Студио БНТ : Коментари за Евро 2012

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Шат на Петела главата

Мнениеот eelche » 08 юни 2012 22:06

ТОВА Е ОФИЦИАЛНАТА ГРУПА НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ПЕТЪР ВАСИЛЕВ - ПЕТЕЛА във фейсбук.

Моля присъединете се тук: http://www.facebook.com/groups/124135714286725/

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 08 юни 2012 22:17

Хайде стига с ония смешковци със статистиките! Учил съм статистика- голяма скука е, а да гледам мач и някакъв си които от нямане какво да ми каже ми говори за статистика за 20 и повече години,моля ви се ...........
Някакви схеми, графики, - хора това е футбол, а не ракетомоделизъм или математика, нали го знаете това? Лично аз видях как Дания спечели 1992 без да купува нищо и дойдоха от плажа, това е футбола, не е статистика, не е овчо ритане и бягане което може да се сметне, нека има като Петър Василев- не знам какво ви пречи толкова, според мен е един от малкото които разкрасяват мача, не винаги към по-добро, но предизвиква интерес! Забравих, че за нас българите е най-важно да плщем по някой, няма значение по кой.....
Нямате идея колко прости СМЕ .................
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 08 юни 2012 22:17

Levskar_90 написа:Дузпа за гърция имаше ! Другите му коментари бяха крайно малоумни... Тоя Петел за нищо не става, поне за мача с Русия коментатора ще е друг !

И той е една класика,мале!!!

N{o}Name
Контакти:

Мнениеот N{o}Name » 08 юни 2012 22:17

Аз пък предпочитам забавен коментатор пред скучен такъв.Вярно, че е супер дразнещ, но поне винаги може да те развесели.Лафовете му са уникални просто.Определено ще ми липсва като се пенсионира.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 юни 2012 23:20

bilyaletdinov написа:
ehh написа:Не, не... това не може да се сравнява с коментара му на България - Словения :lol:

"Как е възможно това Христо кажи ми..." :) :) :)

Точно! И като почна да набира на гола на Божинов :lol:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

departedt2
Контакти:

Мнениеот departedt2 » 08 юни 2012 23:23

Колкото до Петела - 2006 година, на мача м/у Аржентина и Кот-д'Ивуар аржентинците вкараха гол, които отмениха, но Пепи му трябваха 3-4 минути, да разбере, че няма гол. (През това време той обясняваше, че африканците са още зелени (точните му думи)). После "излезе" с думите: "За миг колегите успяха да ме заблудят"

това ме разсмя искрено.
иначе никога няма да забравя коментар от мондиала в Япония и Южна Корея - "7 гола в двете врати,нито един точен"(анонимен коментатор, БНТ) и "първенството в Японие и Южна Корее" (Сашо Йовков, естествено)...

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 08 юни 2012 23:59

Преди 5-6 години ЦСКА играха в ЕКТ (някакви квалификации) и поведоха, като след минута показват повторение на гола, обаче от друг ъгъл и Пепи (на 99.9% съм сигурен, че е той) като се развика: "Внимание, атака, финт, удар - ГОООООООООЛ"... Ама както той си може. После имаше: "хехе, стана малко объркване..."
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 09 юни 2012 00:27

dxl написа:Преди 5-6 години ЦСКА играха в ЕКТ (някакви квалификации) и поведоха, като след минута показват повторение на гола, обаче от друг ъгъл и Пепи (на 99.9% съм сигурен, че е той) като се развика: "Внимание, атака, финт, удар - ГОООООООООЛ"... Ама както той си може. После имаше: "хехе, стана малко объркване..."

eeee тва не го вярвам иначе днес бях на работа и мачовете ги гледах по Сопкаста със руски коментар :lol: :lol: :lol: мисля да продължа с тез пичове и да не се занимавам с разни Петели и кокошки
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

yank
Контакти:

Мнениеот yank » 09 юни 2012 09:46

Петела наистина е забавен и е най-малкото зло от всички в БНТ. Ама не знам кой им е режисьор на тези предавания. Специално на първия мач никой не беше наясно в студиото кога има реклами и колко време има да коментира. Да не говорим за повторенията по време на почивката....Положението за картона два пъти и толкоз... Даже нямаше повторение на гола. Разцъках другите програми - ама ядец. Никъде го няма това Европейско... Ама както един форумец писа по-горе - има копче MUTE... :)

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: dxl

Мнениеот Странджата » 09 юни 2012 12:26

А стига бе:). Той и Мичмана, Бог да го прости, цяло полувреме мислеше, че Англия води с 3:0, а като вкараха трети гол и се появи надпис, рече - сега вече стана три на нула, да не говорим, че обърка парагвайци с бразилци на мача с Унгария или нещо такова! П. Василев може да дразни някои, но пък тука има един - като играе дружинаполска, все едно, че Хростис пак е слязъл на жемята - трябва да тряснат най-малко три гола, за да спре да врещи като някой от Атака :)

Върни се в “Евро 2012”