TheBest007 написа:LaRgO написа:Много е добър.
[offtopic]Авторът на темата - знаеш ли как се казва песента във вторият клип, дето започва в началото ?[/offtopic]
Не![]()
Е,нищо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот LaRgO » 29 мар 2011 23:11
TheBest007 написа:LaRgO написа:Много е добър.
[offtopic]Авторът на темата - знаеш ли как се казва песента във вторият клип, дето започва в началото ?[/offtopic]
Не![]()
Мнениеот MoNteSo » 29 мар 2011 23:11
Мнениеот TheBest007 » 29 мар 2011 23:13
stoyan_17 написа:Младежът е уникален сам по себе си!Трудно е да се сравнява с Меси или Роналдо ,но по начина по който на моменти държи топката близо до тялото си ,по-скоро ми прилича на Лео!
Мнениеот TheBest007 » 29 мар 2011 23:14
MoNteSo написа:На това момче паса определено му липсва..
Мнениеот Xamy » 29 мар 2011 23:15
Мнениеот TheBest007 » 29 мар 2011 23:17
Xamy написа:То и Къркич беше вкарал стотици голове при подрастващите, ама в крайна сметка нищо не е постигнал и може би и до края на кариерата си нищо няма да направи.
Много е добър този, ама колко клипчета съм гледал на 9-10 годишни "суперталанти". Спомняте ли си и Фреди Еду?
Мнениеот MoNteSo » 30 мар 2011 10:29
TheBest007 написа:Xamy написа:То и Къркич беше вкарал стотици голове при подрастващите, ама в крайна сметка нищо не е постигнал и може би и до края на кариерата си нищо няма да направи.
Много е добър този, ама колко клипчета съм гледал на 9-10 годишни "суперталанти". Спомняте ли си и Фреди Еду?
Къркич е изиграл 100 мача за Барса в пъвенството и е започвал само в 37 титуляр. Има 25 гола, а е на 20
Мнениеот Xamy » 30 мар 2011 14:28
Мнениеот megan fox » 30 мар 2011 19:26
Мнениеот TheBest007 » 30 мар 2011 19:37
Младият суперталант на Барселона Жерард Деулофеу силно развълнува футболна Европа с представянето си в континенталната квалификация за юноши до 17 години. Навършилият преди две седмици 17 години тийнейджър даде интервю пред радио "Копе Каталуня". "Не смятам, че е добре да ме сравняват с Меси. Единствено мисля как да работя упорито днес след ден", довери каталунският щурмовак.
"Меси е моето огледало, защото е над всички и всеки иска да стигне неговото ниво. По-добре обаче да не ме сравняват с него", призна Деуло. "Аз съм от Барса и не искам да слушам за други отбори. Искам да триумфирам в Барса. Всички сме много щастливи, че Гуардиола е на пейката, защото той вярва много на юношите", каза още Жерард.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта