Искам да видя мнението на колегите. Според вас, кой гол олицетворява Левски най-добре? Кой ви е донесъл най-силна радост?
Моето мнение е, че това е "кървавия" гол на Гонзо, той събира в себе си духа на отбора ни, показва, че кръвта и болката са нищо в името на Левски и победата.
http://vbox7.com/play:1428fc94
Други такива са головете на Кайзера срещу Рейнджърс, на Томашич срещу Удинезе...но пак казвам за мен "кървавия" е номер 1.
П.С. Съжалявам, че не съм имал честа да гледам най-великия Гунди и головете му.
Кой гол олицетворява Левскарския дух ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Кой гол олицетворява Левскарския дух ?
Последна промяна от abiati на 17 фев 2012 17:48, променено общо 1 път.
Re: Кой гол е олицетворява Левскарския дух ?
Гонзо срещу ЦСКА, Кайзера срещу Рейнджърс, Гаджев срещу Лил, головете за обратите срещу Удинезе, АИК, ГЕНТ и Търнава също за олицетворение на левскарския дух. 

-
Re: Кой гол олицетворява Левскарския дух ?
Левски винаги се е славел като българският тим, играещ най-хубав, привлекателен и атрактивен футбол !
Така, че за мен головете с "марка" Левски са - техничните, изработените, атрактивните, след уникални продължителни, бързи и светкавични атаки.
Междудругото, 2 от олицитворяващите Левски голове, могат да се видят в темата за обрата срещу "Червените" от 0-2 до 3-2 през 1993 г.
Така, че за мен головете с "марка" Левски са - техничните, изработените, атрактивните, след уникални продължителни, бързи и светкавични атаки.

Междудругото, 2 от олицитворяващите Левски голове, могат да се видят в темата за обрата срещу "Червените" от 0-2 до 3-2 през 1993 г.

- Пловдивчанин
- Контакти:
Не искам да ви се меся, обаче гола на Кайзера срещу Рейнджърс наистина си заслужава вниманието! Това е момент с който наистина можете да се гордеете.
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
- storm
- Контакти:
Головете срещу Славия Прага в Чехия, после 2-та гола на Гонзо и Симонович срещу Ливърпул.. Минем през гола на Копи срещу Оксер и Бижутера срещу ОМ, а да не забравя и паметния гол на Бабангида срещу Динамо Б... Продължим с головете срещу Удинезе.. И накрая гола на Бижутера в Рим и на Жоазиньо срещу Гент.. 

- metodito
- Контакти:
За мен определено е "кървавия" гол!
Аз също. Баща ми е заклет цесекар, но говори с голямо уважение за Гунди (а ме гъбарка иначе със сегашните футбалери на сините...).
Съжалявам, че не съм имал честа да гледам най-великия Гунди и головете му.
Аз също. Баща ми е заклет цесекар, но говори с голямо уважение за Гунди (а ме гъбарка иначе със сегашните футбалери на сините...).
Последна промяна от metodito на 17 фев 2012 18:08, променено общо 1 път.
На Кайзера срещу Рейнджърс и на Томашич срещу Удине. Единия ми е останал от детството, а за другия като се сетя и настръхвам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Не искам да заставам по оста "Левски" - ЦСКА, но на гола на Кайзера срещу Рейнджърс, така се израдвах, че си пукнах главата! Бях решил ,че мача е свършил и тръвах ядосан да излизам и Кайзера направи тази тупалка, бях точно в касата на вратата, скочих да се радвам и......кръв по главата! За мен персонално това си беше кървав гол! 

kartago написа:Не искам да заставам по оста "Левски" - ЦСКА, но на гола на Кайзера срещу Рейнджърс, така се израдвах, че си пукнах главата! Бях решил ,че мача е свършил и тръвах ядосан да излизам и Кайзера направи тази тупалка, бях точно в касата на вратата, скочих да се радвам и......кръв по главата! За мен персонално това си беше кървав гол!
Знаеш, че Левски не са ми любимци, но този гол беше наистина велик

ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА!

Голът на Кайзера срещу Рейнджърс! Това е незабравим момент за мен, бях на 7 и от тогава съм левскар.