Не говоря само за този мач,а за цялото представяне на отбора на Лудогорец през есенния дял.Страхотни футболисти,които освен футболни качества показаха и дух.Страхотно стадионче,добра визия,хубав футбол.
Макар и конкуренти на моя любим Левски,аз свалям шапка на приятното явление Лудогорец!
Свалям шапка на Лудогорец за "есента".
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Свалям шапка на Лудогорец за "есента".
abiati,това са много силни думи все пак това си е еднодневка в едно скромно градче.
За стадиона и организацията си прав.
За стадиона и организацията си прав.
LEVSKI_FOREVER
Копче не можеш да им кажеш. Играят наистина много добре. ЦСКА и Левски играят като на забавен каданс, в сравнение с тях.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
abiati написа:Не говоря само за този мач,а за цялото представяне на отбора на Лудогорец през есенния дял.Страхотни футболисти,които освен футболни качества показаха и дух.Страхотно стадионче,добра визия,хубав футбол.
Макар и конкуренти на моя любим Левски,аз свалям шапка на приятното явление Лудогорец!
С тези футболисти трябваше да водят поне с 6-7 точки.Но наистина са класен и добър отбор.Остава само още 2-3 отбора като тях и ще имаме една от най-добрите лиги на Балканите
2ия полусезон ЦСКА ЩЕ Е ШАМПИОН(мечти....)
Иначе евалата на Лудогорци успех на готиния отбор
Иначе евалата на Лудогорци успех на готиния отбор
Чакаме ги на Лаута да ги видим.Иначе за нашите стандарти игрят добре и имат организация.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
Дори и да са еднодневка,в момента изглеждат много добре и не може да се отрече.Те и Литекс уж бяха еднодневка, но вече колко години са фактор.
Браво на момчетата
Пожелавам им да са на същата позиция след още един полусезон
В този мач гледах сякащ доброто срещу злото и както във филмите , накрая доброто победи. Писна ми от сбирщината софийски отборчета , които вървят хванати под мишница със съдията цял сезон.

puf-paf написа:Чакаме ги на Лаута да ги видим.Иначе за нашите стандарти игрят добре и имат организация.
Aбе вие първо понаправете некоя друга точка срещу по-слабите отбори(в това число и ЦСКА),пък тогава си ги чакайте на Лаута.Е..ти и самочувствието без покритие
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Да.Лудогорец с някой малки изключения заслужават първото място.