Уникален,уникален и пак уникален!

Офтопик:
Разбирате ли,пичове за какво говорим тук!?
Просто в този човек има нещо гениално,това е вън от съмнение.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Middlesbrough написа:Все пак сме Българи , или ти не си ?
radoslav_rashkov написа:Middlesbrough написа:Все пак сме Българи , или ти не си ?
Съм. Ама малко сме калпави и се гордея по своему. Иначе от живота и улицата малко ме е срам, че сме се обърнали на нагли неграмотни мързеливи алчни безкрупулни тъмни балкански субекти. Ти кьорав ли си, от вас не излизаш ли?
pucky написа:а бе, много "немци", много нещо се навъдиха по форуми, фейсбуци ... преди години сигурно е имало много испанци![]()
превъзнася се тоя, превъзнася се оня ... няма лошо. като отбор немците наистина впечатляват, но ся приказки за гениалност на тоя и оня ми идват малко в повече на мен. немец няма как да е гениален с топката в крака! като нация, като отбор/тим са голяма работа, ама недейте да преувеличавате заслугите на тоя и оня просто защото е бил част от нещо голямо ...
iliev72 написа:GloryHunters винаги е имало и винаги ще има:)
pucky написа:а бе, много "немци", много нещо се навъдиха по форуми, фейсбуци ... преди години сигурно е имало много испанци![]()
превъзнася се тоя, превъзнася се оня ... няма лошо. като отбор немците наистина впечатляват, но ся приказки за гениалност на тоя и оня ми идват малко в повече на мен. немец няма как да е гениален с топката в крака! като нация, като отбор/тим са голяма работа, ама недейте да преувеличавате заслугите на тоя и оня просто защото е бил част от нещо голямо ...
Middlesbrough написа:Der Führer написа:Middlesbrough написа:Къде искаш да сочи след като вече го е праснал искаш да си остане на главата на Игуаин ли ?
Проста биомеханика ... Ако Нойер нанасе удар с върха на коляното , при тегло над 90 кг ( предимно кости и мускули ) , то Игуаин щеше да е буквално пометен и Нойер щеше да продължи напред с коляното .
Ако обаче контакта е от външната дясната част на десния крак на Нойер , то тогава Игуаин ще извади от баланс Нойер и коляното му ще се завърти около оста на тялото на вратаря . На прост български - Нойер ще влезе с коляното напред в контакта , а ще излезе с гърба напред след контакта . А коляното ще е някъде назад
http://balls.ie/football/vines-neuer-kn ... -free-out/
doktora25 написа:pucky написа:а бе, много "немци", много нещо се навъдиха по форуми, фейсбуци ... преди години сигурно е имало много испанци![]()
Значи да се превъзнасят разни Месита и Роналдовци може, а германци не може, така ли да го разбирам?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта