ЕВРО 2012: 1/2 финал:Германия - Италия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: ЕВРО 2012: 1/2 финал:Германия - Италия - 1:2 FT

Мнениеот storm » 29 юни 2012 13:54

Poneje sum ma rabota I pisha ot telefona a ma nego nqmam kirilica... Iskam samo edno da kaja po povod na macha ...

Halal da im e na vsichki arogantni Arabi ot "bundestima"...!:D

A tova za juve-Italy shte se diskusira dovechera:D:P
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 юни 2012 13:56

Tommi написа:Ключовите играчи в Скуадрата са от два отбора - Ювентус и Рома.

Напълно подкрепям!По-нагоре в темата бях написал, че Пирло и Де Роси са най-важните играчи в схемата на Италия!Особено много симпатизирам на Де Роси, който играе еднакво добре и като централен защитник и като дефанзивен халф!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 юни 2012 14:01

RedeviL написа:
Tommi написа:Ключовите играчи в Скуадрата са от два отбора - Ювентус и Рома.

Напълно подкрепям!По-нагоре в темата бях написал, че Пирло и Де Роси са най-важните играчи в схемата на Италия!Особено много симпатизирам на Де Роси, който играе еднакво добре и като централен защитник и като дефанзивен халф!

Ако "Юве" стане шампион на Европа догодина, постиженията им ще бъдат признати от цял свят. В противен случай ще си останат отбор за местна консумация. Тази титла се знаеше още през май кой ще я спечели.
Томи разсъждава изключително трезво и обективно. Учете се от него! И не само от него, но просто го казвам като положителен пример.
За малкото момиче съм си казал мнението. Не й обръщайте особено внимание на приказките! Все пак тепърва ще става жена.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 29 юни 2012 14:20

daniel875 написа:Ако "Юве" стане шампион на Европа догодина, постиженията им ще бъдат признати от цял свят. В противен случай ще си останат отбор за местна консумация. Тази титла се знаеше още през май кой ще я спечели.
Томи разсъждава изключително трезво и обективно. Учете се от него! И не само от него, но просто го казвам като положителен пример.
За малкото момиче съм си казал мнението. Не й обръщайте особено внимание на приказките! Все пак тепърва ще става жена.
Винаги съм се опитвала да уважавам хората, но ще ти кажа, че ти си просто един глупак! Аз съм на почти 24 години, а ти не спря да ме обиждаш, подценяваш и какво ли не.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 юни 2012 14:32

Sardukar написа:Италия играе атрактивно като ЮВЕНТУС през изминалия сезон. Видно е, че играчите, които играят в ЮВЕНТУС в момента придават облик на Италия като отбор! Но няма нужда от постоянно повтаряне на заучени фрази. ЮВЕ е КЛАСА, а същото важи и за Италия! И двата отбора бяха подценявани и подигравани доста дълго време. ЮВЕ се вдигна, а сега е ред на Италия. Няма нужда от постоянни натяквания за приноса на ЮВЕ при успешните игри на италианците. Това е съвсем нормално! Според мен феновете на Италия, които не подкрепят ЮВЕНТУС не се засягат от техния принос(който е видим), а от постоянното му повтаряне. Нека феновете на ЮВЕ сме по толерантни ;) Най-силното оръжие на Италия е колектива, а той се дължи на всички играчи без значение, за кой клуб играят!
Нямам търпение Маркизио да "оправи" разбирачите, както го направи Балотели :!:

Поздравления, че си изказал точно причината да намирам постоянното изказване на приноса на Ювентус за изключително дразнещо и най - вече никак не на място. Никой не е оспорил приноса на Ювентус, това би било съвършено невярно. Вратарят и трима защитници са от Ювентус, както и Пирло, за който няма да казвам къде стана това, което е в продължение на 10 години. Маркизио няма какво да ни оправя, вижда се, че е най - слабият халф на Италия в момента, Прандели го държи цял мач всеки път, което е необяснимо за мен, но както и да е. Дано избухне на финала, ще съм изключително радостен и ще му пиша името с главни букви ако искате :) Оттам нататък Касано, Монтоливо, Де Роси, супер Марио и т. н. са толкова от Ювентус, колкото и аз :) Ето това е дразнещото, пич, не нещо друго. Дори не е просто постоянното повтаряне, а фактът, че е изключително грешна констатацията, че Ювентус бил Италия, това просто е невярно, не пресилено, а невярно. Разбира се, силната защита на бианконерите плюс големия вратар са основни за отбора, без здрава защита си обречен на голямо първенство. За Пирло каквото и да се каже ще е малко, но той играеше така и на Мондиала преди 6 години, само че тогава нещо не го превъзнасяхте, ама карай. Касано е втори Пирло в състава, само че в атака. Прави много силен шампионат, но за съжаление няма сили за повече от 60 минути на мач. Супер Марио също прави силно първенство и то не просто заради головете, харесва ми как се бори, няма ги обичайните му глупости, много съсредоточен е и изпълни обещанието си, че за Италия няма да прави простотии и ще се раздава докрай. За Де Роси винаги съм казвал, че е страхотен халф, възхищавам му се. Монтоливо е вице Пирло в халфовата линия, помага му изключително много в средата на терена, липсва директността пред гола на Ночерино, но няма значение, така е избрал Прандели. Не мога да го съдя, при положение, че направи тази Италия. Чезаре завинаги остава в историята на италианския футбол със златни букви, каквото и да стане оттук нататък. Отзад катинарът е сложен и за него заслуга имат най - вече Буфон и тройката му съотборници в Ювентус Киелини, Бонучи и Бардзали. Искам да отлича и силното представяне на Балдзарети. Въобще Палермо продължава да дава играчи на скуадрата, както и преди 6 години, когато абсолютният герой бе Фабио Гросо. Доволен съм и от Абате и Маджо на десния бек, мисля, че когото и да избере Прандели за титуляр в неделя, ще се справи. Въобще силата на Италия е колективът, точно както и преди 6 години. Няма по - обединен отбор, вижда се отношението между играчите и при химна, и на терена, дори при смените. Те едва ли се делят на клубен принцип, нас явно това ни кефи обаче... Нищо, ние така и с нашия национален отбор постъпваме от години. ..
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 юни 2012 14:41

Laetitia написа:
daniel875 написа:Ако "Юве" стане шампион на Европа догодина, постиженията им ще бъдат признати от цял свят. В противен случай ще си останат отбор за местна консумация. Тази титла се знаеше още през май кой ще я спечели.
Винаги съм се опитвала да уважавам хората, но ще ти кажа, че ти си просто един глупак! Аз съм на почти 24 години, а ти не спря да ме обиждаш, подценяваш и какво ли не.

Не му обръщай внимание, така се чувства значим, от позицията си на мъдър, заради годините, човек. Типично нашенска комплексарщина е да гледаме на по - младите с пренебрежение, както и на жените, щом се отнася до футбол. От доста време мисля, ако не книга, то поне сборник да пиша на тема комплекси, ама ще се опитам да посъбера още малко материал и тогава :) ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 юни 2012 14:57

Не му обръщай внимание, така се чувства значим, от позицията си на мъдър, заради годините, човек. Типично нашенска комплексарщина е да гледаме на по - младите с пренебрежение, както и на жените, щом се отнася до футбол. От доста време мисля, ако не книга, то поне сборник да пиша на тема комплекси, ама ще се опитам да посъбера още малко материал и тогава :) ;)[/quote]
Значи политолог ще ставаш? Ами личеше ти. Това обаче не знам какво толкова влече младите хора. Сякаш, че няма друго, с което да се захванат - земеделци, работници в промишлеността, доколкото е останала промишленост у нас, инженери. Както и да е. Важното е да си се справил.
Ултрасите имат по - големи комплекси от другите. Това, което чета във форума, в повечето случаи е направо потресаващо. Имам предвид другия форум.
От един клуб, който и да е той, не зависи живота ни. Още повече чуждестранен. Пренебрежителното отношение, за което говориш, си има своите основания, а това, че не го приемаш, е твой проблем.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 29 юни 2012 15:00

acmilan написа:Не му обръщай внимание, така се чувства значим, от позицията си на мъдър, заради годините, човек. Типично нашенска комплексарщина е да гледаме на по - младите с пренебрежение, както и на жените, щом се отнася до футбол. От доста време мисля, ако не книга, то поне сборник да пиша на тема комплекси, ама ще се опитам да посъбера още малко материал и тогава :) ;)
Възрастта не е признак за мъдрост. Това, че някой е живял по-дълго от мен, не го прави нещо повече в интелектуален и всякакъв друг план.
Имаш много материал за писане на сборник. Ако напишеш, го искам с автограф. :)
И, впрочем, съм съгласна напълно с това, което написа по-горе за ювентинците и отношението им.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 29 юни 2012 15:05

8-)

Знам, че сега мнозина ще се нахвърлят срещу мен, подигравайки ми се за прогнозата, че Германия ще играе на финал по нефутболни причини.
Да, формално погледнато е така - Германия отпадна от Евро 2012 ...
Все пак аз съм само един запалянко като вас, а не врачка или екстрасенс. Ако познавах на 100 % мачовете щях да съм милионер от Еврофутбол и нямаше да се налага да работя. :lol:
Въпреки това и след снощния мач не се отказвам от теорията си, че футболът е подчинен на политиката в световен мащаб. Мисля, че той продължава да бъде мощно оръжие за масова манипулация в ръцете на Господарите на света.
Да, интернационалния отбор на Германия беше изхвърлен на полуфинала, НО .... с два гола на чернокожия "италианец" Марио Балотели ... Е това, не го бях предвидил, че може да се "случи" ...
Така цяла Европа и света видя как Маншафта беше покусен от един чернокож ... Една манипулация беше заменена с друга.
Не ми е приятен и факта, че всеки мач на Европейското започва с някакви идиотски речи на капитаните посветени на расизма. Смятам това за недопустима манипулация ! В този свят всеки се ражда свободен и такъв трябва да остане до края на дните си !
Всеки сам трябва да избира кого да харесва и кого не !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 29 юни 2012 15:53

Снощи се видя прехваленият германски тим колко може.Вярно беше в най-трудната група, но с напредването на турнира балона се спука.Писна ми на всеки голям форум да ги сочат са сигурен краен победител.По този начин се пренебрегват труда и усилията на останалите отбори.Но нека не забравяме че същото се случва и с Испания в момента,другият,,фаворит''.Само финалът в неделя ще покаже кой заслужава купата.

Върни се в “Евро 2012”