Трансферите в Арсенал?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ОФИЦИАЛНО: Анри се завърна в Арсенал
daniel875 написа:reh4o написа:Ще са по интересни мачовете с него
Интересни сигурно за класиране в "Лига Европа". Продажен отбор като "Арсенал" там заслужава да играе следващия сезон. Тиери Анри е един от многото надценени френски футболисти. Зидан беше човекът оркестър, а Тиери просто един голаджия, че и не бих казал да е най - добрия.
Абе 'що не си гледаш мафиотската Серие А, а си тръгнал тука да ръсиш мозък

And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
-
- Контакти:
daniel875 написа:reh4o написа:Ще са по интересни мачовете с него
Интересни сигурно за класиране в "Лига Европа". Продажен отбор като "Арсенал" там заслужава да играе следващия сезон. Тиери Анри е един от многото надценени френски футболисти. Зидан беше човекът оркестър, а Тиери просто един голаджия, че и не бих казал да е най - добрия.
ти ТЪЪЪЪП ли си или футбол не си гледал ???
-
- Контакти:
С нетърпение чакам дебюта му.Анри е легенда на Арсенал и ще е супер пак да е част от отбора.Пожелавам му да е поне наполовина добър както едно време.
- Avgusta 1916
- Контакти:
Просто АНРИ ,голям е този човек , много голям!
Добре дошъл отново Тиери!
Добре дошъл отново Тиери!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
Анри се завърна и го направи по най-страхотния начин.Както винаги вкара гола с абсолютна лекота и финес.Просто е перфектен.
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!
Re: Трансферите в Арсенал?
fabregas_949 написа:Венгер е заявил, че иска на 100% да привлече Анри до края на паузата в МЛС. Ето пълно интервю: http://uk.eurosport.yahoo.com/30122011/ ... -deal.html Явно в следващите можем да очакваме и финализирането на трансфера.
Не, че не ми се иска да видя Анри със фланелката на Арсенал, но той отдавна си изпя песента. Не знам с колко ще ни помогне, но дано бъда опроверган. Франсето (Венгер) отново търси сделка която ще му струва малко пари, а в касата на клуба има предостатъчно. Има толкова много нападатели, млади и в зенита на кариерата си, които може да си позволи, но... Явно ще се разчита в нападение на Перси, Уолкот, Парк, Аршавин и Анри. С Миячи един Господ знае какво става.
Видя се, че не си и изпял песента още, Анри.
Вкара важни попадения.

Левски завинаги в моето сърце![
- fabregas_949
- Контакти:
Sisi 1914 написа:fabregas_949 написа:Венгер е заявил, че иска на 100% да привлече Анри до края на паузата в МЛС. Ето пълно интервю: http://uk.eurosport.yahoo.com/30122011/ ... -deal.html Явно в следващите можем да очакваме и финализирането на трансфера.
Не, че не ми се иска да видя Анри със фланелката на Арсенал, но той отдавна си изпя песента. Не знам с колко ще ни помогне, но дано бъда опроверган. Франсето (Венгер) отново търси сделка която ще му струва малко пари, а в касата на клуба има предостатъчно. Има толкова много нападатели, млади и в зенита на кариерата си, които може да си позволи, но... Явно ще се разчита в нападение на Перси, Уолкот, Парк, Аршавин и Анри. С Миячи един Господ знае какво става.
Вкара важни попадения.
Анри притежава 2 неща, които никой друг в Арсенал освен Перси не притежава - пласиране и невероятен завършващ удар. Видя се срещу Лийдс, че не може да тича и да се движи със същото темпо като преди. Той няма да може да бъде чак толкова полезен във мачове срещу по-силни съперници. Остава си заплаха това не може да се отрече, но не е същия като преди. Затова не трябва да се бърза със заключенията. Искрено ми се иска да дупчи мрежите всеки мач, но това няма как да стане.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Хора,понеже сте по запознати знаете ли дали Венгер няма ли да пусне Рио Миачи някъде под нем.Ясно е, че в Арсенал няма да получи игрово време, а му трябва опит.Един наем до лятото за мен ще е най-доброто решение.
fabregas_949 написа:Sisi 1914 написа:fabregas_949 написа:Венгер е заявил, че иска на 100% да привлече Анри до края на паузата в МЛС. Ето пълно интервю: http://uk.eurosport.yahoo.com/30122011/ ... -deal.html Явно в следващите можем да очакваме и финализирането на трансфера.
Вкара важни попадения.
Анри притежава 2 неща, които никой друг в Арсенал освен Перси не притежава - пласиране и невероятен завършващ удар. Видя се срещу Лийдс, че не може да тича и да се движи със същото темпо като преди. Той няма да може да бъде чак толкова полезен във мачове срещу по-силни съперници. Остава си заплаха това не може да се отрече, но не е същия като преди. Затова не трябва да се бърза със заключенията. Искрено ми се иска да дупчи мрежите всеки мач, но това няма как да стане.
Съгласна съм, че не е толкоз бърз, като преди години, но се вижда, че е важен за Арсенал и има още какво да даде на терена!

Левски завинаги в моето сърце![