Трансферите на ЦСКА за 08/09

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djmichael
Контакти:

Трансферите на ЦСКА за 08/09

Мнениеот djmichael » 18 яну 2009 18:41

Кой взимаме и от къде , и кой продаваме и къде . С какъв състав ще играеме , каква схема .

Потребителски аватар
djmichael
Контакти:

Re: Трансферите на ЦСКА за 08/09

Мнениеот djmichael » 18 яну 2009 19:21

Аз знам че се пише навсякакъде но не бях в бг знам само за саидходжа от ботев пловдив и преди малко видях за да коща при говедата

има ли други

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 18 яну 2009 19:36

djmichael написа:Аз знам че се пише навсякакъде но не бях в бг знам само за саидходжа от ботев пловдив и преди малко видях за да коща при говедата

има ли други

В родната Турция ли си беше?

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 18 яну 2009 22:00

Аз лично очаквам Пената и помощниците му скоро да се сетят за любимото на "Армията" 4:3:3, и шампионите да започнат да практикуват тотално нападателен футбол, както беше при всеки от престоите на Пенев на шампионския стадион...

Преди в червената атака бяха Стоичков-Пенев-Костадинов, после бяха Бербатов-Манчев-Букарев, а сега.... - я по-добре да изчакаме по пролетта и да видим какво са приготвили чичо Митко, Ради и Сашо Станков....

Всъщност смятам, че нападението ще бъде атомно през пролетта, защото пред треньорското ръководство има много варианти, които могат да се пробват по време на подготвителния лагер в Кипър!

Като се замисля май от много време насам това е първия полусезон, в който не се сменят треньори на "Армията" и това е единствено правилното решение!!!

Съставът ? Я да пробвам и аз един вариант :

Иво Петров, Ели Маркес, Кирчо Котев, Иван Иванов, Павел Виданов, Тошо Янчев, Маркиньос, Викторзс Морозс, Херман Пиетробон, Кабиро Алауса, Мартин Тошев....

Разбира се, вариантите са толкова много, че със сигурност през пролетта отбора ще изглежда стабилно вече и с новите попълнения....

Ако Данчо остане и за пролетта, и когато Владо и Здравко се оправят, Данчо Минев, Саидходжа, Руи Мигел и Давид Силва се сработят с останалите - нещата стават страшни за тия, дето сънуват титлата....

Треньорите имат време да сработят играчите и да ги направят отбор!

Пак сме шампиони, армейци - останалите да си разпределят калъфките и тая година.... :P
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 19 яну 2009 06:36

Rodn1 написа:Иначе новите са това :
САИДХОДЖА (Ботев Пд), ИВ. ПЕТРОВ (АЕК Ларнака), Й. МИНЕВ (Ботев Пд), Цв. Чурлинов (Кожув Македония) РУИ МИГЕЛ (Локо Мз), ДАВИД СИЛВА (Локо Мз),Алойзи (Хартланд, Нигерия), Омодиагбе (Хартланд, Нигерия), В, СТОЙКОВ (Пирин), ПИЕТРОБОН (Пирин),
това са напускащите:
КОЩА (Левски), Настич, МОРАЦ (Славия), Йорданов (Вихрен), Златинов, Зехиров, Д. ПЕТКОВ (Ботев Пд), САНДАНСКИ (Марек), КЯМИЛ (Марек), ИВ. ДИМИТРОВ (Спортист Своге)

само да вметна че Чурлинов не е наш и за тази 2мата от нигерия нищо не е сигурно
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 19 яну 2009 10:40

Ами то затова човека е написал едни със главни букви а останалите с малки - тези с главните са вече с договори а останалите ги наблюдават още...

Смятам че всички ще останат, но ще има и 1-2 продажби - вероятно Данчо ще отиде в Страсбург а ще продадат и още някой, но засега не казват кой....
Изображение

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 19 яну 2009 19:48

сега разбирам
а се чудя защо Пената не е взел Венци Велинов във групата за Кипър, няма ли да разчита на него
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 20 яну 2009 12:30

Мисля че някъде прочетох скоро, че Венци Велинов е контузен и затова не пътува за лагера в Кипър, и заради този факт Беконов остава засега....
Изображение

Потребителски аватар
Rado
Контакти:

Мнениеот Rado » 21 яну 2009 13:00

Схемата е ясна: на вратата Пифа и пред него централни онея двамата, крайни онея младите, в центъра оня каратиста и другия кадето не ще при евроидиотите, по тъчовете онея новите а напред както винаги уж тея които не стават за нищо!
Васил Левски : ГОВЕДА,ВЪРНЕТЕ МИ ИМЕТО

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 23 яну 2009 21:39

Yasso написа:Мисля че някъде прочетох скоро, че Венци Велинов е контузен и затова не пътува за лагера в Кипър, и заради този факт Беконов остава засега....

ахам мерси а имаш ли идея колко е сериозна тази контузия на Венци щом търсим нов вратар и то спешно

Върни се в “ЦСКА”