Слушах целия монолог на Венци по Гонг - то не е безочие, дебелоочие и не знам какво още да кажа; Направиха ми впечатление някои неща: Щяло да е по-интересно с 4 дербита Левски-Цска, а мачове Миньор -Монтана не били интересни, нямало никой да ги гледа. Трябвало А група да е с 10 отбора, а Миньор и Монтана нямали място там. Славия в момента била №1 в детско-юношеските школи. И, пари! Пари от ТВ и от И-нет.
Преди няколко години говорихме на стадиона в Монтана с един мъж, който се похвали, че сина му е при юношите на ...Славия. Човека спомена и сума, която ДАВА, за да играе момчето там. И после, защо нац. отбор е на такова ниво? Кадърни момчета, които нямат пари да плащат, не получават шанс, а тези, които имат пари ни "прославят" после срещу Корсика. За подпиране точно на неговия отбор не искам да говоря. Имам съседи по на 55-60 години, които заради такива съдийски аванти срещу Монтана не искат да ходят на стадиона, и въпреки това стадион Огоста е един от най-посетените в А група. В А група трябвало да е Плевен, защото имало 15 000 с Цска. Какво тогава прави Славия в А група, питам аз?
Венци Стефанов: Трябва намеса и то преди Нова година
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- george_speed75
- Контакти:
Re: Венци Стефанов: Трябва намеса и то преди Нова година
За първи път Венци Шкембето да каже нещо смислено 

Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
- BLUE CHAMPIONS
Голям е гявол бат'Венци ееей хахаха
Излязал пред микрофоните да лае като уплашено кутренце . Та "А" група с 10 отбора ще съсипе точно такива като него и "бизнеса им"

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- obi4am_pirin
- Контакти:
iicoo написа:Слушах целия монолог на Венци по Гонг - то не е безочие, дебелоочие и не знам какво още да кажа; Направиха ми впечатление някои неща: Щяло да е по-интересно с 4 дербита Левски-Цска, а мачове Миньор -Монтана не били интересни, нямало никой да ги гледа. Трябвало А група да е с 10 отбора, а Миньор и Монтана нямали място там. Славия в момента била №1 в детско-юношеските школи. И, пари! Пари от ТВ и от И-нет.
Преди няколко години говорихме на стадиона в Монтана с един мъж, който се похвали, че сина му е при юношите на ...Славия. Човека спомена и сума, която ДАВА, за да играе момчето там. И после, защо нац. отбор е на такова ниво? Кадърни момчета, които нямат пари да плащат, не получават шанс, а тези, които имат пари ни "прославят" после срещу Корсика. За подпиране точно на неговия отбор не искам да говоря. Имам съседи по на 55-60 години, които заради такива съдийски аванти срещу Монтана не искат да ходят на стадиона, и въпреки това стадион Огоста е един от най-посетените в А група. В А група трябвало да е Плевен, защото имало 15 000 с Цска. Какво тогава прави Славия в А група, питам аз?
Да ви е жив и здрав кмета!Смените ли го ...отичате и вие!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

- arsenvengerin
- Контакти:
Правите се на по големи разбирачи от Томислав Русев и Венци Стефанов , но помислете преди да напишете какво сте чули по радиото , защото не си го слушал само ти , а има и много други хора които също са слушали , и не пишат глупости и нападки , другия път слушаи и с двете уши , много президенти на отбори ще гостуват . и същите въпроси ще коментират , слушай ги добре.
Обичам Левски
iicoo написа: В А група трябвало да е Плевен, защото имало 15 000 с Цска. Какво тогава прави Славия в А група, питам аз?
Плевен , вече няма стадион

Да, аз не разбирам. Разбрах, че говори само глупости. Не разбирам и кого съм нападнал.
- Shumen1929
- Контакти:
Евентуално намаляване на отборите в А група ще бъде пагубно.Ако 5-6 отбора имат привилегията да бъдат в тази група,какъв ще е стимула на по-малките отбори да инвестират?
Shumen1929 написа:Евентуално намаляване на отборите в А група ще бъде пагубно.Ако 5-6 отбора имат привилегията да бъдат в тази група,какъв ще е стимула на по-малките отбори да инвестират?
Аз викам , да си създадат една отделна лига , само от софийски отбори. А група да бъде на "провинциална" България - тоест на истинските футболни градове и фенове

че всяка година има по 4- 5 отбора само за пълнеж в А група си е напълно прав.То и без да разбираш от футбол се забелязва а това води до футбол в който по слабите отбори особено като гости гледат само да рушат играта и пълен бетон.Затова родните ни отбори като отидат в ЕВРОПА ни тепат като маче у дирек.
Върни се в “Футбол - България”