СП 2014 | 1/8 финал | Холандия - Мексико - 2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Долгопол
Контакти:

Re: СП 2014 | 1/8 финал | Холандия - Мексико - 2:1 FT

Мнениеот Долгопол » 29 юни 2014 21:54

А, бе, смешен, в момента коментираме страхотната победа на Холандия над Мексико, а някакви мачове от миналото! Ако имаш да казваш нещо за мача -давай, а не да ми говориш бабини деветини.. :lol:

Разбирач, точно с тези примери ти показвам, че Холандия въобще не игра добре този мач. Мексико напълно си заслужаваха победата и единствено късмета им изневери. Ама ти си толкова прост, че не можеш да вденеш... :lol: За теб съществува само атаката във футбола. :shock:

Осем примера ти дадох и пак не ме разбра. Бива ли да си толкова зле? :lol: Като цяло познавам много интелигентни и свестни фенове на Юнайтед, ама ти определено не си от тях.
Последна промяна от Долгопол на 29 юни 2014 21:56, променено общо 2 пъти.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 юни 2014 21:54

Живи и здрави! Моите отбори отпаднаха. Гледах Уругвай и Гана заради интригата. Другите изобщо не ме интересуват. Тези два отбора играят ФУТБОЛ.
Колумбийците също са много силни. Това е.
Последна промяна от daniel875 на 29 юни 2014 21:56, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 юни 2014 21:55

Долгопол написа:Извинявай, ако си фен на Пул. Опитвам се да обясня на този трол, че победата не винаги означава по-добра игра. ;) Дадох му 5 примера и пак не може да вдене :lol: . Жалко, повечето фенове на Юнайтед, които познавам са интелигентни момчета.

Тролът те пита за пети път за надмощието на Мексико и статистика от второто полувреме! Уви, отговор най-вероятно няма да получи..

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2014 21:56

Udoji90 написа:Аз лично мисля, че дузпата в края беше много пресилена. Изобщо не съм убеден дали Маркес наистина настъпи Робен, или просто си сложи крака пред неговия. След това Робен се разкрачи и видимо преигра. НО в края на първото полувреме определено трябваше да има дузпа, след като и Маркес, и Морено, ритнаха Робен. Така че при всяко положение Мексико не бяха по-ощетеният отбор в този мач - още повече, че грешките влияят толкова повече, колкото по-рано в мача са допуснати, а първо беше грешката в ущърб на Холандия.
Както и да е, съдията не беше основното нещо в този мач. Който и отбор да беше спечелил, нямаше да е незаслужено. Аз съм със смесени чувства и още преди срещата ми беше ясно, че ще е така, тъй като нямам предпочитания към някой от тези 2 много симпатични отбора. Фактите са, че Холандия продължиха. Аз лично много бих се радвал да вземат титлата, след като 3 пъти досега им се изплъзва.

За спъване не е нужно да те настъпят, а да ти попречат на правилното движение на водещият крак-този, който в момента е леко отделен от терена. Ако те спънат в опорния-може и доста сериозна контузия да се получи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 юни 2014 21:56

RedeviL написа:
Долгопол написа:Извинявай, ако си фен на Пул. Опитвам се да обясня на този трол, че победата не винаги означава по-добра игра. ;) Дадох му 5 примера и пак не може да вдене :lol: . Жалко, повечето фенове на Юнайтед, които познавам са интелигентни момчета.

Тролът те пита за пети път за надмощието на Мексико и статистика от второто полувреме! Уви, отговор най-вероятно няма да получи..

Вижте това, което питам. Май е имало отменен редовен гол на Мексико.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
stefani

Re: СП 2014 | 1/8 финал | Холандия - Мексико|29.06|19:00

Мнениеот stefani » 29 юни 2014 21:57

stefani написа:2:1

пак познах, ама добре, че Хунти влезе вместо Ван Рiercing :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Re: СП 2014 | 1/8 финал | Холандия - Мексико|29.06|19:00

Мнениеот matador1 » 29 юни 2014 21:59

RedeviL написа:
Кашчей написа:
daniel875 написа:Холандия няма да стане световен шампион. Желанието ми е европейците да се провалят. Дано!

И защо такава омраза към Европа?

И аз това се чудя!? За кого да стискам палци? За разни индианци, алах-екбери и тем подобни ли?

Холандците са гадна нация. Каквото и да кажеш. Особено много ни мразят нас.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2014 22:00

Долгопол написа:
А, бе, смешен, в момента коментираме страхотната победа на Холандия над Мексико, а някакви мачове от миналото! Ако имаш да казваш нещо за мача -давай, а не да ми говориш бабини деветини.. :lol:

Разбирач, точно с тези примери ти показвам, че Холандия въобще не игра добре този мач. Мексико напълно си заслужаваха победата и единствено късмета им изневери. Ама ти си толкова прост, че не можеш да вденеш... :lol: За теб съществува само атаката във футбола. :shock:

Осем примера ти дадох и пак не ме разбра. Бива ли да си толкова зле? :lol: Като цяло познавам много интелигентни и свестни фенове на Юнайтед, ама ти определено не си от тях.

Ти мачът само на първо полувреме ли го делиш?

3-4 атаки през второто, от страна на Мексико, за убийствена игра и превъзходство ли ги имаш? Това, че нашият коментатор се прави на латинос не означава нещо много по-различно.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2014 22:00

daniel875 написа:
RedeviL написа:

Вижте това, което питам. Май е имало отменен редовен гол на Мексико.

Е.. нямаше, за твое съжаление!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 29 юни 2014 22:01

Аз лично мисля, че дузпата в края беше много пресилена.

Напротив! Дузпата е аболютно редовна-Рафа Маркес просто закъсня с шпагата,а и да не забравяме,че Робен е стара лисица :)
Колкото дузпи е спечелил за Байерн,поне 50% са точно по този начин-използва своята техника и маневреност,предварително знаейки че едно грешно движение на противника-ще означава почти сигурна дузпа!

Върни се в “World Cup 2014”