Барса е на път да стане петият най-велик тим в историята

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: Барса е на път да стане петият най-велик тим в историята

Мнениеот RENAULT » 14 апр 2010 22:50

IGRACHA написа:До-renault:
Мисля че не си много добре.
Нищо не ти е ясно,по добре се занимавай с нещо друго,много си ограничен за даваш мнение за отбора който играе най-добрия футбол БАРСА

Баче в момента колкото и да не ми се иска признавам,че Барса играе най-красивият(защото и Реал не играят много грозно) и най-вече резултатен футбол,някаде да си ме видял да пиша отностно това...и точно ТИ не си човекът, който да говори за ограниченост.........както казах даже си ми леко смешен :) :) :) :) :)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

IGRACHA
Контакти:

Мнениеот IGRACHA » 15 апр 2010 01:17

RENAULT написа:
Нищо не ти е ясно,по добре се занимавай с нещо друго,много си ограничен за даваш мнение за отбора който играе най-добрия футбол БАРСА

Баче в момента колкото и да не ми се иска признавам,че Барса играе най-красивият(защото и Реал не играят много грозно) и най-вече резултатен футбол,някаде да си ме видял да пиша отностно това...и точно ТИ не си човекът, който да говори за ограниченост.........както казах даже си ми леко смешен :) :) :) :) :)

Повече няма да ти чета глупостите който иэмисляш,ама по добре да ги спестиш,щото не си смешен ,а си трагичен случай.А пак Реал няма да спечелят трофей с тая не много грозна игра

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 15 апр 2010 19:20

IGRACHA написа:
RENAULT написа:

Повече няма да ти чета глупостите който иэмисляш,ама по добре да ги спестиш,щото не си смешен ,а си трагичен случай.А пак Реал няма да спечелят трофей с тая не много грозна игра

Добре баче....не ми се спори ;) ;) ;) ;) ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 17 апр 2010 13:35

Като за начало нека поясня, че не съм фен на Барселона. Но Барса си е велик отбор, оставете ги тия 5-ци. Малко хора знаят, че Барса е единственият отбор, който всеки сезон се е класирал за някой от евротурнирите, но постига своите успехи по-късно. Според мен тепърва Барселона ще трупа ШЛ-та ;) Велики отбори са Реал, заради 5-те поредни КЕШ-а, в периода 1998-2002 Реал спечели 3 ШЛ-та, което си е добро постижение ;) Другият велик отбор е Милан заради 4-те световни клубни първенства и 7-те КЕШ-а, 5 от които в периода 1989-2007 - това също е добро постижение ;) След това идва Аякс - до момента в който Аякс печели първата си КЕШ, Интер е доминирал световния футбол с 2 поредни КЕШ-а и 2 поредни Интерконтинентални Купи. Тогава Интер е играел изцяло дефанзивен тотатен антифутбол и така успява да постигне успехите си в Европа, но идва Аякс с Кройф и Тоталния Футбол и печели 3 поредни КЕШ-а. Тогава по цял свят вестниците са писали за "Триумфа на Офанзивния футбол и смъртта на Катеначото" ;) От тогава Аякс има успехи в турнира за Интерконтиненталната Купа и по-малките турнири - УЕФА и КНК и чак през 1995 успява да спечели за 4-ти път ШЛ. После идва Ливърпул със своя велик отбор от края на 70-те и началото на 80-те - в този период печелят 4 КЕШ-а и славата на спиращ дъха отбор. Не трябва да се забравя и финала през 2005, където печелят 5-та ШЛ. След това идва Байерн със своите 3 поредни КЕШ-а и футболисти, които доминират и на Световните първенства. А Барса постига късно своите успехи и според мен ще доминира във футбола в близкото бъдеще, но все още е рано да го сравняваме с отбори като Ливърпул, Милан или Реал Мадрид ;)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 апр 2010 11:46

Аз искам да кажа, че футболът в Европа и света не започва в 1955 година, когато стартира КЕШ, както излиза от авторът на статията, и този турнир далеч не би трябвало да е единствения критерий за оценка на отборите

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 20 апр 2010 13:28

drvasko98 написа:Аз искам да кажа, че футболът в Европа и света не започва в 1955 година, когато стартира КЕШ, както излиза от авторът на статията, и този турнир далеч не би трябвало да е единствения критерий за оценка на отборите

В по-ранните европейски клубни турнири е доминирал унгарският Хонвед, а той въобще не е случаен отбор :? . Вярно е, че футболът не започват през 1955 година, но все пак едва от тогава най-добрите европейски отбори могат да премерят сили ;) Иначе не е лесно да се прецени кой е най-успелия отбор за "всички времена" :roll:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 апр 2010 13:35

drvasko98 написа:Аз искам да кажа, че футболът в Европа и света не започва в 1955 година, когато стартира КЕШ, както излиза от авторът на статията, и този турнир далеч не би трябвало да е единствения критерий за оценка на отборите

Не е единствения критерий, но е с най-голяма тежест. Шампионската лига и предшественикът му КЕШ са турнирите в които участват най-силните отбори на европейските държави и се предполага, че който го спечели е отборът "най-добър сред най-добрите" ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Мнениеот vrajdebec » 20 апр 2010 13:36

Малко суха статистика за да не се пишат глупости :
1. Реал Мадрид ( 9 )
2. Милан ( 7 )
3. Ливърпул ( 5 )
4. Байерн М. , Аякс ( 4 )
5. Ман.Юн. , Барселона ( 3 )
6. Ювентус , Интер , Нотингам Ф. , Порто , Бенфика ( 2 )
7. Астън Вила , Борусия Д. , Хамбургер , Фейенорд , ПСВ Айндховен , Олимпик М. , Селтик , Стяуа , Цървена Звезда ( 1 )
Историята :
Шампионската лига е наследник на турнира за Купата на европейските шампиони , създаден през 1955 г. по идея на френския журналист Габриел Ано като състезание между победителите в националните първенства на европейските страни. От 1992 г. турнирът е преименуван на Шампионска лига , като се създава сегашният формат с групи. Пет години по-късно право на участие в него получават и отбори от водещите страни във футбола в Западна Европа , които не са шампиони. Рекордьор по спечелени трофеи в двата турнира е Реал Мадрид с девет титли.
P.S
Нормално е да се даде за пример най-силния турнир , иначе като титулованост има доста '' други '' отбори които могат да се похвалят !!!

Върни се в “Барселона”