Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Мнениеот sslevski » 20 яну 2012 09:55

Търпях ама нервите вече не ми издържаха.Може ли някой да ми каже или подскаже в каква насока се работи в този клуб.Има ли пари?Ако няма,ще се предприеме ли нещо?
За мен лично нещата ги виждам така:
1.Трансферите са пълен провал до този момент,през зимния трансферен прозорец изоставаме по всички ос-и.Изпускаме играча на Черноморец,който УЖ беше договорен за Левски.Запалените знаят развръзката,но за това оправдания няма.Искали сме ама не сме могли тогава какви претенции може да имаш.Сега и този камерунец,който е на 23 години.Николай Костов го искал говорили са и ............накрая идва друг софийски отбор вади парите на масата и го взима.Какво прави впечатление от това.Че другия отбор е по добре финансово,има по добра политика и действа по решително и мобилизирано.
До тук всичко е ясно.
2.Силните хора като Иво Тонев и Гонзо ходят пътуват,хотели не знам още какви екстри и накрая с тези не могат да се разберат с онези.Тоя иска толкова другия иска еди колко си.Ми хората си искат,ако искаш футболисти трябва да дадеш,поне до сега е било така нали?Ако няма пари не хвърляй прах в очите на феновете - те не са глупави.
3.Изхождайки от горните 2 точки нещата ги виждам така: Левски до 2 -3 месеца или ще бъде продаден или ще продължава по този начин със свободни агенти още дълго време.Тези спекулации се засилват още повече,че много доближения Бисер - шеф на школата е махнат и на негово място идва ....друг,а той е един от близките приятели на г-н Батков.
И последно Костов и Тонев подчертаха,че закъсняват със селекцията и до петък тя трябва да е готова за да могат новите да пътуват с отбора за втория подготвителен лагер. Е господа днес е петък и аз мисля,че вие се справихте безупречно с нея - тя приключи още преди 2 седмици нали???
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Мнениеот wilge » 20 яну 2012 10:06

В една песен на Тодор Колев се казва: " ...мъгла. И след мъглата, а... пак мъгла."
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Caruzo
Контакти:

Re: Левски = Мъгла

Мнениеот Caruzo » 20 яну 2012 10:06

Донякъде съм съгласен с теб!
Тъкмо се бях настроил да повдигна въпроса със "селекцията". Има ли я? Няма ли я?
Надявам се че нещата не са както изглеждат, а именно: Левски силно желае някакъв играч, за който обаче се иска някаква сума. После идва четирибуквеното подобие на отбор и го привлича. Все си мисля че, ако наистина толкова силно е желан въпросния камерунец, той щеше да бъде привлечен.
Надявам се и г-н Тонев да мисли в тази посока, а що се касае до Гонзо, той ни докара до тук, така че не желая да го коментирам!
Все пак очакваме активност от страна на нашия отбор и колкото по-рано се даде някаква яснота, толкова по-добре, понеже феновете започват са изнервени от дългото чакане.
А дали ще анонсираш претенциите си към даден футболист или ще криеш под предлог да не се спъва трансфера, то резултата го знаем вече.

Така че господа информирайте хората!
Ще има ли нови или селекцията започна и завърши с Пинто?!

Надявам се да има какво да ни кажете!

САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 20 яну 2012 10:07

Седи гледай филма и не бързай толкова. Хубавите неща стават бавно. И на мен ми е неприятно така, че не обявяват, но нямаме друг избор освен да чакаме. ;)
Изображение

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 20 яну 2012 10:16

messi7 написа:Седи гледай филма и не бързай толкова. Хубавите неща стават бавно. И на мен ми е неприятно така, че не обявяват, но нямаме друг избор освен да чакаме. ;)

Кои хубави неща? Кога ще идват играчи, кога ще се обиграват и аклиматизират? Кога ще е готов и сглобен отбора, за лятната пауза ли?

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 20 яну 2012 10:18

Aбе, помниш ли кога дойде Бардон? Аре по-полека. Ако искате ходете стачкувайте на Тодорини Кукли, като ви е толкова на зор. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 20 яну 2012 10:20

SANSIRO7 написа:
messi7 написа:Седи гледай филма и не бързай толкова. Хубавите неща стават бавно. И на мен ми е неприятно така, че не обявяват, но нямаме друг избор освен да чакаме. ;)

Кои хубави неща? Кога ще идват играчи, кога ще се обиграват и аклиматизират? Кога ще е готов и сглобен отбора, за лятната пауза ли?

Axa
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 яну 2012 10:21

Ние тоя филм вече го гледаме вече 4 години? Сега само май разликата е, че имаме нов главен герой?

-Какво направи новият шеф за един месец и една седмица, от както е шеф а? Едно голямо НИЩО и само типичните приказки дето ги говорят шефовете на Герена в последните 4 години. А те са синоним на една българска дума с 4 букви, дето започва с буквата Л и завършва с буквата А!!!

Та кво направи за това време Тонев:
-Взе един играч, дето не той а Костов го е гледал а Гонзо преговарял?
-Повече от месец се бори като прасе с тиква с Рисп да му прекрати договора?
-Още се бори като прасе с тиква повече от месец с Арс да му прекрати договора?
-Говори за селекция дето само той, Гонзо и добрия дух Каспър са я виждали и никой друг. Защото за първите двама тя е в мечтите а за Каспър тя е ясна защото също като него е НЕВИДИМА!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 20 яну 2012 10:24, променено общо 3 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 20 яну 2012 10:22

Да се каже във прав текст няма манги и ще разчитаме на школата няма проблеми.Всички ще го разберат това,и може и някакво чудо да стане и да излезе поне едно момче което да се продаде след време.Пари няма във Левски това е ясно,а това със новия спонсор е долу горе същото като със ЦСКА,уж МУХОБОЙКО обеща нещо пак се оака.Няма проблем така трябва да е,не държавата да търси спонсори,а само собствениците да се грижат за тях.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 20 яну 2012 10:32

Avanti_Ragazzi написа:

Ние тоя филм вече го гледаме вече 4 години? Сега само май разликата е, че имаме нов главен герой?

-Какво направи новият шеф за един месец и една седмица, от както е шеф а? Едно голямо НИЩО и само типичните приказки дето ги говорят шефовете на Герена в последните 4 години. А те са синоним на една българска дума с 4 букви, дето започва с буквата Л и завършва с буквата А!!!

Та кво направи за това време Тонев:
-Взе един играч, дето не той а Костов го е гледал а Гонзо преговарял?
-Повече от месец се бори като прасе с тиква с Рисп да му прекрати договора?
-Още се бори като прасе с тиква повече от месец с Арс да му прекрати договора?
-Говори за селекция дето само той, Гонзо и добрия дух Каспър са я виждали и никой друг. Защото за първите двама тя е в мечтите а за Каспър тя е ясна защото също като него е НЕВИДИМА!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A какво искаш да направи - да купи половината отбор на Черноморец, да земе пак некви холандци, въобще 10 човека селекция накуп и после пак да се чудим как да ги разкараме? Нали Тонев точно това каза - лятната селекция е провал и няма да се бърза с купуването на фуболисти. Ще се преценява много внимателно за всеки играч. ;) Жив и здрав :)
Изображение

Върни се в “Левски”