Да им го ха*на в г*з* на всички магистрати и подобните им производни! На три години затвор беше осъден човек без грам доказатлства. А съдийката дето обезглави момиче в катастрофа, нафиркана до козирката, си гледа кефа с едногодишна условна присъда!
Шнур за прависъдната ни система и циганската държава, в която живеем!
Свобода за Иван Велков - Плешивия
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- to6kata1912
Re: Свобода за Иван Велков - Плешивия
Шнур за прависъдната ни система и циганската държава, в която живеем!
Еми напуснете Столипиново и България ще се оправи

ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
ТОВА Е ПОРЕДНАТА ИДИОТИЯ В ГНУСНАТА НИ ДУРЖАВА! ЗАЩО И ДОКОГА!!!!! ДОКЪТО ХОРА КОИТО УБИВАТ СТОЯТ НА СВОБОДА А ХОРА КАТО ИВАН,КОИТО СА ЗА НИЩО,АМА ЗА НИЩО В ЗАТВОРА,ПРОСТО СА СИ ГО НАБЕЛЯЗАЛИ ТЪПИТЕ ЧЕНГЕТА,ТАЯ МРЪСНА ДЪРЖАВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ НИКОГА!!!!! НЕКА АКО ИМА НЯКОЙ СЪВЕСТЕН ЖУРНАЛИСТ,ДА НАПРАВИ ЕДНО РАЗСЛЕДВАНЕ ПО СЛУЧАЯ И ДА СЕ ОБЕДИ В ТОВА КОЕТО КАЗВАМ!!!!!! АЙДЕ ДЕ............................
- River Plate
- Контакти:
Хаха евала на съда в Сандански, 100% справедлива присъда, не може да ходиш и да мяташ камани и бомби по жени, деца и обикновени хора като циганин и да искаш да ти се размине! 

[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
[quote
[/quote]
Ходи ли днеска до София с букетче да се молиш на кака ти Ирена да ви потурчат.

Ходи ли днеска до София с букетче да се молиш на кака ти Ирена да ви потурчат.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
- to6kata1912
Кой ти каза, че днеска е имало среща с Ирена?Май само ти знаеш за нея
И ние няма да се молим да ни потурчат, докато вие трябва да се молите да ви прават Християни, ама това няма да стане, рязани кавали

Последна промяна от stenly на 21 яну 2009 20:06, променено общо 1 път.
Причина: Престани с обидите!
Причина: Престани с обидите!
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
Що бе? Вас като виотурчваха и Левента и Зекито- ние питахме ли ви нещо? Избрал си да бъдеш резак и това е-живей си живота като рязана карабина и не се заяждай с българите.
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Нямам думи....скапана държава,скапан народ....и не ми излизайте с ващо вечно реване "майки с колички",един уби в катастрофа,а друг е в кома,и присъдата на нашия човек е по-голояма от тази на въпросният господин...срам..
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
-
- Контакти:
Малко съм далече,от това което се случва...Обяснете ми какво е направил,за да го вкарат за 3 години ??!
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Осъдиха на 3 години затвор фен на "Локо" - Пловдив
20 януари 2009 18:06
Футболният фен на "Локовмотив" - Пловдив, Иван Велков бе осъден общо на три години затвор от магистратите в Сандански.
Иван Велков бе признат за виновен по обвинение за едро хулиганство, извършено на 17 май в Сандански, след кървавия сблъсък между полицаи и развилнели се фенове на "Локомотив" и ЦСКА.
Две години затвор е присъдата срещу Велков по член 325 от Наказателния кодекс. Той обаче ще лежи и още една година допълнително за предходно престъпление от общ характер, коментира пред Дарик радио председателят на съда в Сандански Димитър Узунов.
Пловдивчанинът Иван Велков е последният осъден участник в разразилия се през месец май миналата година бой между футболни фенове след срещата мужду отборите на ЦСКА и "Локомотив".
Затова става въпрос
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе