4oKuTo написа:Всичко е пари. Няма традиции, няма лоялност. Арсенал не е конкурентен финансово на трансферния пазар от доста време, така че това са нормални неща.
От както започнаха да строят нов стадион и нещата се промениха
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
4oKuTo написа:Всичко е пари. Няма традиции, няма лоялност. Арсенал не е конкурентен финансово на трансферния пазар от доста време, така че това са нормални неща.
liverpool96 написа:4oKuTo написа:Всичко е пари. Няма традиции, няма лоялност. Арсенал не е конкурентен финансово на трансферния пазар от доста време, така че това са нормални неща.
Абсолютно съгласен. В днешно време традициите и ценностите на даден клуб стоят на доста по-заден план от това да взимаш голяма заплата. Аз много уважавам Венгер с това, че успява да намира доста качествени футболисти предвид финансовите усложнения на отбора.
Cesc Fabregas написа:liverpool96 написа:4oKuTo написа:Всичко е пари. Няма традиции, няма лоялност. Арсенал не е конкурентен финансово на трансферния пазар от доста време, така че това са нормални неща.
Абсолютно съгласен. В днешно време традициите и ценностите на даден клуб стоят на доста по-заден план от това да взимаш голяма заплата. Аз много уважавам Венгер с това, че успява да намира доста качествени футболисти предвид финансовите усложнения на отбора.
Абе пичове, защо не четете какво пише И тук! Арсенал НЕ Е по-зле финансово от Юнайтед или Ливърпул, например!![]()
Никъде не съм споменал, че Арсенал е по-зле финансово. Просто ръководството инвестира в бъдещето и за момента гръмките трансфери могат да почакат. Май ти не четеш правилно.
andrei_arshavin написа: много се промени футбола , няма вече лоялност към клуба малко са и мохиканите който осанаха като дел пиеро,индзаги,гигс,кембъл ......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта