boabbb написа:Ш-ш, ооу, без разправии, тука да не ви е раздела на ЛивърпулКолегата получава бонус експертен фентъзи отбор от мен
Добър е, но има и по-добри варианти, ако ги наредиш така, няма да могат да си подадат два пъти топката, а има оспасност и да се сбият накрая.

Ето така изглеждат топ 11 в момента в света! Но Меси и Роналдо не могат да присъстват в един отбор, това не е моят отбор, но така изглеждат в действителност и ще натупат твоя с разлика от 4 гола и нагоре.

Ето ти ги коригирани дефектите на твоя!

Но моят отбор няма да изглежда точно така, все пак някои ще ги взема - 5-6 човека.

Погба половината сезон спа и той, няма място сред топ 11, освен това го имах и точките, които ми вадеше бяха сравнително малко и ми писна и го разкарах, Погба вади по 3 т средно на мач във фентъзито- с една дума нема изобщо място в топа към днешна дата!
Но ако извадя списъкът дето правих за колегата, там има играчио от 3-4 поколения, повечето от които вие не сте гледали и едва ли ще взема появече от двама в състава си за всьо времени от тези в момента дето ги виждате. Даже може да не взема нито един!