Абсурдите в Хебър нямат край!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
комуна
Контакти:

Абсурдите в Хебър нямат край!

Мнениеот комуна » 18 окт 2011 09:10

Абсурдите в ПФК Хебър АД нямат край. След всеки нов феновете на отбора си казват, че повече няма какво да се случи, но явно бъркат. "Връх на сладоледа" се оказа служебната загуба в областното първенство при юношите старша възраст.

Мачът е бил между домакина ПФК Хебър АД и гостуващия Левски(Ракитово). Двата тима се явили на терена на помощното игрище при спортна база "Георги Бенковски''. Преоблякли се набързо и без загрявка излези на терена да се строят за традиционния поздрав и теглене на жребия за вратите. Когато всичко било готово за начало на мача съдията най-естествено поискал топка за да започне самата среща.

Домакините се огледали, но топка никъде наоколо нямало. Водачът на хебърци Боби Даскалов потеглил веднага с колата към "Техномаркет" за да закупи топка, но повече не се и върнал и след 20 минутно чакане ракитовци взели служебно 0:3 без въобще да играят. "Добрата" новина за хебърци, е, че въпреки служебната загуба БФС ще признае тяхното явяване на мача и ново отнемане на точки от пасива на мъжете няма да има. Доволни са и съдиите на срещата, тъй като те пък си получили таксите за мача навреме и то без да се потрудят и за секунда. :) :) :) Малко предистория-БФС наказа жестоко ПФК Хебър АД - 2100 лв. глоба и минус 9 точки.Жестоко наказание за петте си неявявания в детско-юношеския футбол получи пазарджишкият ПФК Хебър АД. На свое заседание Спортно-техническата комисия към Зоналния съвет на БФС наложи рекордна санкция на клуба на пазарджишкия бизнесмен Борислав Даскалов. От актива на отбора в Югозападната „В” група бяха отнети 9 точки. Паричната глоба за пазарджиклии възлиза на 2100 лева. Наказанията бяха наложени заради пет неявявания на отборите деца и юноши старша възраст на клуба в областните първенства.

Санкцията на практика обрича пазарджишкия клуб на гибел. От една страна Хебър вече е в абсурдна ситуация и има отрицателен актив, равен на минус 4 точки. От друга - клубът ще трябва да плати бомбастична санкция, от която би се задъхал дори отбор от професионалния футбол. При всяко следващо неявяване на отбор от ДЮШ на клуба наказанията ще продължат, заканиха се от СТК към ЗС на БФС. Пак от там допълниха, че за наказание в следствия от неявяване на даден отбор обжалване не се допуска. :) :) :) Г-н Даскалов, как ще коментирате решението на ЗС на БФС за наказанието на вашия клуб?

Първо, още не съм получил никакво решение в писмен вид, за да го коментирам. След това моите адвокати ще реагират по съответния ред. От това, което разбирам на първо четене в сайта на БФС става въпрос за една меко казано глупост.

Кое е глупосттта в това решение?

Каква е предисторията на случая. При мен се картотекират от Брестник момчета за отбора ми юноши старша възраст. Играят първо за Хебър, което според каноните на БФС означава, че те са редовни за моя отбор. След това тези момчета без аз въобще да знам отиват и играят в пловдивската група с втора картотека. Аз ли съм виновен за това? Хебър ли има вина? След жалба в БФС ми спират участието на отбора в старшата. Затова помолих до изясняване на случая мачовете ми да се отложат. Аз откъде да взема в хода на първенството нови 20 човека за юношеската формация?

А при децата как стои въпросът?

За там е обратното. Първо са играли в пловдивско и после при мен. Аз това въобще не съм знаел като ги картотекирах. Научих го после. За това поисках отлагане и на тези срещи. И как така юноши и деца продължават да играят за Брестник и Реал в Пловдив. И ако децата са нередовни при мен, то юношите са нередовни там. А играят и сега. На какво основание? И не е ли това двоен стандарт? Не е ли това лично отношение на БФС към мен и моя отбор? Но аз няма да остава така случая. Няма да оставя да се гаврят с мен. :) :) :) Ето това е БГ футболът през 2011 година,пълно е с последователи на Ивайло Дражев и други екзотични президенти преминали като комета през българския футбол. :mrgreen: :

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: Абсурдите в Хебър нямат край!

Мнениеот LUDAKIS » 18 окт 2011 11:42

докъде я докарахме топка да нямат момчетата ... :oops: :oops: :cry: :cry: и после футбол и национален отбор .. и к*р ми янко с извинение ..
Изображение

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 18 окт 2011 11:51

за съжаление футбола в пазарджик отдавна е погребан!
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 18 окт 2011 11:54

Водачът на хебърци Боби Даскалов потеглил веднага с колата към "Техномаркет" за да закупи топка-Откога в Техномаркет започнаха да продават топки? :)
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 18 окт 2011 12:14

Май само отбиваме номера, че имаме юношеска школа.

Иначе историята е нещо като "кучето ми изяде домашната работа"

ttt10
Контакти:

Мнениеот ttt10 » 18 окт 2011 13:51

damageplan написа:Водачът на хебърци Боби Даскалов потеглил веднага с колата към "Техномаркет" за да закупи топка-Откога в Техномаркет започнаха да продават топки? :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Без думи

Imaginapolis
Контакти:

Мнениеот Imaginapolis » 18 окт 2011 15:05

Така е то с топките - или ги имаш или ги нямаш. Трудно е да се купят. :!:

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 18 окт 2011 15:07

Явно е на мода да играеш в два отбора,пък било то за Царацово,Ботев,или Хебър :mrgreen: Строили се и тъкмо да започне мача,установили,че няма топка :o Еба..си :oops:

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 19 окт 2011 08:51

Чак до тук да я докараме не съм очаквал ! Че и в "Техномаркет" отиват да купуват топкa :lol:
Imaginapolis написа:Така е то с топките - или ги имаш или ги нямаш. Трудно е да се купят. :!:

:lol: :lol: :lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Върни се в “Футбол - България”