Футболен разказ -Въпрос ??

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ultra1914
Контакти:

Футболен разказ -Въпрос ??

Мнениеот ultra1914 » 02 дек 2011 18:14

Здравейте колеги ,искам да помоля за малко помощ ! Става въпрос за един разказ който бях чел преди време във форума на ГОНГ и не го намирам ... За съжаление помня само , че главния герой беше "футболист" и разказваше за живота си на зеления терен ,кръчмата и дискотеките . Имаше герои като "Раницата" (препдолагам Ицо Йовов) и Джизъса (Благо Георгиев) :? Някой сеща ли ???
УЛТРАС значи ВоляЛЕВСКИ - Свобода !

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Футболен разказ -Въпрос ??

Мнениеот gilento93 » 02 дек 2011 18:38

ultra1914 написа:Здравейте колеги ,искам да помоля за малко помощ ! Става въпрос за един разказ който бях чел преди време във форума на ГОНГ и не го намирам ... За съжаление помня само , че главния герой беше "футболист" и разказваше за живота си на зеления терен ,кръчмата и дискотеките . Имаше герои като "Раницата" (препдолагам Ицо Йовов) и Джизъса (Благо Георгиев) :? Някой сеща ли ???

Това и на мен ми стана интересно какво е било. :)

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Мнениеот ChernoMore » 02 дек 2011 18:40

gilento93 написа:
ultra1914 написа:Здравейте колеги ,искам да помоля за малко помощ ! Става въпрос за един разказ който бях чел преди време във форума на ГОНГ и не го намирам ... За съжаление помня само , че главния герой беше "футболист" и разказваше за живота си на зеления терен ,кръчмата и дискотеките . Имаше герои като "Раницата" (препдолагам Ицо Йовов) и Джизъса (Благо Георгиев) :? Някой сеща ли ???

И на мен ми стана интересно ;)

Потребителски аватар
ultra1914
Контакти:

Мнениеот ultra1914 » 02 дек 2011 19:25

ChernoMore написа:
gilento93 написа:

И на мен ми стана интересно ;)

Бая дълго си беше и ми отне поне половин работен ден да го изчета и наистина ми беше интересно ... За съжаление вече не го откривам а няма от къде да черпя опит за спорта :roll: :mrgreen:

Потребителски аватар
ultra1914
Контакти:

Мнениеот ultra1914 » 02 дек 2011 19:37

http://www.newsofia.net/4134 Има и още няколко статии ... Ако искат модернаторите може да изтрията темата аз си реших проблема !! :)

Потребителски аватар
Ultras_Levski
Контакти:

Мнениеот Ultras_Levski » 02 дек 2011 23:13

ultra1914 написа:http://www.newsofia.net/4134 Има и още няколко статии ... Ако искат модернаторите може да изтрията темата аз си реших проблема !! :)

:)
Изображение

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Мнениеот ChernoMore » 03 дек 2011 00:23

хахаха припаднах от смях "тоя Клозет ли е, Млозет ли е" хахахахах

Върни се в “Свободна зона”