ДА КОЩА ПЛЮЕ ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
ДА КОЩА ПЛЮЕ ЦСКА
ИМА ЕДНО ПРАВИЛО -ДА НЕ ПЛЮЕШ В КЛАДЕНЕЦА,ОТ КОЙТО СИ ПИЛ ВОДА.ЧИЧО МИТКО КАЗА,ЧЕ Е ЧАКАЛ ПОРТУГАЛЕЦА 2 МЕСЕЦА,ЗА ДА СТАНЕ ГОТОВ ЗА ИГРА.ТОВА МОМЧЕНЦЕ Е ИМАЛО ПОДОБНИ ПРОБЛЕМИ И С ПРЕДИШНИТЕ СИ КЛУБОВЕ.СЕГА ХВАЛИ ОТБОРА ОТ ПОДУЕНЕ,БЕЗ ОЩЕ ДА Е ВЛЯЗЪЛ В ЧАС.НЯМА ДА Е ЧУДНО,АКО СКОРО ВЗЕМЕ ДА ПЕЕ СЪЩИТЕ ПЕСНИЧКИ И ТАМ.ТОВА СИ Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ.МИСЛЯ СИ,ЧЕ ЗА НАС Е ЧИСТ КЪСМЕТ,ЧЕ СЕ ОТЪРВАХМЕ ОТ ТОЗИ РЯДЪК ЕКСКРЕМЕНТ.ТОЙ ДА МУ МИСЛИ....
Re: ДА КОЩА ПЛЮЕ ЦСКА
Без пари как да си купи вода човека? Те в супера с обърнати джобове не давот и водица!

-Ами ще плюе .... като не го научиха да гълта в ЦСКА 

на гей арена парите с лопати да ги ринеш.
те за тва направиха страшна селекция , даже
се пробват са се оттърват от 3-4 куци коне ама не става.
а да коща... ще стане като г.христов - сакато говедо!!!
те за тва направиха страшна селекция , даже
се пробват са се оттърват от 3-4 куци коне ама не става.
а да коща... ще стане като г.христов - сакато говедо!!!
kalo написа:Без пари как да си купи вода човека? Те в супера с обърнати джобове не давот и водица!![]()
![]()
Не ти ли се изтъркаха пръстите да пишеш за тия обърнати джобове ?
банален ставаш и досаден,не си мисли,че си оригинален ... напротив един от най наглите и тъпи юзъри тук си ... все едно ние сега да вземем да говорим как преди време сте пренасяли разни аптекарски нещица в Гърция ... ама нали говеждия мозък страда от избирателна памет ...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Аз пък не видях да е плюл -споменава няколко факта, които едва ли някой ще ги отрече - казването на истината и плюенето могат да имат допирни точки, но са различни неща.
Колкото до това дали е леке - вероятно, досегашната му кариера го показва. Има време - ще се види.
Колкото до това дали е леке - вероятно, досегашната му кариера го показва. Има време - ще се види.
За разлика от твоя ардински! Нали от там беше резан ? 
Комплексите и с три броя fff не можеш да избиеш!!!

kalo написа:За разлика от твоя ардински! Нали от там беше резан ?
Ардино знам,че е град в България но само това ... иначе съм от Сандански... ако толкова те интересува

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
tova mom4e oshte ne moje da se osaznae,4e e napravilo ne kra4ka napred,a dve nazad,kato izbra uefskito hahaha.edno otbor4e,deto pada ot bate i go jiliat razni drugi,prosto ne moje da bade kra4ka napred za teb moeto mom4e,no kasno shte se osaznaesh...a s takav trener,kato kokal li e mokal e prosto igra4 po goliam zabrvi da stanesh.toi gorkia kokal ne znae kak se rita topka i edno vreme samo krakata na drugite ritashe,a sega trtagnal drugi na futbol da u4i smeeeeeeh,goliam smeeek u selo poduene hahahahaha...
Трудно ли ти е да пишеш на български?
Крачка напред или назад не знам. Ако в няква смотана фирма не ми дават заплатата, която съм си договорил, ще избягам от там. Някой да има забележки по темата, че цска е просто една смотана фирма?
Крачка напред или назад не знам. Ако в няква смотана фирма не ми дават заплатата, която съм си договорил, ще избягам от там. Някой да има забележки по темата, че цска е просто една смотана фирма?