Архонт Слави Бинев вкарва Крум Савов в политиката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Архонт Слави Бинев вкарва Крум Савов в политиката

Мнениеот Red Warrior » 18 фев 2012 19:24

Евродепутатът Слави Бинев, който бе избран от партия "Атака", но отдавна се обяви за независим, стана съучредител на нова политическа организация - Гражданско обединение за реална демокрация (ГОРД).
От няколко месеца се твърдеше, че бившият сподвижник на Волен Сидеров ще прави нов политически проект, но той не потвърждаваше това.

В края на миналата седмица обаче над 100 бизнесмени, писатели, дипломати, спортисти, журналисти и други известни българи поставиха началото на ГОРД.
Сред тях са бившият депутат и екслидер на "Гергьовден" Любен Дилов-син, бившият депутат от ДПС и журналист Иван Палчев, Георги Чапкънов – Чапа, Крум Савов, Димитър Шумналиев, Любо Ганев, Мартин Захариев, Миглена Ангелова, Румен Ралчев, проф. Валери Стефанов, Явор Цаков, ген. Стоян Андреев, Поли Карастоянова - изпълнителен директор на Националния борд по туризъм.

Целта на сдружението е защита на основните демократични ценности, които все по-често са подложени на опити за „преосмисляне” от страна на политическата класа, съобщиха от пресофиса на Бинев. Членовете на ГОРД заявиха, че не приемат досегашните политики на контролирана демокрация и направиха заявка за участието си в политическия живот и управлението на страната, основана на промяната на политическата класа, която за последните 23 години доказа, че е неспособна да се справи с проблемите на гражданите и държавата, се казва още в официалното съобщението.

Учредителите на новото движение направиха "декларация-възвание", насочена към желаещите да се присъединят към тях. Навсякъде в страната ще бъдат отворени клубове ГОРД, които ще събират "успели и желаещи да успеят българи, решили да отделят от личното си време, средствата и усилията за установяването на реална демокрация в България".

"Не правя само аз организацията ГОРД. Не съм аз лидерът, в ГОРД има много ярки личности. Към момента ГОРД е едно-единствено нещо – организация", заяви тази сутрин пред Нова телевизия Слави Бинев, предаде КРОСС.
Според него хората, които участват в гражданската организация, са с различни политически убеждения, но ги обединява това, че нещата в страната не могат да продължава така.

"В страната има един идиотски пазарен елемент, една идиотска приватизация. Цялата система трябва да бъде сложена на крака. Системата на това да бъдат подбирани хора, които не съответстват на задачите, трябва да се подмени. Не може хората да разбират политиката като работа, като метод на изхранване, а да я разбират като тест, който е на едно ниво по-нагоре от решаването на личните проблеми”, коментира още евродепутатът.

Той заяви, че хората, които вярват в собствените си сили и не искат да са в краката на другите, трябва да вдигнат главите си и да кажат: „Аз съм ГОРД”.
„Аз не искам да съм част от хората, които ги наричат „лош материал”, „кучета”. Трябва некадърниците да си отидат, не може да продължава така”, категоричен бе Бинев.

Още със създаването на организацията обаче възникна скандал. Абревиатурата на движението напълно съвпада с тази на друго движение ГОРД - Гражданско обединение за реформи в държавата, сформирано миналата събота в Шумен. То е учредено от недоволните от ДПС и отцепилия се Касим Дал.
"Учредяването на сдружението на Бинев, непосредствено след нашето, е подозрително като факт и съмнително като правен субект. Няма нищо гордо в това членове на Европейския парламент и изтъкнати интелектуалци да плагиатстват и експлоатират абревиатурата и идеите на нашето сдружение", заявиха в деклерация от шуменския ГОРД.

От офиса на Слави Бинев обаче заявиха, че шуменци са си присвоили името на движението, тъй като евродепутатът го бил регистрирал още преди 3 месеца.

"Дир.бг"

Я го Крумчо :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
rocknrola
Контакти:

Re: Архонт Слави Бинев вкарва Крум Савов в политиката

Мнениеот rocknrola » 18 фев 2012 19:35

Посредствен журналист е решил да стане посредствен политик .
Обречена е държавата , в която милиционерите взимат повече пари от учителите . Казал го е другарят ЛЕНИН .

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 фев 2012 19:40

rocknrola написа:Посредствен журналист е решил да стане посредствен политик .

Колко ли фенове има Крум Савов ми е интересно да разбера? Затова съм пуснал тази тема :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 фев 2012 19:49

преди го харесвах като водеше в нова.откакто отиде в канал 3 се побърка тотално и стана много различен.да не говорим,че сайта му е адски жълт!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 18 фев 2012 19:49

не съм му фен, защото в много от случаите , когато анализираше футболни мачове казваше на черното бяло само и само да се сложи на някой от "босовете"
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
rocknrola
Контакти:

Мнениеот rocknrola » 18 фев 2012 19:50

Едно от последните му просташки изпълнения беше интервюто с дядото на Митко Бербатов в село Марикостиново .Натресоха се с другия наглец -Филип Петрунов непоканени и след като притесниха старите хора , които бяха седнали току що на масата да обядват , докато Крумчо задаваше тъпи въпроси , Филипчо снимаше здраво закачените по стената семейни снимки на Бербатови .
Обречена е държавата , в която милиционерите взимат повече пари от учителите . Казал го е другарят ЛЕНИН .

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Мнениеот goalkeeper » 18 фев 2012 19:54

POPCORN написа:...да не говорим,че сайта му е адски жълт!

+1
Отделно ме дразни като почне да вика на хората в Канал3, че не пускат веднага това, което му е хрумнало.
Много често като стане някой скандал взима нормалната позиция, която всеки нормален фен би взел, но като покани "провинилия" се и почва едно плонжиране... Това изключително много ме дразни!
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 фев 2012 19:55

Мен пък ме дразни, че се върти като фурнаджийска лопата. Като му се обяди зрител казва, че е съгласен с него, после се обажда друг зрител, който изказва точно противоположното мнение и Крумчо се съгласява и с него :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 фев 2012 19:56

Не е луд който изяжда зелника... :lol: Крумчо си е направил добре сметката. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 фев 2012 20:04

Но нека да бъдем реални. Все пак трябва да кажем, че Крумчо беше единственият журналист, който застана на страната на феновете в Катуница. Но за друго нещо заради, което да има обществено доверие към него не се сещам да му се не види :roll:

Върни се в “Свободна зона”