Борисов: Най-правилно е палежите да не се отразяват от медии

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

igra4

Борисов: Най-правилно е палежите да не се отразяват от медии

Мнениеот igra4 » 16 дек 2011 22:44

Ако тази истерия не се даваше непрекъснато, те нямаше да ги палят. Защото към тези основните подпалвачи, да ги наречем, и особено това лице, което от 20 - 30 дни МВР търсеше възможност да го арестува и да може да докаже престъплението, много други може би се прикачиха да му помогнат", смята министър-председателят, цитиран от БНР.
Ако те мразят, значи си личност!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Борисов: Най-правилно е палежите да не се отразяват от медии

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 дек 2011 22:50

Приятно гледане 8-)
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zADWoOD2yIw&feature=player_embedded[/youtube][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 дек 2011 23:00

Честит 9 септември, другари и другарки.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 16 дек 2011 23:06

Вярно е това и напълно съм съгласен с Борисов. Тук не става въпрос за медиино затъмнение, единствено да се съобщава само като новина без никакви подробности и демонстрации как се пали и за колко време гори една кола. Когато всичко се показва с такива подробности и демонстрации подържа интереса на престъпниците да продължават деянията си докато бъдат хванати. Същевремено подобен медиен интерес подбужда други неукрепнали личности и личности с проблеми към подобни деяния. Съвремените медии трябва да бъдат много внимателни как и какво отразяват при извършени противообществени прояви.

igra4

Мнениеот igra4 » 16 дек 2011 23:06

BLUE CHAMPIONS написа:Приятно гледане 8-)
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zADWoOD2yIw&feature=player_embedded[/youtube][/center]

:lol: :lol: :lol: Мега яко клупче :D Мерси :)
Ако те мразят, значи си личност!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 дек 2011 23:06

Най-правилното е медиите да славят и викат "Осанна" на Мен, Гербератор Ленторезец Първокопник!
( цитирам Шведска маса)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 17 дек 2011 00:30

Щом е казал Бойко - ще го слушате, точка. :)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 17 дек 2011 00:38

Бижутера написа:Щом е казал Бойко - ще го слушате, точка. :)

...и темата се изчерпа :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 17 дек 2011 00:55

при положение, че съм абсолютен анти-комунист и против всякакви видове власт и контрол над населението, трябва да призная, че в този случай Боко е прав - (същото е с мачовете, когато не показват хората влезли на игрището). Просто има престъпления, които се извършват заради публичността, и ако тя е извадена от уравнението, то те биах загубили смисъла си - както бе например с тоя норвежеца, който разстреля хората, за да се разчуе какво е сторил и така да придобие нужното внимание...

Жалкото е, че калпав народ като нашия веднага ще използва идеята за нека ги наречем "неморални цели"..... просто да даваме още власт в ръцете на тия буклуци е недопустимо, но все пак Боко е прав във случая (поне за мен де)
Последна промяна от Alex на 17 дек 2011 10:18, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 17 дек 2011 02:43

И за мен е прав. Тука изобщо не става въпрос за някакво кой знае колко значимо събитие, че да се отразява всеки ден и да се отделят толкова много репортажи за него. Според мен това е главната подбуда на тези "престъпници", които го правят това нещо. А друг е въпроса, че аз съм абсолютно втрещен, кои дебили ги правят тия работи и с каква цел. Разбирам да печелят нещо от това, да спалшват някой или друга такава подбуда, но това са абсолютно случайни хора... направо не ми го побира в главата. Според мен са някакви малки лекета, които им е скучно след училище и ако едни се бият тогава в тъмното, то явно те са решили да се изявяват по тоя начин. Или да имаха някаква гражданска позиция...нещо макар и малко, което да ги разграничава от абсолютния идиотизъм.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”