най-заслужените пловдивски отбори?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

най-заслужените пловдивски отбори?

Мнениеот spartaka » 22 яну 2009 14:39

по мое мнение това са ботев и спартак,без да обиждам другите 2 отбора от града,но фактите сами говорят и най-ме е яд,че отбор като спартак не е там кадето заслужава,дано скоро това се промени,успех на гладиаторите и пловдивския футбол и спорт,а дано!
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: най-заслужените пловдивски отбори?

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 яну 2009 14:49

СПАРТАК ПЛОВДИВ е велик пловдивски отбор!!!Наследник на големия навремето Левски Пловдив.Дано се върнат в а група ,цял град ги чака!!

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 22 яну 2009 14:55

PLOVDIV PEE 1912 написа:СПАРТАК ПЛОВДИВ е велик пловдивски отбор!!!Наследник на големия навремето Левски Пловдив.Дано се върнат в а група ,цял град ги чака!!

PLOVDIV PEE 1912 , може ли такива гнусотии да пишеш - вж написаното в черно на жълт фон - в BULTRAS. И аз не подкрепям Христолов, но ми е ясно че той си гони търговския интерес. Никой не може да го накара да продаде клуба на загуба.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 22 яну 2009 14:59

spartaka написа:по мое мнение това са ботев и спартак,без да обиждам другите 2 отбора от града,но фактите сами говорят и най-ме е яд,че отбор като спартак не е там кадето заслужава,дано скоро това се промени,успех на гладиаторите и пловдивския футбол и спорт,а дано!

Не говори така за Ботев, че като те чуе баща ти ще ти се кара,ами те ви закриха навремето и сега нямаше да сте в това положение....а ако има нещо скрито жълто в теб това вече е друго, но да пренебрегваш отбора на Локомотив, най скорошния Супершампион на България е грехота и само един слепец ще напише това което си написал.
Последна промяна от drughi на 22 яну 2009 15:36, променено общо 1 път.
Изображение

loko_1926
Контакти:

Мнениеот loko_1926 » 22 яну 2009 15:12

Подобно смешно мнение,като това на spartaka въобще няма нужда от коментар.Това е все едно да си мислиш,че водата не е мокра.
Ако ще им лижеш задниците на папагалите,го направи по някакв друг,по-малко комичен начин!

loituma
Контакти:

Мнениеот loituma » 22 яну 2009 15:48

Без съмнение това са Ботев и Спартак,а може би и Марица. Изкуствено вкарания в А група отбор на Локо (Левски КН или Велбъжд) с една купена титла не може да настигне това което е направил Ботев.

l3vSkArA

Мнениеот l3vSkArA » 22 яну 2009 16:02

И кво е направил Ботев? Тва е най-смешния клуб във България!!!

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 22 яну 2009 16:08

l3vSkArA написа:И кво е направил Ботев? Тва е най-смешния клуб във България!!!

Ограмоти се бре, момче. Кво искаш сега? Да ти напиша историята на БПФК, футболистите, радвали цяла България... И разбира се славните евроучастия
П.П. Ако си левскар, обърни внимание на болд-натия текст. :D :D :D
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 22 яну 2009 16:58

Това е интересна тема наистина, но определено ми се струва, че има по-скоро провокативен характер отколкото търсене на някаква нормална дискусия!
Първо според мен автора на темата е добре да каже какво разбира под това "най-заслужелия"?! т.е. за торфеи ли става въпрос... за история ли?!... за нещо друго през годините ли?!!! За всичко взето заедно ли?! Тук срещнах едно интересно мнение /при това на ботевист/, че Спартак бил наследник на популярния в миналото пловдивски клуб Левски!!! Това според мен идва тъкмо навреме и като ще говорим за "най-заслужелия пловдивски отбор" може да се започне дискусията имено оттам... От зараждането на футбола в града ни... Определено и "Левски" /Спартак/ и "Ботев" имат своето почетно място там!!! Та... Мисълта ми е като искате да правите такива теми, с които да изтъкнете колко сте големи в града ни... то е добре да ни представите всичко, с което смятате, че сте по-заслужели от останалите пловдивски отбори... пак казвам от "идването" на футбола в град ни та досега!!! Какви са успехите на Спартак /Левски/ и Ботев в града ни до създаването на "А" футболната ни група... Какво става след това и т.н... Но за да има база, на която да се направи сравнение с останалите пловдивски отбори е добре и да си кажете мнението за тях, но на някаква база... С

Пак ви казвам интересна тема, но поне не я превръщайте в "кой е по-, по-, най-" само на приказки...
Изображение

iosidaniel
Контакти:

Мнениеот iosidaniel » 23 яну 2009 08:36

Ima mnogo "provokacia" v otvorenata tema,koeto ne e v interes na "maini4kite"!No,ne zabraviaite,4e "Botev"Pd "dalgo vreme be6e voenen otbor,koito vsiaka godina popalva6e sastava si s mladi BG talanti podleja6ti na voenna slujba.Razbira se tova stava6e sled kato "voennia BG futbolen grand"CSKA zavar6e6e svoiata "selekcia".Taka 4e za zaslugi na "Botev" moje samo da me4taeme.Kogato govorim za zaslugi v BG futbola ot plovdivski klubove,parvite mesta zaemat "Marica" i "Spartak",po poniatni pri4ini!I data kluba biaha izvori na BG futboilni talanti.

Върни се в “Футбол - България”