Ел Класико| Реал Мадрид - Барселона | FT 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Ел Класико| Реал Мадрид - Барселона | FT 3-1

Мнениеот Middlesbrough » 28 окт 2014 12:55

Матио десен бек 8-) ЕЙ БОГУ :lol:
Тази седмица ще се види дали ще правим трансфери , другото лято или не ...

Офтопик:

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 28 окт 2014 13:02

Ем иначе другите варианти са Адриано, Алвеш, Монтоя или Дъглас. В защита Адриано-Вермален-Матийо-Алба и пред тях Масчерано ми изглежда доста добре!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 28 окт 2014 13:11

ICAKOV_FCB написа:Ем иначе другите варианти са Адриано, Алвеш, Монтоя или Дъглас. В защита Адриано-Вермален-Матийо-Алба и пред тях Масчерано ми изглежда доста добре!

Еми Адриано трябва да се пробва , другите варианти според мен не са за коментиране изобщо :lol:

Офтопик:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 28 окт 2014 14:38

За Дъглас е рано да казваме, все пак един мач е изиграло момчето. Но като си помисля, кой е спортния ни директор, по-вероятно е да отиде в графата "не става". Да пробват момчета от школата - Траоре мисля, че беше направи добри мачове с Б отбора миналата година. Дано да не налага Монтоя, че ще ми скъса нервите.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 окт 2014 00:21

стига сте ревали де...Дъглас бил слаб, Матьо бил слаб, Адриано бил слаб и т.н....Реал си ги изпуснахме кой квото иска да говори те си ни поднесоха мача, но Меси изпусна да направи 0-2 и да затвори срещата...малшанс...аз съм оптимист и съм убеден, че ще вземем поне 1 от ШЛ и Ла Лига(може и 2 те), защото за първи път от години отбора е жаден за трофеи и има мотивация в играчите. Имаме страхотен вратар вече, добра халфова линия...iмаме най-доброто нападение, само остава да влязат във формa. Суарез очаквам след НОВА ГОДИНА да се разиграе, а Неймар и Меси въпреки че вкарваt доста, все още не са в най-добрата си форма и ми се виждат леко изморени от световното...очаквам Луис Енрике да направи така, че играчите да са в оптимална форма към април-май, което е най-важно ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Барселона”