвърлил нещо от рода на след гредата на Алвеш Барса спря да натиска, иначе нямаше да издържите. и съвсем да стане за смях.
В следващите си изречения автора, явно непризнат поет-лирик, изпада в патетично настроение , може би продиктувано от гледане на много action филми и/или игри на РС :
Според една стара книга ( с картинки ,frostbite ) яростта на Ада се отприщва не от ангелчета като Меси а от Архангелите Господни , падналите ангели , водени от Водача на Божите войни , войникът на Господ ( на испански се произнася Soldado ) като преди него идва Вестителят на Бога Miguel ( по десния бек )
А ето че достигаме и до "върха на сладоледа". Говорихме преди дни , че вече си имаме frostbite и трябва да сме по-сдържани и обрани в квалификациите ( както би казал проф.Вучков ) А по-надолу четем:
А да и по възможност онова хюмне Пинто да не пуска евтини голове, че ще му обръсна гадно направената коса!
- Тате, тате, какво е "хюмне" ? Ти хюмне ли си? А мама? А дядо? Аз като съм от Варса хюмне ли съм?
Все пак малко фенове по света наричат вратаря си "пасивен хомосексуалист". Но в Варса го правят. Иди после ставай фен на Варса!
Суперкупата се води край на изминал сезон 2010/2011 а Купата от рекламния турнир на Toyota няма значението на три, нали?
Ами Пенчо бре , мисли! - е възкликнал чичо ти Петко Р. кръстен на пл."Славейков"
------
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
- ICAKOV_FCB
Los Che написа:Първото коментарче в тази тема показва , че всяко нещо си има дъно само глупостта -не.
И така време е за печени прилепи на грил!![]()
![]()
![]()
Все пак участниците във Форума не са виновни че откриващият темата е крайно неинформиран и ги въвежда в заблуждение , за това ето оригиналните екипи на гостите:![]()
[center][/center]
Както се вижда от предоставената статистика огромното превъзходство от притежаването на топката е 42:58 като голяма заслуга за това има и М.С.D.J.Pinto за което получи и ж.к. за бавене на времето. Още по-изобличаващо е бройката на ударите ВЪВ вратата 2:5 ( 1 от дузпа малкий ни frostbite пише се дузпа, чичовото! Като фен на Варса почти е задължително да научиш имената на нак.удари и други съдийски иширети ) Огромното превъзходство и продължителната игра пред вратата на Dani Alves е отразена и при съотношението при ъгловите удари 8:3. Кога Valencia са ги изпълнили тези 8 корнери при тоталния натиск на Варса ще остане загадка![]()
------
Като цяло съм съгласен с критиките ти към автора на темата,все пак не трябва да изразяваш яроста си към дадения съперник в инфото на темата!Ако го беше написал в коментар щеше да е по приемливо!По въроса за миналия мач:да съдията ви ощети,да Барса не ви надигра тотално,но не можеш да кажеш че с една дума не сме си заслужили равния,като дори изтървахме дуспа!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]
1:0
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...
- barcelona95
- Контакти:
- barca4ever
- Контакти:
3:0
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
Феновете на Барса от по дълго време си спомнят батманите как на биееха пр 7-10 год. Аз не съм го забравил изобщо и ми се иска на Кампа да ги праснем яката. Ама много яката