Вальо Грънчаров
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Вальо Грънчаров
Не мога да разбера защо ни занимавате с Вальо Гр. ( дето е от Ллллллевски ). Разберете , че Гонг - това значи Томислав Русев. Всички останали са ниска топка - запалянковци - на Левски (Ллллллевски,както вика Вальо) или ЦСКА.И няма да си прескочат нивото.Щото им е такова. Махнете Томето и да видим кой ще ви слуша
Re: Вальо Грънчаров
ти си некъв болен
Това ,че Вальо е УЕФСКАР не го прави слаб журналист. Нека да има и добри опоненти на червената теза , а то иначе и ние можем да се самозабравим ако УЕФСКИ падне от Жилина и се смъкне в първенството до любимите си 16т разлика.
lokofen написа:Не мога да разбера защо ни занимавате с Вальо Гр. ( дето е от Ллллллевски ). Такива презентации си правят(или им правят) само КОМПЛЕКСАРИТЕ. Разберете , че Гонг - това значи Томислав Русев. Всички останали са ниска топка - запалянковци - на Левски (Ллллллевски,както вика Вальо) или ЦСКА.И няма да си прескочат нивото.Щото им е такова. Махнете Томето и да видим кой ще ви слуша
не си добре момче!!!!
Батков вън от ЛЕВСКИ!
- Gunners
- Контакти:
Аре бе, вие като почнете да си делете на Лллллевски и ЦСКА много се дразня...радвам се че не съм от София и не съм фен нито на Левски, нито на ЦСКА а си подкрепям друг БГ отбор. Това че Вальо Грънчаров е от Левски не значи, че трябва да го критикуваме, всеки има право на избор
Аз също си имам любим журналист от Гонг и това е Иво Йовчев, все пак "гънърите" трябва да си подкрепяме

Аз също си имам любим журналист от Гонг и това е Иво Йовчев, все пак "гънърите" трябва да си подкрепяме

Вальо май не познаваш дори основните футболисти на ЦСКА...
Номер 10, Номер 3... имат си имена!
Поздрави.
Номер 10, Номер 3... имат си имена!

Поздрави.
Господин Грънчаров,когато коментирате историята на ЦСКА,не забравяйте че Гонга го слушат не само родени след 1990.Аз съм от поколението,което е свидетел на нещата,които стават в България след 1969.Тогава започнах 1 клас.Преди това спомените ми са доста бледи и затова събитията в този период избягвам да коментирам,макар че имам смътни спомени на живо от ЦСКА-Интер например,когато играха в София,или ЦСКА-Левски2:7,и ох леле боже онова голямо "наказание"на Левски-обединението със Спартак София.Амаче "наказание",амаче "репресия".Един елитен отбор беше унищожен за да го обединят с Левски .И какво стана?Никой вече не знае за Спартак София-той е в далечната история.Че да не се отклонявам-не преиначавайте нещата,понеже ставате смешен в очите на моето поколение,когато се опитвате да прокарате някоя "истина"от онова време.Няма да навлизам в подробности,какво имам предвид.Вие сте интелигентен човек и ще ме разберете.
Време е гонг.бг да обяви официално Ботев-Локомотив за дерби на България!Въпрос на още няколко години!!!
1936-1988
* Лично съобщение
1936-1988
* Лично съобщение
- obi4am_pirin
- Контакти:
valio kaji ne6to i za pirin...tiq dvam psevdo-prezidenti ni razkazvat igrata razprodavat otbora...nali kazva6e 4e obi4a6 fenovete na blgrad...''
Ако има желаещи да купуват футболисти моля да заповядат...продава се всичко което мърда...след Херман и Веско,продадени вече са Коемджиев,Паланков и Хазуров...на дневен ред за продажба са Мартинес,Бодуров и Стефан Костадинов...тримата потеглят към отбора на Черно море...НО това не е всичко...отбора на Славия се подсилва с Макенджиев,Дани Младенов и Пеев...
Господа продавачи-президенти Честита нова 2009 година с пожелание да не дочекате февруари месец!''
tova obedinenie be6e za paravan vci4ko razprodavat i ubivat otbora
Ако има желаещи да купуват футболисти моля да заповядат...продава се всичко което мърда...след Херман и Веско,продадени вече са Коемджиев,Паланков и Хазуров...на дневен ред за продажба са Мартинес,Бодуров и Стефан Костадинов...тримата потеглят към отбора на Черно море...НО това не е всичко...отбора на Славия се подсилва с Макенджиев,Дани Младенов и Пеев...
Господа продавачи-президенти Честита нова 2009 година с пожелание да не дочекате февруари месец!''
tova obedinenie be6e za paravan vci4ko razprodavat i ubivat otbora
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”