Заглавието ми се основава на излъченото "представяне" на Станислави със Сашо Диков.
В действителност слушах и не вярвах на ушите си...
Диков започна със -... управляващите надали са причина за инцидента( не го цитирам не помня точно, но нещо такова беше).
В края на "представянето"(както явно подлогите на Трифонов са формулирали лицемерната политическа манипулация), Диков така явно плюеше по управляващите, че ако се бе чул в началото, където отричаше, че ще го прави сигурно би се замислил дали е същия. Ето това е причината да пиша. Щом журналист като Диков бе подлъган да изпълни мисията си в ефира какво остава за самосъзнанието на обикновения човек... не допускам че Диков лицемерничи , лична преценка...
Защо Слави не бе такъв патриот през годините срещу Доган? Защо тройната коалиция не предизвикваше толкова извънредни и агресивни предавания с оглед на създаването си?!!
Бойко може и да е свързан с мутрите, но мутрите се страхуват от Бойко...за разлика от всички власт-имащи (независимо под каква форма в България), където досега беше обратно.
Наскоро спорех с един колега... наскоро-наскоро... колко да е наскоро? Сутринта след първите размирици той твърдеше, че случаят ще се потули. Аз казах, че според мен ще им се разкатае фамилията на Рашковци от страна на държавата. Засега те се крият в обятията на държавата вероятно от съображение за сигурност с уговорката да им се размине, но смятам че няма да им се размине, защото е твърде късно...
Само че те бяха поредния удобен фитил за разпалване срещу управляващите. така както взривовете срещу Диков, ДСБ, РЗС, излиза, че никой не мрази ГЕРБ, нали не вярвате в това...
Фитилът, дами и господа е средство за пушек в България, а не за взрив, затова в една глупава песен за мишки и котараци се пееше, че едните се карат а другите пачки трупат...
Сега обаче тия с пачките все повече изпадат в паника, че каращите се вече не вдигат поръчаната пушилка и започват все по-настоятелно да гледат към липсващите пачки...
Накрая или пак ще се вдигне голяма пушилка или бавно и тихо някои "хорица" ще се примирят, че нямат лична държава.
Защото най- после народът ни ще е уцелил правилния човек.
Дано да съм прав!!!
Слави срещу Бойко
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Слави срещу Бойко
Последна промяна от Zaash на 15 окт 2011 00:07, променено общо 1 път.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Re: Слави срещу Бойко
Каквото и да се говори и коментира Сашо Диков е единственият български журналист, който не е замесен в нищо и е най-честния журналист в БГ и не участва в никакви далавери и казва винаги истината. За сметка на това Слави и един от тези дето са свързани с някои. Него го направиха ВИС той си е висаджия. Да и аз го гледах и наистина Сашо почна да говори на Слави глупостите по едно време, но както и да е. Въпроса е наистина кой е поръчал бомбата. Защото съм сигурен, че не е ГЕРБ най-малко не биха направили такъв гаф преди изборите точно, а и какво им е виновен Сашо.
- rocknrolla
- Контакти:

Последна промяна от rocknrolla на 06 фев 2012 15:20, променено общо 2 пъти.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Бойко може и да е свързан с мутрите, но мутрите се страхуват от Бойко
Бойко си е свързан с мутрите от тяхното създаване до днес. Не знам дали си слушал за Румен - Пашата, но това е един от хората, които като ги види Бойко им козирува. Нашият премиер е оплетен със СИК, като пиле в калчища.
С каква престъпност се бори? Щеше да има арести на бивши министри и на висши държавни служители, на престъпни босове. Къде са арестуваните политици, магистрати, висши полицаи, наркобосове, големи сутеньори? Ако имаше арести тук-там, колко бяха осъдени? Възтържествува ли справедливостта, след като дойде Бойко на власт мисля, че не е нужно да ти обяснявам - Ти знаеш.
Като е правилният човек, ми кажи в какъв аспект се променя живота на средно статистическите българи. Какво се прави по въпросите с безработицата на първо място? Какво се прави относно подобряването на здравеопазването, на образованието? Каква е тая скапана пенсионна система, която обрича стотици хиляди хора, която е за някой майка, за други мащеха и т.н. Има ли невероятна инфлация??? - Има! Процъфтява ли престъпността? - Процъфтява! И не ми говорете за тоя скапан мангал "цар" Киро, защото ако не бяха тези безредици, никой нямаше да го притесни, а и не се знае и сега дали ще го осъдят. Като ви харесва Бойко, еми кажете какво прави? Какво направи за 2 години? Не минавайте с отговора за магистралите, метрото и детските градини, ами напишете нещо смислено. Нещо за истинските проблеми на населението! Някой да каже с какво Бойко е по-добър от станишев, костов, доган и т.н. , и с какво те са по добри от него. Простата истина е, че Бойко и останалите преди него са двете лица на една и съща монета! Не мога да повярвам как още има хора, които му симпатизират и му вярват.
Бойко си е свързан с мутрите от тяхното създаване до днес. Не знам дали си слушал за Румен - Пашата, но това е един от хората, които като ги види Бойко им козирува. Нашият премиер е оплетен със СИК, като пиле в калчища.
