Кени Далглиш vs Рафаел Бенитес
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- RedMagic
- Контакти:
Кени Далглиш vs Рафаел Бенитес
Повече от излишна тема, но няма смисъл вече да пълните темите за мачовете и темата за селекцията с глупостите по адрес на Кени и Рафа. За това реших да ви отворя една темичка, за да храните наред... 

[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Re: Кени Далглиш vs Рафаел Бенитес
Твърдо против Далглиш. Този клоун ми падна жестоко в очите!
Твърдо за Рафа Бенитес, заслужава втори шанс.
Твърдо за Рафа Бенитес, заслужава втори шанс.

RedMagic написа:Повече от излишна тема, но няма смисъл вече да пълните темите за мачовете и темата за селекцията с глупостите по адрес на Кени и Рафа. За това реших да ви отворя една темичка, за да храните наред...
Евала...най-накрая някой да се сети

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Статистиката показва, че Бенитес има 2 титли с Валенсия и 1 ШЛ след като губеше с 3:0 на полувремето на финала. Далглиш е ставал шампион 4 пъти, 1 от които с Блекбърн. Но когато печели 3 титли с Ливърпул отборът има 6-годишна забрана да играе в евротурнирите и никой не може да каже дали е щял да стане и европейски шампион.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
Далглиш е на път да съсипе любимия ви отбор...готви оферта за Дефо....е тва е върха на сладоледа....кво ми предлага пари за Бент и Дефо, след като на европейската сцена има играчи като Подолски, Хълк, Хунтелаар, Солдадо и още дестки....явно инатът му не позволява да извади парите за един от горепосочените четирима и да тръгне клуба нагоре.... 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Рафа Бенитес, поне тогава Ливърпул имаше много повече победи и си играеше в ШЛ, а сега... 

08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

- RedMagic
- Контакти:
kingofpop написа:Далглиш е на път да съсипе любимия ви отбор...готви оферта за Дефо....е тва е върха на сладоледа....кво ми предлага пари за Бент и Дефо, след като на европейската сцена има играчи като Подолски, Хълк, Хунтелаар, Солдадо и още дестки....явно инатът му не позволява да извади парите за един от горепосочените четирима и да тръгне клуба нагоре....
Между другото, Подолски, Хунтелаар и Солдадо можем да ги вземем за едно 20 млн. Подолски и Солдадо можем и за по-малко дори да ги спазарим. Виж, лично предпочитание на мениджъра е това. Иначе Дефоу и Бент не са никак лоши играчи, особено Дефоу, който както обича да казва liverpool96 "поема топката, обръща се и топката разкъсва мрежата"

[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
Малоумна тема ! Пълна подкрепа за Краля !
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
[offtopic]Усещам,че тази тема ще направи бая страници
[/offtopic]

колкото и да ми е тъжно да призная, при Рафата имахме някакво лице и идея... а аз го плюех денонощно.Не че съжалявам ,но сега при Кени наистина положението е отчайващо
вече не знам какво да си мисля,продаваме читави играчи и после страдаме... идиотия, но наистина ще трябва да се извадят бая пари ,ако искаме нещо по-значимо !