Аз съм един от малкото фенове които все още ходят на стадиона и гледат отбора които носи името Локомотив Сф защото само го носи защото това не е Локомотив.Не е онзи който бе един от най обичаните отбори в БГ , които имаше и ИМА фенове в цяла България не като този на които ходят 300 човека и го гледат не защото обичат това което в момента е отбора а защото още живее в тях спомена за онзи Локомотив -отбора на Начко и Котков , за онзи Локомотив които единствен се бореше с Левски и ЦСКА и се противопоставяше на власта , които печелеше сърцата на феновете и уважение на противниците с красива и честна игра.
А сега Локомотив се превърна в Гигов сф.Превърнахме се в един от най антипатичните отбори,подиграват ни се смеят ни се играем грозно на футболистите не им пука ръководството се крие А ЛОКОМОТИВ УМИРА .
Това не е моят ЛОКОМОТИВ не е онзи които е в сърцето ми не е онзи които чакам с нетърпение да гледам независимо дали пада или бие.И всички ние който обичаме Локомотив а аз знам че не сме малко не направим нещо ще изчезнем...така както Волейбола Баскетбола и всички други спортове.Ако не го направим ние Локомотивците няма кой. За нас не се говори не се пише.Един наш "фен" К. Савов го попитаха защо не говори за Локомотив а той каза " за умрелите или добро или нищо" е за нас няма нищо...........
Хвърчат оставки в Локомотив. Тотална криза
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- slavia_forever
- Контакти:
Re: ДА СПАСИМ ЛОКОМОТИВ СОФИЯ
Това се получава не само с Локомотив Сф, а и с повечето отбори в България! Вие поне скоро играхте в Европа. Жалко е, че отбори с традиции потъват безвъзвратно, а светлина в тунела няма.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Re: Да спасим Локомотив Сф!
Европа...... е и? Ти зарадвали се на победата на Славия миналия кръг...........Защото аз на класирането ни в Европа не
- slavia_forever
- Контакти:
LOKOMOTIV SF написа:Европа...... е и? Ти зарадвали се на победата на Славия миналия кръг...........Защото аз на класирането ни в Европа не
Не, аз и останалите НАПУСНАХМЕ този мач и се противопоставихме на всичко свързано с него и "победата" ни! Не така реагираха феновете на Локомотив Сф в последния ПОДОБЕН мач за първенството миналия сезон със Славия, пратил ги в Европа!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
-
- Контакти:
slavia_forever написа:LOKOMOTIV SF написа:Европа...... е и? Ти зарадвали се на победата на Славия миналия кръг...........Защото аз на класирането ни в Европа не
Не, аз и останалите НАПУСНАХМЕ този мач и се противопоставихме на всичко свързано с него и "победата" ни! Не така реагираха феновете на Локомотив Сф в последния ПОДОБЕН мач за първенството миналия сезон със Славия, пратил ги в Европа!
Не искам темата да влиза в спор публика фенове друго имах предвид с темата. А и по принцип хората изкаха да си тръгна но полицията не пуска преди да свърши мача
- Levskar_90
Пожелавам ви искрено да се отървете от Гигов, при нас положениеето с Батков и Гонзо е подобно. Успех
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Проблема не е само в Локомотив, а в целия ни футбол. Трябва нещо да се направи и то да се реже до кокал. Президентите сами убиват футбола в България. Преди време посещаемостта по стадионите беше над 7-8000 средно на мач, а сега само в супер дербитата. Никой не иска да ходи на мач и да има приходи от билети, ТВ правата ще станат без пари защото никой не иска да ги гледа... така ще е докато има уговорени мачове. Какво да па правя на стадиона? Да гледам поредната уговорка м/у президентите ли? И за това да давам пари? То поне стадионите да ни бяха добри....
- rebelheartous
- Контакти:
LOKOMOTIV SF написа:Аз съм един от малкото фенове които все още ходят на стадиона и гледат отбора които носи името Локомотив Сф защото само го носи защото това не е Локомотив.Не е онзи който бе един от най обичаните отбори в БГ , които имаше и ИМА фенове в цяла България не като този на които ходят 300 човека и го гледат не защото обичат това което в момента е отбора а защото още живее в тях спомена за онзи Локомотив -отбора на Начко и Котков , за онзи Локомотив които единствен се бореше с Левски и ЦСКА и се противопоставяше на власта , които печелеше сърцата на феновете и уважение на противниците с красива и честна игра.
А сега Локомотив се превърна в Гигов сф.Превърнахме се в един от най антипатичните отбори,подиграват ни се смеят ни се играем грозно на футболистите не им пука ръководството се крие А ЛОКОМОТИВ УМИРА .
Това не е моят ЛОКОМОТИВ не е онзи които е в сърцето ми не е онзи които чакам с нетърпение да гледам независимо дали пада или бие.И всички ние който обичаме Локомотив а аз знам че не сме малко не направим нещо ще изчезнем...така както Волейбола Баскетбола и всички други спортове.Ако не го направим ние Локомотивците няма кой. За нас не се говори не се пише.Един наш "фен" К. Савов го попитаха защо не говори за Локомотив а той каза " за умрелите или добро или нищо" е за нас няма нищо...........
Хаххааха. Локомотив е много повече отборът на Генков, Камбуров и Дарко Савич, отколкото някви прашасали псевдолегенди, които никога не се гледал.

slavia_forever написа:Това се получава не само с Локомотив Сф, а и с повечето отбори в България! Вие поне скоро играхте в Европа. Жалко е, че отбори с традиции потъват безвъзвратно, а светлина в тунела няма.
сори ма традиците идваха от държавната помощ без нея са смешни напъните на Славия и Локото и освен детски футбол няма смисал да имат профисинални отбори лично мнение никога неса ми харесвали футбола които практикуват затова локото след Гигов никога няма да имат отбор славия заради базата можеби ще имат но локото макс до 5 години ще са история
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
kiko75 написа:slavia_forever написа:Това се получава не само с Локомотив Сф, а и с повечето отбори в България! Вие поне скоро играхте в Европа. Жалко е, че отбори с традиции потъват безвъзвратно, а светлина в тунела няма.
сори ма традиците идваха от държавната помощ без нея са смешни напъните на Славия и Локото и освен детски футбол няма смисал да имат профисинални отбори лично мнение никога неса ми харесвали футбола които практикуват затова локото след Гигов никога няма да имат отбор славия заради базата можеби ще имат но локото макс до 5 години ще са история
Имаш впредвид държавата която ни разруши два стадиона и е на път да разруши и трети,която не един път ни е отнемала титли по служебен път най-пресния случай през 2010 година,която създаде Левски-Спартак и ЦДНА,която селянизира и шизофринира футбола чрез синьочервения отбор.И тя е помогнала на единствените отбори в България със своя история,публика и идентичност, никога успешно обединявани с други отбори.Или бъркаш страната или бъркаш отборите или просто си си объркан.
А по темата: Не само Локомотив ,въобще футбола в София е за спасение.Това ,че държавата и медиите поддържат изкуствено интереса към левскицска не означава ,че ще успеят да го правят завинаги ,този балон рано или късно ще се спука и тогава няма да остане и грам живот в Софийския футбол.