Христо Златински:Щастлив съм в Пловдив!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Христо Златински:Щастлив съм в Пловдив!

Мнениеот fena » 26 дек 2011 20:21

Изображение

Христо Златински: През пролетта пак ще газим на "Лаута"

Опорният халф на Локо Пд Христо Златински направи много добър полусезон и заслужено стигна до националния отбор на България. Вчера "Тема Спорт" потърси звездата на черно-белите за кратко интервю.

- Христо, как оценяваш представянето на Локо Пд и своето през есента?
- Започнахме колебливо в първите мачове, но след това намерихме себе си и завършихме подобаващо шампионата. Като домакини записахме само победи. Мисля, че през пролетта с помощта на публиката ни и на Емил Велев може да продължим да газим у дома. Относно моето представяне -не желая да го коментирам. Ще оставя тази работа на хората от щаба и на вас, журналистите, защото не обичам да се самооценявам.

- Има ли сили отборът да навакса изоставането и да се пребори за тройката?
- Да. Трябва само да направим добра подготовка, в която да се срещнем със силни съперници. Имаме сериозен двубой още 6 първия кръг - домакинство на Лудогорец Ако успеем да го спечелим, той ще ни вдъхне допълнително доверие, че можем да настигнем лидерите.

- Почетният ви президент Христо Бонев бе категоричен, че Левски няма шанс на "Лаута" за купата, споделяш ли мнението му?
- Разполагаме с много добър отбор и класни футболисти. Играем В Пловдив и Левски ще трябва да се съобразява с нас. Шансовете ни да продължим са големи предвид това, че ще имаме зад себе си най-великата публика.

- Какво промени Емил Велев в Локо Пд?
- Велев промени изцяло облика ни. От всичко обаче най-вече дисциплината в отбора, а пък и тактически сме много no-зрели. Всеки знае какво точно трябва да прави на терена. Това е много важно за един отбор. Вярвам, че Емил Велев ще вдигне отбора още едно ниво нагоре с оглед играта, която показахме в последните кръгове срещу Литекс и 8 тези за Купата на България. Заедно с него може да постигнем всичко.

- Канатларовски и Бранко Милованович ли са виновни за слабото представяне на тима през първата част на по-лусезона?
- Не мисля, че вината е в Драган или в Бранко, за да се стигне дотам например, да не сме дисциплинирани на терена или извън него, а това сме го допуснали и ние, играчите. Футболът е колективен спорт и когато няма резултати, сме виновни всички. Под ръководство на Канатларовски имаше моменти, в които отборът не вървеше както трябва и всички го видяха. Това ни изигра лоша шега за позицията ни на полусезона.

- Как приемаш сравненията на играта ти с тази на легендата на Локо Пд Христо Бонев?
- (Смее се.) Сравненията могат само да ме радват и да ме карат да се чувствам горд. Христо Бонев е един от най-великите футболисти на България. Има още много път да измина, за да се докосна съвсем малко до неговата игра.

- Все повече се говори за твой трансфер в Украйна или Русия. Какво знаеш по този въпрос?
- Честно казано, не знам нищо конкретно по тази тема. Отдал съм се изцяло на семейството си и празниците. В момента съм играч на Локо Пловдив и се подготвям за предстоящия пролетен полусезон. Времето ще покаже дали ще се стигне до трансфер. Засега чувам само от приятели и от медиите, но нищо конкретно не е стигало до мен.

- Какво е твоето желание, искаш ли да останеш?

- Много пъти съм казвал, че Локомотив е отборът на моето сърце. Чувствам се изключително щастлив и искам да остана. За мен най-важно е да съм жив и здрав и да продължавам да изпитвам удовлетворение от играта. Щастлив съм в Локомотив.
http://www.focus-sport.net/?action=opinion&id=3050

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: Христо Златински:Щастлив съм в Пловдив!

Мнениеот Messinho » 26 дек 2011 20:22

Ицо Златински е доста добър български футболист, пожелавам да успее да излезе от България и да заиграе в голям клуб.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 дек 2011 21:24

Ицооо Златинскииии !!! Локомотив има нужда от такива футболисти...
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 26 дек 2011 21:27

Ако 1/3-та от футболистите в националния и въобще в първенството ни имаха хъса за игра на Златински,футбола ни не само щеше да е на европейско равнище,а и щяхме да имаме шансове и за големи моменти,както през 94-та! Ицо е еталон за държание на футболиси на терена и извън него!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 26 дек 2011 21:38

Ицето завинаги един от нас.Понякога не му върви играта,но винаги,във всеки мач "изорава" терена.Няма такъв хъс,няма такава злоба.И никога не се е скатавал, а това при нас много се цени.Радвам се,че имаме такъв футболист.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 26 дек 2011 21:51

Messinho написа:Ицо Златински е доста добър български футболист, пожелавам да успее да излезе от България и да заиграе в голям клуб.

Може ,ама надали?

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 26 дек 2011 21:57

Гласувах за него за футболист на 2011. Мисля, че даде много, и заслужаваше първото място. А и стигна до националния. Ицо завинаги черно-бял!
Изображение

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 26 дек 2011 22:41

Сърцето казва - остани, но разума - тръгни, за да се спасиш! Иначе, един от малкото напоследък, които истински горят за Локомотив. Весели празници и дано ни носи още радостни моменти. Егоистично, но .................... А на границата,пак грип, птичи грип!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 27 дек 2011 00:06

Големец е Ицето,да е жив и здрав и да ни носи още много радости!

Потребителски аватар
Nenkolpfc
Контакти:

Мнениеот Nenkolpfc » 27 дек 2011 07:48

Мolto grande!!!!!!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА

Върни се в “Локо Пловдив”