Кой първи ще разгадае предисторията ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Кой първи ще разгадае предисторията ?

Мнениеот kingofpop » 09 дек 2011 21:20

Ситуацията е следната:
Имате човешки труп, пушка, трион и дърво(отрязано дръвче, като ботор) Четирите предмета са в 1 стая и в нея няма нищо друго
Вие трябва да ми задавате всякакви въпроси, чиито отговор трябва да бъде с да или не
Целта е да свържете предметите и да разберете как е умрял трупът, има ли други хора в случката и каква е ролята на другите предмети. Мен ме мъчиха 1 час и накрая го разгадах, леко трудничко е но е много яко :) :)
Колкото повече въпроси зададете, толкова по-близо ще сте до разгадаването на пъзела.Може да почвате с въпросите, който първи го разгадае го признавам :!:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Кой първи ще разгадае предисторията ?

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 дек 2011 21:23

kingofpop написа:Ситуацията е следната:
Имате човешки труп, пушка, трион и дърво(отрязано дръвче, като ботор) Четирите предмета са в 1 стая и в нея няма нищо друго
Вие трябва да ми задавате всякакви въпроси, чиито отговор трябва да бъде с да или не
Целта е да свържете предметите и да разберете как е умрял трупът, има ли други хора в случката и каква е ролята на другите предмети. Мен ме мъчиха 1 час и накрая го разгадах, леко трудничко е но е много яко :) :)
Колкото повече въпроси зададете, толкова по-близо ще сте до разгадаването на пъзела.Може да почвате с въпросите, който първи го разгадае го признавам :!:

"Ботор"... :roll: Пич,да не си от Врачанско ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 09 дек 2011 21:26

триона има ли нещо общо с дървото
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
stelian_sis
Контакти:

Мнениеот stelian_sis » 09 дек 2011 21:28

Добре аз започвам ти каза всякакви въпроси така че :) Имало ли е други хора в случката ?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 дек 2011 21:36

Човешкият труп за предмет ли се брои? :shock:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 дек 2011 21:39

tornadoto_96 написа:триона има ли нещо общо с дървото

Има
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 дек 2011 21:39

stelian_sis написа:Добре аз започвам ти каза всякакви въпроси така че :) Имало ли е други хора в случката ?

Да

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 дек 2011 21:40

vaskonti написа:Човешкият труп за предмет ли се брои? :shock:

Еми в случая го определих като предмет :) :)

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 09 дек 2011 21:41

човешкия труп цял ли е?
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 дек 2011 21:42

WARrior написа:човешкия труп цял ли е?

Да

Върни се в “Игри и забавления”