Мнениеот acmilan » 14 юни 2012 14:22
durex написа:acmilan написа:Аз се пошегувах, и аз съм доволен от Маркизио. Иначе Джовинко не направи нищо срещу Испания, мисля си, че по - скоро Борини би получил шанс в някой от останалите мачове, а титуляри е ясно, че трябва да са Касано и Ди Натале.
Виж за Касано си прав

Бях скиптично настроен отначало,но ми хареса играта му срещу испанците. Задължително Ди Натале и Касано титуляри. В последствие онова мекотело Балотели може да влезе,защото каквото и да си говорим си е класа.
Много ме е яд, че Балотели така си пропилява таланта. Много е прост, за съжаление... Дано скоро се вразуми, защото след някоя друга година никой няма да помни какъв талант е имал и ще тъне в посредственост някъде. Да, един Касано примерно винаги е бил луда глава, но е интелигентен играч на терена в игровите ситуации, докато Балотели изумява с простотия и там. Направо ме втрещи като отне топката и излезе сам срещу Касияс и буквално се вцепени, можеше Италия да спечели мача...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.