Здравейте. Вече почти 1 година гледам Анди Керъл и все се надявах, че още не е разкрил качествата си, но след вчерашния мач вече мисля, че просто толкова си може. Чета ви мненията. Чета мненията и на фенове и журналисти от Англия и започвам да си мисля, че явно аз не разбирам от футбол, всички имат добри отзиви за него, но за мен Анди Керъл е най-слабия футболист на Ливърпул и поне в момента не се сещам за някой по-слаб нападател в последните години от него. Вчера изпуснатата дузпа е най-малкия проблем. Който не е изпълнявал дузпа, той не е изпускал. За това няма проблем, но това, че гони някаква безнадеждна топка 30-40м. и накрая извършва глупав фаул е тъпо. Това, че спирането му е къс пас, това, че води топката с корите е ... леко казано трагично. А пък на всичкото отгоре е и бавен! Остава му една борба във въздуха, но честно казано пред вратата на Челси не видях да направи нещо. Е да, взе няколко високи топки в центъра, но и от тях сигурно 10% попадаха след това в наш играч. Абе общо взето съм много разочарован от него. Даже си мисля, че Жуниор Мораеш, ако играе вместо него, ще има по-голямо КПД. Гледах вчера тоя Лукаку... честно казано и той не е нещо кой знае какво, но в сравнение с нашия поне виждам, че има на къде да се развива. Момчето влиза добре на скорост, има не лоша техника, с глава отправи добър удар... а струва 15млн... Еми то и Торес беше трагичен, но пак показа някаква скорост, нещо малко футболно. Това исках да споделя само. Ясно ми е, че много хора ще кажете, че не сте съгласни, че Кени си знае ... аз не казвам нищо против Кени. Той е легенда и има право да го налага още 5год. и аз няма срещу него да кажа нищо. Но ме дразни като гледам как всички момчета играят добре, тичат, борят се, за да може да докарат топката до Анди и там да приключи всичко. Надявам се все пак един ден да ме опровергае Анди и да покаже, че е заслужавал това доверие, което му се гласува. Така както доказа Лукас Лейва.
П.С. Някой да каже нещо по-подробно за състоянието на Лукас ?
Мнението ви за Анди Керъл ?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Мнението ви за Анди Керъл ?
Ей Хлапе, ти алчно копеле, колко трофея спечели с "големия" Челси ?
Re: Мнението ви за Анди Керъл ?
една дума-ДЪРВО 

Жоржиньо написа:една дума-ДЪРВО
Дърветата поне си мърдат клоните и стъблата , когато има вятър. Повече прилича на статуя

B3ATS написа:Жоржиньо написа:една дума-ДЪРВО
Дърветата поне си мърдат клоните и стъблата , когато има вятър. Повече прилича на статуя
Да прав си!

Въпреки всичко аз го харесвам и според мен ще стане голям играч през следващите няколко години, освен ако не се случи нещо чрезвичайно...в момента определено играта му е далеч от това което може и аз не мога да разбера къде точно е проблема...но определено показва подобрение в последните мачове в сравнение с началото на сезона...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Жоржиньо написа:B3ATS написа:Жоржиньо написа:една дума-ДЪРВО
Да прав си!и то струваща 35млн
Статуя от масивно злато

Голяма преебавка направиха , като дадоха толкова много пари за един посредствен играч.
-
- Контакти:
пълен смешник е тоя...и го платихме баснословна сума.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Много е надценен Керъл. Трябваше да оставят Торес и да вземат Суарес, двамата щяха да гарантират много силно нападение. Поне докато беше в Ливърпул на Торес му вървеше играта.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
-
- Контакти:
2 думи ;д : Пълно Дърво ! Мисля,че тоя въобще не заслужава тези 26млн. ,а за Суарес 20 млн. и всички са мн. по-доволни от него 

По-добре да си бяхте взели Агуеро