Днес убивах малко време в нета и попаднах на аудио записа от последното предаване на РАДИО Гонг, което всички помним, на честотите 96.7. Можете да намерите записа тук -http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D0%BD%D0%B3_(%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE)
...и така слушайки Томислав Русев, ми стана доста "тъпо" както той се изразява често, че до ден днешен няма ИСТИНСКО спортно радио в нашата мила Родина! Аз уча в чужбина и горе- долу слушам Дарик 24/7, но винаги правя всичко възможно в часовия пояс 16:00-17:00 ( защото съм 1 час назад от България), да слушам любимото си шоу... още си спомням като бях ученик как се събирахме половината момчета от класа за да слушаме РАДИО Гонг...
Накрая на записа, Томислав Русев, казва, че ще направи всичко възможно да се върнат! Реших да направя тази тема за да могат и други запалени по спорта хора да изразят подкрепата си за РАДИО Гонг. Стискам палци и се надявам идеята все още да съществува!
РАДИО Гонг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: РАДИО Гонг
Преди години правиха опит да правят спортно радио Гонг. Не успяха, пак се "върнаха" към спортно шоу Гонг а на техните честоти се появи Радио Вероника - кич, чалга, простотия до шия ! ! !
Преди години един слушател ги кръсти "Радио Левски" и беше прав. До ден днешен коментариите им и схемата на предаването е с приоритет към Левски-Сф. Примери много и да не съм голословен, ето очеваден пример от четвъртък, 20.10. 2011 г. - Има кръг от турнира за купа България, съобщават тук-там някой резултат, на някои мачове се стига до продължения и дузпи. Уж проследяват дузпите, но не би. По средата на дузпите спира включването от мача за да пуснат в ефир какво мислите - интервю с Георги Иванов "Гонзо" ? ! ? ! ? !
Ако и като спортно радио ще са така, по-добре ще е да се преименуват наистина на Радио Левски-Сф, да си излъчват само за Софийски регион и да не "цапат" националния ефир.
Преди години един слушател ги кръсти "Радио Левски" и беше прав. До ден днешен коментариите им и схемата на предаването е с приоритет към Левски-Сф. Примери много и да не съм голословен, ето очеваден пример от четвъртък, 20.10. 2011 г. - Има кръг от турнира за купа България, съобщават тук-там някой резултат, на някои мачове се стига до продължения и дузпи. Уж проследяват дузпите, но не би. По средата на дузпите спира включването от мача за да пуснат в ефир какво мислите - интервю с Георги Иванов "Гонзо" ? ! ? ! ? !
Ако и като спортно радио ще са така, по-добре ще е да се преименуват наистина на Радио Левски-Сф, да си излъчват само за Софийски регион и да не "цапат" националния ефир.
- puhisamolevski
- Контакти:
+100000000, И аз много често съм в чужбина...особено преди години, като нямаше толкова стриймове за мачовете Гонг-а са ме спасявали от нервна криза безброй пъти
[offtopic]Румба, ти ли си братле?
[/offtopic]

[offtopic]Румба, ти ли си братле?

ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Беше любимото ми радио ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- krum_kravov
- Контакти:
pisna_mi написа:Преди години правиха опит да правят спортно радио Гонг. Не успяха, пак се "върнаха" към спортно шоу Гонг а на техните честоти се появи Радио Вероника - кич, чалга, простотия до шия ! ! !
Слушах целия "Гонг" от вчера и мога да кажа, че си абсолютен мазен лъжец. Продълженията започнаха и се следяха новините за ЦСКА и интервю с Радуканов. После дойде ред на рекламите, като преди това Томислав обяви: "След рекламите- новините от Левски". Свършиха рекламите, Стефан Стоянов нахвърли надве-натри новините за Левски и каза, че слушателите ще чуят интервю с Гонзо. Томислав следеше единствените дузпи между Нефтохимик и Спартак Варна. Резултатът беше 4:4. Русев каза:"Пускаме Гонзо и ако дузпите приключат, прекъсваме Гонзо и ви маркираме края". Само, че дузпите приключиха след края на интервюто при резултат 8:7. НИКОЙ от "Гонг" не е казвал, че мачовете се следят пряко. Освен това, щом твърдиш, че се предпочита Левски пред мачовете между селските отбори за КБ, нещо за ЦСКА няма ли да кажеш, при положение, че техните новини също засенчиха великите сблъсъци между нискоразредни отбори от втория и третия ни ешелон. Така че примерът ти издиша, понеже или не си слушал предаването от началото, или умишлено заблуждаваш тези, които изобщо не са го слушали.
До "Pisna_mi", абсолютно си прав Томислав може да е голям журналист, но прекалява с клубното си пристрастие.
Той обича винаги да се говори единствено за Левски за каквото и да е, да прави анализи на маловажни неща свързани с Левски и изяжда времето на нац. ефир основно за това. Дори когато някой от колегите му да се опита да отвори тема за друг отбор той нагло го прекъсва и така небрежно отваря някъкъв безмислен и не на място въпрос свързан с любимия му луб, което е супер дразнещо! По добре формата на предаването да се казва "спортно шоу ФК Левски", та другите фенове изобщо да не пускат тази чистота и да се надяват да чуят две думи за тяхните си отбори. Добрия жорналист нетрябва да позволява клубните му престрастия да взимат връх над актуалните новини за деня.
Той обича винаги да се говори единствено за Левски за каквото и да е, да прави анализи на маловажни неща свързани с Левски и изяжда времето на нац. ефир основно за това. Дори когато някой от колегите му да се опита да отвори тема за друг отбор той нагло го прекъсва и така небрежно отваря някъкъв безмислен и не на място въпрос свързан с любимия му луб, което е супер дразнещо! По добре формата на предаването да се казва "спортно шоу ФК Левски", та другите фенове изобщо да не пускат тази чистота и да се надяват да чуят две думи за тяхните си отбори. Добрия жорналист нетрябва да позволява клубните му престрастия да взимат връх над актуалните новини за деня.
И аз си спомням много често за радио Гонг гвоздея на програмата беше от 16 до 18 часа - "Пред банята" и "Спортно шоу Гонг".
- Captain Stottlemeyer
черно-бял написа:..... По добре формата на предаването да се казва "спортно шоу ФК Левски", та другите фенове изобщо да не пускат тази чИстота и да се надяват да чуят две думи за тЯхните си отбори. Добрия жОрналист нетрябва да позволява клубните му прЕстрастия да взимат връх над актуалните новини за деня.
Никой не те задължава да слушаш това предаване, а как ще се нарича то, определят неговите автори.

П.П. В пловдивските училища не се ли изучава вече правопис?

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Между всички глупости на Венци, понякога казва и правилни неща. На Грънчаров, Русев и Александров не можеш да им затвориш устите да говорят за тия 2 отбора. То не са по 100 коментара след кръг, всеки един от тях с различно мение, което е тотално противоположно на това написано 10 часа по-рано. Когато ЦСКА или Левски играят що годе сносен футбол и побеждават, всичко е наред и се раздават похвали като че ли ШЛ е спечелен, а при първа издънка започва да се чертае колоко е мрачно положението и как това се виждало от досат отдавна. Тотално се омаловажват успехите на други отбори среще "грандовете", всъщност техните отбори позволили да ги бият щот нали били и в криза. Аз лично въобще не искам да се връща Гонг, пак ще слушаме по цял ден обстойни предъвкани коментари за "гранодвете", интервюнта с чистачката на Герена и кой е 3000 въображаем кандидат за треньор на ЦСКА, а другият спорт ще е сбит в 15 минути на ден.
- POPCORN
- Контакти:
Aбе вземете се спрете с тоя правопис, че е адски дразнещо бе!Всички станахте голями учители по български в тоя форум!Ако няма какво да кажете по темта по-добре не пишете, вместо да се заяждате с някой за правописа му!И всеки по обективен човек ще си признае,че преобладават най-много новините за Левски отколкото другите отбори!Няма да забравя миналата годин ли беше кога беше, ЦСКА беше направил поредният си як мач в Шампионската лига!Говоря за волейбол!Бяхме били Казан с 3 на 2 ако не се лъжа, може и да се бъркам, а в сайта нямаше в топ 5 на новините.Имаше обаче как Левски са се прибрирали с автобус от Каварна

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,