Странният избор на БТВ за предаване на мачове от ШЛ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

bez-nick

Странният избор на БТВ за предаване на мачове от ШЛ?

Мнениеот bez-nick » 26 сеп 2011 12:55

БТВ има правото на първи избор кой мач да предава

БТВ Екшън са избрали да предават Манчестър Ю - Базел пред супер сблъсъка Байерн - Манчестър Сити :shock: или горките се надяват въпреки контузията на Рууни и Чичарито - Бербатов да е титуляр и за това предават този безинтересен мач с ясен край, е ще ги разочароват за пореден път, Дани Уелбек ще е титуляр :lol: да не говорим за другото ''супер-дерби'' БАТЕ - Барселона(0:3+) предпочетено пред Валенсия - Челси :shock: :shock: :shock: наистиан не са в час, добре че още една телевизия предава мачовете!

Техен проблем, сами си губят аудиторията 8-) не вярвам да има много луди, които да предпочетат техните скучни мачове пред Байерн - Ман Сити и Валенсия - Челси!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Странният избор на БТВ за предаване на мачове от ШЛ?

Мнениеот marmi52 » 26 сеп 2011 13:07

8-)

В BTV няма нищо случайно. Там всичко е политика и пари. ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 сеп 2011 13:15

Какво те притеснява при положение, че по още две телевизии се излъчват мачове от ШЛ?

Аз пък ще гледам БАТЕ - Барса, тъй като ми предизвиква интерес как ще се представят беларусите.
Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 26 сеп 2011 13:19

То това е от няколко години , да се дава извънземната игра на Манчестър Ю.. Ако ще и с Шлонск Вроцлав да играят, те пак ще го дават... Пълни смешници.. а преди не беше така..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 26 сеп 2011 13:33

След като по ТУРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ,нарекоха справедливия БЪЛГАРСКИ гняв противоконституционен,а някаква псевдо-журналистква прави минети на некви ромски лидери :evil: нямам думи...

Коментаторите на Диема са КЛАСИ,КЛАСИ над Сокачев и Делов(абсолютни дилетанти в професията).Дано от Диема вземат европейското догодина да гледаме качествен футбол по качествена телевизия ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
stoyan_17
Контакти:

Мнениеот stoyan_17 » 26 сеп 2011 13:41

След като по ТУРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ,нарекоха справедливия БЪЛГАРСКИ гняв противоконституционен,а някаква псевдо-журналистква прави минети на некви ромски лидери нямам думи....

За жалост си много прав!От тези размирици загубиха Б.Б. и БТВ и то много.
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 26 сеп 2011 13:51

Че да даваха и най-интересения за мен мач, пак нямаше да ги гледам. Щом имаш нет, гледай който си искаш мач. Хич недей да си късаш нервите със "световните журналисти".
Иначе си прав: сезон от 70 мача на МанЮ, у нас се дават 72 техни мача. Добре че спряха да ни заливат с всякаква глупава информация. То сигурно и техните фенове ги е срам да се показват като такива. Пък и сега си е модно да ходиш с тениска на Барцелона. Пилците се броят в трудни времена, както и мачовете на определени отбори. Така че, благодаря ти господин Интернет, ще си гледам каквото искам и няма да слушам плоски коментари.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 26 сеп 2011 13:53

Разчитат много и на това, че в България има много фенове на Барса и Ман Ю, не отдавна, а от скоро, защото по принцип доста фенчета стават такива заради успехите им в близкото минало, а не защото са лоялни и верни от дълги години и затова БТВ избират отбори, чиито фенове ще ги гледат...
Да, ама аз за пореден път ще ги пренебрегна и ще гледам диема или нова спорт, там е по-добро качеството на коментарите, а тази седмица и на мачовете...
Според мен БТВ ще загубят само, ние няма, защото имаме избор.

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 26 сеп 2011 13:57

marmi52 написа:8-)
В BTV няма нищо случайно. Там всичко е политика и пари. ;)

Абсолютно си прав, в Босфор ТВ случайни неща няма, жалко че затриха най-добрата телевизия ProBG с най-добрите реални новини :cry:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 26 сеп 2011 13:57

Аз тази "телевизия" съм я закрил отдавна и не я гледам,така че слабо ме вълнува кой мач ще дават!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”