Съдбата на Компани се решава днес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

realist
Контакти:

Съдбата на Компани се решава днес

Мнениеот realist » 10 яну 2012 16:14

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини е убеден, че ще се получи пародия на правосъдие, ако Венсан Компани не спечели обжалването на червения си картон.
Припомняме, че капитанът на "гражданите" бе изгонен от игра в 12-ата минута на дербито с Манчестър Юнайтед в третия кръг за ФА Къп.
До 18:00 часа тази вечер Компани трябва да научи дали ще изтърпи наказание от четири мача за фаула му срещу Нани, който според сър Алекс Фъргюсън е бил опасен.
Манчини обаче все още чувства, че капитанът му не е направил нищо лошо и ще бъде много нещастен, ако решението бъде в ущърб на белгийския национал.
"Мнението ми не се е променило. Убеден съм в него, защото Вини игра само десет минути. Беше изгонен за нищо. Той вече пропусна една среща.
"Не мисля за това, че може да бъде наказан. Ще бъде много неправилно, ако се случи", категоричен е италианският специалист.
Ако Компани се провали при обжалването, наказанието му ще влезе в сила и първият мач, който ще пропусне е полуфиналният сблъсък за Карлинг Къп с тима на Ливърпул.
Освен товатой би пропуснал и реваншът, както и решителните битки в Премиършип между двата мача с Ливърпул, срещу Уигън и Тотнъм.

Sportni.bg

От една страна ще съм много доволен Компани да пропусне и двата мача с нас. В интерес на истината обаче, продължавам да твърдя, че при шпагата му изобщо нямаше и помен от нарушение и наказанието би било несправедливо. Но ако погледнем реално и наказанието на Суарез е безумно, така че...
Интересно ми е ако отменят наказанието на Компани дали ще накажат съдията. Това би означавало да признаят, че е сгрешил фатално, като е повлиял на изхода от манчестърското дерби. Да видим.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Съдбата на Компани се решава днес

Мнениеот obi4am_pirin » 10 яну 2012 16:36

Според мен знаят че са сбъркали но няма да намалят наказанието!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 яну 2012 16:37

obi4am_pirin написа:Според мен знаят че са сбъркали но няма да намалят наказанието!

+1
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 10 яну 2012 16:39

Този сезон съдийството в Англия е "меко" казано странно. Никога не съм наблюдавал нещо подобно по английските стадиони. Но като гледам е тенденция, така че очаквам Компани да бъде наказан, както са решили... :idea:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 яну 2012 16:45

Според мен ще му го отменят!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 яну 2012 16:46

Според мен ще бъде отменен ЧК на Компани, все пак нямаше никакво нарушение !!!

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 10 яну 2012 16:46

Въпросния съдия има вече наряд за следващия уикенд. Явно смятат, че си върши работата както трябва

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 10 яну 2012 16:47

Pichichi написа:Според мен ще бъде отменен ЧК на Компани, все пак нямаше никакво нарушение !!!

Влизането си беше малко опасно...но не мисля че беше за нещо повече от жълт картон!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 10 яну 2012 17:02

Кво се учудвате ? Английските съдии винаги са били неадекватни. В едни случаи се дават директни червени картони за почти никакви ситуации, а в повечето случаи даже фалове не свирят за безумни влизания. Не случайно всяко година има по един счупен крак.
Изображение

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 10 яну 2012 17:15

Vincenzo написа:Кво се учудвате ? Английските съдии винаги са били неадекватни. В едни случаи се дават директни червени картони за почти никакви ситуации, а в повечето случаи даже фалове не свирят за безумни влизания. Не случайно всяко година има по един счупен крак.

то понеже другите съдии са цъфнали , та вързали.Говориш така все едно в Италия , Испания и Германия се свири перфектно

LFC NEWS:
Vincent Kompany's red card appeal has been turned down. He will now miss 4 matches including both Carling Cup semi-final matches against Liverpool. поне и ние малко късмет да извадим :)
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Върни се в “Ливърпул”