Мнениеот acmilan » 27 яну 2009 20:59
Албена или там какъвто си Данчо70,спри да се занимаваш с другите,гледай своите,тая омраза един ден се обръща срещу теб!Много е тъпо,когато се коментира Бербатов да споменавате постоянно Гонзо,това мирише на комплекс!Защо когато някой каже нещо за Бербатов,вие винаги обиждате и споменавате Гонзо какъв е?То е ясно,че Бербатов е най-добрият български футболист в момента,но ако мога да попитам,защо не го величаехте преди,докато беше при вас и ви провали тотално едно първенство или после докато не беше все още в Юнайтед,а в Леверкузен и Тотнъм?Защо от Бербо к.рво както го наричахте преди изведнъж стана нашето момче Митко,който бил голям цесекар?Добре,цесекар е,но не забравяйте,че един Евгени Йорданов например ви е правил шампиони,а Митко беше причината вие да не станете шампиони през 2000-та година!И мен не ме топли колко Бербатов вкарва за Юнайтед,а какво прави за националния отбор,аз не съм от Манчестър,а от Милан!Разбира се,радвам се,че има българин,играещ на толкова високо ниво,но не мога да разбера как стана тази метаморфоза при вас,цесекарите?!И сега понеже ми е пределно ясно,че ще бъда наречен говедо и какво ли още не,бързам да подчертая,че не съм фен на Левски,просто изказвам мнението си и то в рамките на добрия тон,който за съжаление не е спазван от по-голямата част от пишещите в този форум!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.