От половин година се отказах да се нервя на некадърни и бездарни коментатори.За мен единствения коментатор, който е на повече от прилично ниво е Ники Ибришимов.
Най-интересното е, че народа плаща разходките до Бразилия на тези бездарници, които ще стоят на работа там до като не пукнат.
БНТ на Световно (епизод пореден). Анкета
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Ангелов! Стига,бе...!!!
[center]Levski & Lazio[/center]
- Neron
- Контакти:
Жалко, че не дават по Евроспорт мачовете. Ангелов е меко казано жалък.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Рядко противен тип е тоя истерик! Що не извика на гола на хърватите? Може би защото се понаака тогава, добре, че е късно мача, че децата да не му слушат идиотщините, а и някой ще си помисли че друг мач коментира!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Бразилски португалски, колега. Точно със с се чете. Но Ангелов е много зле, факт. Долен алкохолик 

grafa написа:Що ли трябваше да биеш хиляди километри до Бразил-ия?!?!?!Не научи ли,че ИМЕ,окончаващо на"С" в португалски се казва "Ш"?!?! Пример- Дани АлвеШШШШШ! Правилното име не е Хърватия, а ХЪРВАТСКА!!!
Пуснал тема да плюе, а поне да беше прав. В "бразилския" португалски си се чете "с", а не "ш". И Хърватия си е Хърватия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Мен ме издразни за Ивица Йелавич.. Все пак се извини. Бъркаше много футболистите от Бразилия . Иначе не знам защо се извини за показаната емоция - за автогол е нормално да не се радваш толкова , а при гола на Неймар дори и аз извиках заради невероятната игра на Оскар в центъра на терена 

- Red Warrior
- Контакти:
Автора на темата е прав, че на португалски "с" се чете "ш", но не е прав, че на книжовен български се казва и пише Хърватска, а не Хърватия. Вземете си речник и се ограмотете!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Дали ще кажеш Хърватия или Хърватска е все едно и също. Инъче спор няма, доста е неадекватен: " Двадесет и двамата артисти които сега излизат на сцената"
А специално за гостите единия само за украшение, а другия едвам говори на български, баси неадекватното трио! Дано Радостин Любомиров да коментира повече мачове, че поне той не лети из облаците както г-н Ангелов 

- Red Warrior
- Контакти:
soccerav написа:Дали ще кажеш Хърватия или Хърватска е все едно и също. Инъче спор няма, доста е неадекватен: " Двадесет и двамата артисти които сега излизат на сцената"А специално за гостите единия само за украшение, а другия едвам говори на български, баси неадекватното трио! Дано Радостин Любомиров да коментира повече мачове, че поне той не лети из облаците както г-н Ангелов
Колкото да кажеш Българска, а не България е едно и също.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Съдията немаше нужда толко явно да бута Бразилия до победата щото така се създава грешно впечатление за ''класата'' на тима щото после като ги разкрият ще боли повече . Измислена дузпа и някакви случайни голове на Оскар и Неймар от халите и то някакви леки удари по земя . Жалко за Хърватите .