С каква престъпност се бори? Щеше да има арести на бивши министри и на висши държавни служители, на престъпни босове. Къде са арестуваните политици, магистрати, висши полицаи, наркобосове, големи сутеньори? Ако имаше арести тук-там, колко бяха осъдени? Възтържествува ли справедливостта, след като дойде Бойко на власт мисля, че не е нужно да ти обяснявам - Ти знаеш.
Като е правилният човек, ми кажи в какъв аспект се променя живота на средно статистическите българи. Какво се прави по въпросите с безработицата на първо място? Какво се прави относно подобряването на здравеопазването, на образованието? Каква е тая скапана пенсионна система, която обрича стотици хиляди хора, която е за някой майка, за други мащеха и т.н. Има ли невероятна инфлация??? - Има! Процъфтява ли престъпността? - Процъфтява! И не ми говорете за тоя скапан мангал "цар" Киро, защото ако не бяха тези безредици, никой нямаше да го притесни, а и не се знае и сега дали ще го осъдят. Като ви харесва Бойко, еми кажете какво прави? Какво направи за 2 години? Не минавайте с отговора за магистралите, метрото и детските градини, ами напишете нещо смислено. Нещо за истинските проблеми на населението! Някой да каже с какво Бойко е по-добър от станишев, костов, доган и т.н. , и с какво те са по добри от него. Простата истина е, че Бойко и останалите преди него са двете лица на една и съща монета! Не мога да повярвам как още има хора, които му симпатизират и му вярват.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
- milen.hristov
- Контакти:
Gateca написа:Бойко може и да е свързан с мутрите, но мутрите се страхуват от Бойко
и кво да не гласува ме ли.твоето решение е...
- rocknrolla
- Контакти:
Пловдивчанинът написа:Каквото и да се говори и коментира Сашо Диков е единственият български журналист, който не е замесен в нищо и е най-честния журналист в БГ и не участва в никакви далавери и казва винаги истината. За сметка на това Слави и един от тези дето са свързани с някои. Него го направиха ВИС той си е висаджия. Да и аз го гледах и наистина Сашо почна да говори на Слави глупостите по едно време, но както и да е. Въпроса е наистина кой е поръчал бомбата. Защото съм сигурен, че не е ГЕРБ най-малко не биха направили такъв гаф преди изборите точно, а и какво им е виновен Сашо.
Заблуден си много момче .
Последна промяна от rocknrolla на 06 фев 2012 15:20, променено общо 1 път.
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- rocknrolla
- Контакти:
milen.hristov написа:Gateca написа:Бойко може и да е свързан с мутрите, но мутрите се страхуват от Бойко
и кво да не гласува ме ли.твоето решение е...
Момче,ти пък си и неграмотен ,а са те сложили модератор в медия с претенции.
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
rocknrolla написа:Лайно срещу говно,кратко,ясно и точно!
Стават ми ясни "лайната" и глупаците във форума, с този пост и тази тема.
Много жалко, че харесваме еднаква музика

Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Бойко не струва и 2 стотинки.Тотално неуважение към народа и демонстриране на огромно самочувствие (без никакво покритие).Направиха заедно с кучето му Цецко няколко режисирани полицейски акции с малоумни имена,като от арсетуваните не знам,дали дори един е отишъл в затвор после.Нула внимание към здравеопазването и пенсионерите,ама какво ли заслужават тези 2 сектора,като трябва да има кинти за МВР и за магистрали,за да стане Росен президент(а ако той наистина бъде избран,вече народът сам ще си е виновен за всичко).Няма как и да не отбележа изказванията му,кое от кое по-малоумно.Признавам,по времето на тройната коалиция мислех,че по-лошо управление не може да има,но господин Пожарникарят напълно ме опроверга.А това,че мутрите се страхуват от него мисля,че дори не заслужава да бъде коментирано...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
-
- Контакти:
Преди години когато Негово Величество спечели изборите се опита да направи нещо което е нечувано в България, да убедени всички партии в една единственна цел благото на България затова покани за министри хора от всички политически партии. които бяха влезли в Парламента. И честно да ви кажа имаше успех тогава по-негово управление нещата тръгнаха нагоре, малкия и среден бизнес потръгнаха. Пое и политиката която беше водил Костов, в смисъл имаше приемственост между правителството на Костов и това на Семион. Когато дойдоха изборите за ново правителство той остана втори в класацията, и за да не пострада политиката и да има приемственост той направи още един нечуван ход за политик, убедени се с Станишев за да помогне на България, с ясното съзнание, че това ще отблъсне неговите подръжници. И да ви кажа аз кризата я усетих когато на поста застанаха ГЕРБ, замразиха се много обекти и много хора останаха на произвола на съдбата. За приемственост на политиката не можем да говорим. Всичко се прави на ново което ни връща през годините на Виденов. И няма да се учудя през Февруари или Март това правителство да бъде свалено, защото хората в малките населени места едвам издържат. А колкото до Слави и той усеща тези нагласи на хората, а той иска да бъде харесван.
Тъй като царя го няма аз ще гласувам за Витков. Като един вид протест към политическата класа, а от друга страна ми е по-симпатичен от останалите кандидати. Като на някой от другите кандидати има и досъдебни производства срещу тях.
Тъй като царя го няма аз ще гласувам за Витков. Като един вид протест към политическата класа, а от друга страна ми е по-симпатичен от останалите кандидати. Като на някой от другите кандидати има и досъдебни производства срещу тях.