Тема: Емил Велев

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Тема: Емил Велев

Мнениеот drughi » 28 дек 2011 13:27

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GHCQGSIs18k&feature=youtu.be[/youtube]

Това е тема за старши треньора на Локомотив Пловдив - Емил Велев - Кокала. Тук ще коментираме неговте действия и прояви като старши треньор на пловдивския отбор.

Личното ми мнение е, че откакто дойде на Лаута Кокала промени отбора към добро. Най-малкото, е че от както е на Лаута, тима няма загуба. Вижда се и промяна в самата игра на отбора. Мотивацията и тактическата дисциплина на футболистите е на много по-високо ниво. Смятам, че след многото смени на треньори в последните 2 години, този път уцелихме правилния човек. Дано продължи в същия дух.
Последна промяна от drughi на 28 дек 2011 13:36, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Емил Велев - фен тема

Мнениеот drughi » 28 дек 2011 13:35

Емил Велев: Сериозната част от селекцията в Локо Пд тепърва предстои

Потърсихме старши треньора на Локомотив Емил Велев с въпроса „Какво става със селекцията в тима?” и той даде следното изявление в типичния за него стил:

„Работим по селекцията, заяви за Дарик радио Велев. Не се взимат лесно класни футболисти, а още по-трудно се убеждават да дойдат в България. Разбирам ги феновете, а и вас журналистите, но на този етап няма трансфери на чуждестранни играчи в Локо Пд. Надявам се, а и всекидневно работим по въпроса, до Нова Година да има подписан договор с чужденец. И да не стане до края на годината, по-важното е да имаме желаните футболисти до началото на подготовката. Сред спряганите от медиите имена няма такъв, който да е сигурен за Локомотив.

Искам не просто да вземем футболисти, а да са такива, които ще вдигнат нивото на отбора. И по възможност да не са ми набори, а да имат възможност да ги използваме поне 2-3 години. Няма как да ви съобщя имена преди трансферите да са станали факт. Ако сега ви кажа името на вратаря, а трансферът не се осъществи, после ще ме изкарате мен лъжец и виновен. Продължавам да твърдя, че Локомотив иска да вземе класни – вратар, централен защитник и нападател. Към този момент няма и напуснали, освен Кавдански. За Илиян Йорданов ме питате всеки път и аз всеки път ви отговарям, че предварителния договор с него е подписан много преди аз да застана начело на Локомотив. Надявам се той да осъзнава промяната, която му предстои и да различава Любимец и Локомотив Пловдив. Очаквам го в началото на следващата година. Пожелавам на всички весело посрещане на Новата 2012 година и нека феновете на Локомотив да са търпеливи както със селекцията на тима , така и с изграждането на един по-силен отбор.”

http://gong.bg/view_article.php?article_id=244137
Изображение

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 28 дек 2011 13:51

Най - хубавото е, че дойде със самочувствие, макар и на моменти граничещо с арогантност, което ако футболистите попият поне малко ще е супер! От времето на Едо не сме имали треньор, който да не цепи басма на съперници, както и на обслужващи и слугински медии, и който да ги карат те да се съобразяват с нас, а не ние с тях.
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 28 дек 2011 13:52

Скромното ми мнение е, че Кокала не е никакъв треньор, говоря от гледна точка на тактика, водене мач, неща от този сорт. Плюсовете му идват от това, че той дава пълна свобода на действие на футболистите, не ги натоварва с много тактика, също така не се дистанцира от тях, не държи кой знае колко на респекта, с една дума държи се по лежерно, приятелски и това определено в България работи.
Чисто треньорските качества при него липсват, така че съвсем скоро ще се уверите, че отбора не търпи никакво развитие, ще играе красиво, атрактивно, освободено, и същевременно няма да се бори за нищо.
Естествено дано да греша, но не е като да не сме видели какво може в Славия и Левски.

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 28 дек 2011 14:01

Ще поживеем ще видим . Вижда ми се по-улегнал от преди. Едно време много се гаврише и дразнеше публиките , особено тези на орките и на папагалите :lol:

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 28 дек 2011 14:02

Мнението ми до този момент е положително.С пъти по-добре от "македноския специалист".
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 дек 2011 14:02

Изображение Изображение Изображение
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xB-Wp9BDiBw[/youtube]

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 28 дек 2011 14:06

Asterix написа:Ще поживеем ще видим . Вижда ми се по-улегнал от преди. Едно време много се гаврише и дразнеше публиките , особено тези на орките и на папагалите :lol:

Значи е имало защо! :) Да си знаят гнездата - едните 2 метра под земята, другите - няма и толкова над земята, или колкото надгробен камък! :twisted:
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 28 дек 2011 14:08

niki87 написа:Изображение Изображение Изображение

Eййй разби ме с тоя клип брат :)

"Шшшш по-тихо да говоря по телефона бе" :lol: :lol: :lol:

Голям е Кокала, само успехи с пловдивския любимец му пожелавам 8-)
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 28 дек 2011 14:13

niki87 написа:Изображение Изображение Изображение

Леле, извънградските сигурно сериозно са размислили с кой искат да играят за купата, като гледат клипа! :o

Върни се в “Локо Пловдив”